Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Pearl Jam" albumas "Pearl Jam" (2006 m.)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
_nevermind_
2006 m. gegužės 7 d. 08:38:26
skambesys tai tikrai kinta...Ir tikrai ne į gerą.

2006 m. gegužės 6 d. 23:49:22
riot act skambėjo kaip pearl jam. Nėra nei vienos grupės kuri skambėtų kaip "No Code" ir "Vitalogy". PJ labai savotiškas būgnų, gitarų, vokalo skambėsys. Riot Act irgi galima buvo jausti tą skambėsį. O šitame jau nelabai. Skambėsys pirmų dainų kaip 70s-80s rock/rock 'n' roll. Aišku Alive irgi skambėjo kaip 80s arena rock šiek tiek, bet vistiek buvo Pearl Jam'inis

Atsakyti
Madam
2006 m. gegužės 6 d. 22:53:42
ta prasme, nebe tas?Nebe tas kaip Ten ir Vs.?O jus ka, tikejotes kazko panasaus? tas ir yra Pearl Jamuose kad ju skambesys kiekvienam albume kazkiek kinta.

2006 m. gegužės 6 d. 21:25:09
nors šiaip gabalai neblogi, bet skambėsys nebe tas kaip kažkas čia minėjo.

Atsakyti
_nevermind_
2006 m. gegužės 6 d. 20:49:06
Man jis į tokį nepanašus

2006 m. gegužės 6 d. 20:27:21
xdm rašė:
allmusic.com pearl jam albumui davė 9 balus kai yield įvertintas 5, o riot act 8
nesamonė?

nu jo
kiek teko pasiskaitineti allmusic ir amazon.com, tai dauguma amerikieciu teigia , kad sis albumas "is a wonderful come-back album" ir peza nesamnoes, kad tai vienintelis demesio vertas albumas, kuri PJ buvo sukure po Vitalogy....
Ai.... :}

2006 m. gegužės 5 d. 14:14:42
negalima "ten" laikų lyginti su dabartiniais

allmusic.com pearl jam albumui davė 9 balus kai yield įvertintas 5, o riot act 8
nesamonė?

Atsakyti
xdm
2006 m. gegužės 3 d. 20:20:48
o man Vedderis irgi nieko įpatingo. Išviso visa grupė nieko įpatingo neparodo. Jausmas, kad albumas labai greitai sukurtas.

pvz. Riot Act tai beveik visos dainos geros. (ne pagal "Ten" skambesį)

Atsakyti
_nevermind_
2006 m. gegužės 3 d. 08:03:05
Perklausiau tik vieną kartą, ir ką galiu pasakyt...Gaila, tačiau ankščiau garsėjusi, kaip geriausiai grojanti grunge grupė, dabar jokio skambesio išskirtinumo čia visiškai neradau, paprastumas, aiškumas.. Grunge dvasios, kaip "Ten" čia taip pat visiškai nėra, galbūt čia netiek jie kalti, vis dėlto mirė tas grunge, dabar pearl jam labiau laikyčiau hard roko grupė. Susidaro įspūdis, kad viskas laikosi tik ant vis dar puikaus vokalo, stebėtinai daug ramių lėtų dainų, kur tik ir belieka gražus balsas.. Bet dėja nieko daugiau. Sakyčiau dabartiniai pearl jam tik savo paties šešėlis, lyg apdainuodami savo praeitį liūdnokai, ramiai, tačiau ne "Am Still Alive", kaip garsiojoje jų dainoje... Tiesa, patys jie atrodo to nelabai nori pripažinti, singlas išleistas "World Wide Suicide", lyg ir sunkensė daina.. Tačiau bent jau manęs neužkabina.

2006 m. gegužės 2 d. 14:42:19
Nu pirmi albumai tikrai geresni..bent jau man...

2006 m. balandžio 30 d. 22:14:23
mano draugas turėjo jų 4 dainas(Alive, Black ir t.t.), prašė šio albumo, aš jam vietoj šio pirmus ikišau - būtų nusivylęs.

Sutinkat?

