mano panasus 'bendravimas' su aplinkiniais privede iki to, kad kai zmogui pasakai komplimenta, jis galvoja, kad saipaisi. `/ o siaip tai geriausia yra viska pradet smagiai. bet kuriuo atveju.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
O viskas labai paprasta. Išvis nieko nereiškia ar bendrauji daugiau virtualiai ar realiai. Tai tik aplinkybės. Na, aišku, jei virtualiai bandai mėtyt "rėmą", o realiai esi visai kitoks, na tada jau tik pačiam suktis iš situacijos belieka ir palaikyt tokį įvaizdį. Arba vaidint labai protingą ir leist pašnekovui išsikalbėt tik pritariamai dar galva linkčiok. Dar gali prieš susitikimą įkalt puslitrį degtinės, jei nuo to drąsiau pasijusi Na, o antra vertus, jokio skirtumo. Tiesiog būna, kad su vienu žmogum susitikęs pirmą kartą gali kalbėt apie ką tik nori, o su kitu visai kalba nesiriša. Taip būna ir taip turi būt. Kitaip tariant - čia nuo abiejų pašnekovų priklauso. Jei iniciatyvą rodys tik vienas, tai kas čia per pokalbis?
bet rimtai dazhniausiai buna taip kad zhmogus visokiuose chiatuose sedintis ishtikruju yra labai drovus ir neshnekus...tokiu atveju ash net nezhinau ka reiktu daryt...o shiaip tai pirma karta susitikus kaip tik yra apie ka pasakyt...bent jau man taip yra, ash tuomet vos nevisa savo gyvnima nupasakoju...aishq pasirodau truputy trenkta, bet tokia jau ash esu...
ai man taij lengva, nuh prieini ir sakai "kaip nejauku cia vienam, sakau ka nors pakalbinsiu, kaip sekasi?" ar dar kokia fraze, nebijok sakyt kad nedrasu ar nejauku, supras ir vardo paklausi arba gali ka nors tokio sakyt, kad tarkim neissimiegojes esi ir pan. ir blah blah
Nepavyk patarimai per neta ismokti bendrauti, taip imti ir sudominti pasnekova, kurio nepazysti...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 12 d. 11:35:08
2006 m. birželio 5 d. 19:30:31
2006 m. birželio 5 d. 19:15:27
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. birželio 5 d. 16:31:54
2006 m. gegužės 31 d. 18:36:46
2006 m. gegužės 23 d. 12:23:29
2006 m. balandžio 27 d. 17:17:28
2006 m. balandžio 27 d. 17:15:04
reik daugiau su gyvais zmonemis bendraut tada ir ishmoksi
Jo... Mažiau su lavonais bendrauk...
O jei rimtai, tai, kaip daug kas jau čia ir sakė, daugiau bendrauk ne per monitorių
2006 m. balandžio 25 d. 18:48:33
2006 m. balandžio 25 d. 18:12:13
Ne per dažnai, bet reikia.
2006 m. balandžio 25 d. 18:00:04
2006 m. balandžio 25 d. 17:56:20
2006 m. balandžio 25 d. 17:55:21
2006 m. balandžio 25 d. 17:37:12
reik daugiau su gyvais zmonemis bendraut tada ir ishmoksi
2006 m. balandžio 25 d. 17:23:05
Nepavyk patarimai per neta ismokti bendrauti, taip imti ir sudominti pasnekova, kurio nepazysti...
2006 m. balandžio 25 d. 17:20:32