Tremor_Christ rašė: šią vasarą jie dar bus werchter festivaly belgijoj ir hainekene lenkijoj
O ;o kaip gerai butu nuvaziuot
nelabai turiu tiek laiko, kad viska aprasyt. nusileidom Berlyne 9 val vietos laiku, sedom i auta nulekem i alexander platz, tipo centras is ten su keliais persedimais ir paklaidziojimais radom ta Wulhaide, kai ten nuvykom buvo apie 13val, durys atsidaro 18:30, susipazinom su keturiais vokieciais is miuncheno, tai su jais ir pragerem keturias valandas siaip netaip prasibrovem per tuos vartus, atsistojom nelabai toli scenos, prastumem apsildoma grupe ir... viskas sprogo isejo pearl jam'ai ir pradejo nuo GO, galvojau kad isprotesiu, panasiai atrode ir aplinkiniai, po pirmos dainos buvau slapias jau ir sudauzytas Bet PJ atsipust neleido, pratese su Save You, Animal, Do The Evolution ir Rearviewmirror(!!!), turbut isivaizduojat koks efektas ir kokia iskrova, tada pagaliau(?) muzika nurimo su Elderly Woman... koncertas igavo savo forma. ziurovai buvo ziauriai aktyvus, Vedderis pasake, kad "mes" geriausi dainininkai per visa tura tiesa, jis prisipazino, kad jau ta pati buvo sakes Milane, bet pakeite nuomone Berlyne sugrojo berods 29 dainas, bet koncertas pasirode neilgesnis nei pusvalandzio. buvo ir prakaito ir asaru. Aciu Jiem uz nepaprasta ispudi. aleliuja. amzinai.
Buvau Prahoj.Unreal! net negaliu apsakyt to jausmo.zodziu susiorganizuot kelione tvarkingai neisejo,zmone,kurie turejo kartu vaziuot paskutinem dienom pasake jog negali,bet spjove i juos mes vistiek nuvaziavom.vaziavom i praha isanksto neturedami bilietu,ketvirtadieni ryta isvaziavom ir jau vakare buvom prahoj.miegojom prie sazka arenos,masinu stovejimo aikstele.issimiegot nelabai issimiegojom,susalom,bet pabudom laimingos ir apstulbusios.pries akis stovejo arena,kurioj ta vakara ir turejo vykt koncertas.pabudusios lekem apsisvalgyt aplin,nuvarem i metro stoti ir kioskeli "Tabak" be jokiu problemu nusipirkom tris stovimus bilietus prie scenos.tai va isejo taip,kad prie pat jos ir stovejom,matem vedder'i is arti,labai gerai viska matem ir girdejom,o jau kas toliau buvo tai jau neklauskit.tiesiog zmogus tokioj euforijoi,kad sakes.buvo taip gera.dar gryzus i Lietuva kokia savaite buvau kaip nesava.pasirodymas buvo puikus,faini zmones susirinke.jie viska padare ka reikejo,na aisku dainu,kuriu norejos ir nepagrojo,bet vitiek buvo gerai.pearl jam'us apsildanti,o tiklsliau apsaldanti grupe,vos neuzmigau,buvo visai nieko,bet labai uzkniso,norejosi,kad ta tarantula ad greiciau varytu is scenos ir uzleistu vieta profesionalam.per skubejima,namie palikau visus pearl jam'u kompaktus,tai visa kelia nebuvo ko klausytis.buvau istroskusi pearl jam'u muzikos.tai buvo pats geriausias dalykas,kuris man nutiko,issipilde svajone.o po pirmo koncerto norisi i antra.taigi jau laukiu kito ju koncerto.
e zmones,nepraleiskit puikios progos nuvaryt i ju konca.beje siuo metu galima gaut stovima bilieta tik uz 125 lt.viska sudejus palyginus pigiai gaunas.vaziuojam?
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2010 m. sausio 8 d. 21:19:53
šią vasarą jie dar bus werchter festivaly belgijoj ir hainekene lenkijoj
Lenkija per visą turą būtų arčiausiai? Būtų pasaka nuvaryti.
2010 m. sausio 8 d. 21:03:39
šią vasarą jie dar bus werchter festivaly belgijoj ir hainekene lenkijoj
O ;o kaip gerai butu nuvaziuot
2010 m. sausio 8 d. 20:41:57
2010 m. sausio 8 d. 18:36:30
Kas nors planuojat gal ? Benicassim ar Rockness ?
2006 m. spalio 11 d. 15:50:21
Cekijoj neisejo gaut bilieto, tai turbut vaziuosiu i Berlyna, na 90% kad vaziuosiu
Laimingasis
turėsi parvežt įspūdžių ir vaizdo įrašą
aš turiu garso įrašą iš Zagrebo:
Pearl Jam - 9.26.06 Zagreb
https://www.sendspace.com/file/qowu9e
2006 m. spalio 9 d. 13:46:10
2006 m. spalio 6 d. 23:44:35
2006 m. spalio 5 d. 18:44:39
2006 m. spalio 3 d. 14:21:56
tai ar buvot toj prahoj, pasakokit
2006 m. spalio 3 d. 14:19:12
2006 m. spalio 2 d. 19:33:13