Atsakyti
lacunacoil
2006 m. balandžio 30 d. 16:52:51
aš jau ir kadangi nesu girdėjas ankstesnių albumų tai negaliu su niekuo lygint... man asmeniškai nepatiko nes neklausau tokios muzikos...labai jau nuobodus...na bent jau man taip pasirodė...

2006 m. balandžio 30 d. 16:50:22
xdm rašė:
klausiau 1 kartą(išskyrus kokias 3 dainas) nesakysiu nieko apie pirmas dainas, bet Inside Job ir Come Back yra nerealios blyn Pearl Jam yra Pearl Jam ir jie groja velnias žino ką. Kai klausai parachutes atrodo, kad tai daina kuri yra populiari kažkokioj didelėj pasaulio dalį, nors nežinai kur ji yra ir kas ten gyvena Tai stilius, kuris kažkur yra mėgstamiausias, et nežinai kur... "Come Back" kai solo užvaro... į dangų pakliūni, bet poto Vedderis truputi arčiau žemės nuleidžia, bet paskui jo "uuuuuuuuu" vėl pakelia Prisimenu "Black" tada...
šiaip kažkoks keistas albumas lyg neužbaigtas skamba kaip improvizacijos kai kurios vietos. - natos paveluotos, kai kurie garsai visai netinkami. Aišku ne man visai spręst kas tinkama, o kas ne...
Malonu klausyti muzikos be suknistų kompo efektų! Tokia muzika daug artimesnė.
Gerai parašei
Bandysiu ieškot. Ar prie alaus tinka?

Atsakyti
antiNEO
2006 m. balandžio 30 d. 11:10:36
xdm rašė:
....į dangų pakliūni, bet poto Vedderis truputi arčiau žemės nuleidžia, bet paskui jo "uuuuuuuuu" vėl pakelia Prisimenu "Black" tada...

Idomu, bet man ta vieta taip pat primine butent "Black"..
Siaip "Come back" ir "Gone" tai geros dainos, bet cia tik karta perklausius. Tikiuosi veliau atsiras daugiau

2006 m. balandžio 28 d. 16:35:01
ta prasme 3 dainas klausiau daugiau nei vieną

Atsakyti
xdm
2006 m. balandžio 28 d. 16:32:19
klausiau 1 kartą(išskyrus kokias 3 dainas) nesakysiu nieko apie pirmas dainas, bet Inside Job ir Come Back yra nerealios blyn Pearl Jam yra Pearl Jam ir jie groja velnias žino ką. Kai klausai parachutes atrodo, kad tai daina kuri yra populiari kažkokioj didelėj pasaulio dalį, nors nežinai kur ji yra ir kas ten gyvena Tai stilius, kuris kažkur yra mėgstamiausias, et nežinai kur... "Come Back" kai solo užvaro... į dangų pakliūni, bet poto Vedderis truputi arčiau žemės nuleidžia, bet paskui jo "uuuuuuuuu" vėl pakelia Prisimenu "Black" tada...
šiaip kažkoks keistas albumas lyg neužbaigtas skamba kaip improvizacijos kai kurios vietos. - natos paveluotos, kai kurie garsai visai netinkami. Aišku ne man visai spręst kas tinkama, o kas ne...
Malonu klausyti muzikos be suknistų kompo efektų! Tokia muzika daug artimesnė.

Atsakyti
xdm
2006 m. balandžio 26 d. 22:09:43
aš laukiau kol įdės geros kokybės MP3, dabar atsisiunčiau, ryt poryt paklausysiu o gal ir šiąnakt

Atsakyti
Tremor_Christ
2006 m. balandžio 25 d. 23:43:41
nete jau yra visas ir geros kokybes, cd i Lietuvą atvyks tik po mėnesio kažkur.

2006 m. balandžio 25 d. 21:11:21
taigi dar neisleistas.,,gal kur dainu jau yra pavieniu, bet dar neatsisiunciau.
zn tik World Wide Suicide. is vienos dainos nuomones negaliu susidaryt. kai atsisiusiu tai ir pazesiu

2006 m. balandžio 25 d. 20:44:43
Akupunkturadusk>> norėjo paklausti ar kasnors klausė Pearl Jam - Pearl Jam. aš - dar ne.

Atsakyti
Puslapiai: 123
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Antanėliai Antanėliai
7,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1893
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 194566