Dabar visai neseniai pradėjau jų labiau klausyt ir ištikrųjų pasikeitė jų ne tik stilius, gyvi pasirodymai irgi pasikeitė, bet tik į gerą
Brendon'as netgi išdainuoja visus žodžius, o ir jo balso tembras toks išskirtinis, tos dainos Lying Is The Most... (net neatsimenu pilno pavadinimo dainos ) akustinė versija tikrai nebloga
It's only natural.
Don't you wanna swim with me?
Don't you wanna feel my skin on your skin?
It's only natural.
senos dainos tai labai patinka. tada buvo gal kažkiek išsiskiriančios (nekreipiant dėmesio, kad gyvai jie buvo(ir turbūt vis dar yra) totalus š...)
o dabartinės susilieja su visa rihannos ir madonnos mase ir man visiškai nebepriimtinos.
''Yeah, rock n roll is fast, y'know. If all goes according to plan, I could be in rehab next Thursday! Tuesday week, I'll be living on an island with a small Indian boy.''
Pirmas jų albumas tai buvo prastas, mano nuomone.
Vokalistas nežinau ar nepatyręs ar koks astmatikas ar rūkorius, bet neišdainavo žodžių iki galo, o kartais ir sakinį praleisdavo (gal dėl to, kad buvo labai daug žodžių dainose, o jos greitos), vienu žodžiu tada laikiau juos kažkokia neišsivysčiusia emo grupe ir man jie nepatiko.
Bet, kaip žinia kartais metams bėgant keičiasi ir muzika kurios klausai, taigi dabar, išleidus jiems naują albumą visai galiu teigti, kad jų muzika yra klausoma bet jau man Nine in the Afternoon net nuotaiką pakelia, o That Green Gentleman irgi tokia entuziastiška.
Taigi konstatuoju, kad pasikeitė į gerą D
It's only natural.
Don't you wanna swim with me?
Don't you wanna feel my skin on your skin?
It's only natural.
sveiki..na man tai sita grupe patika..kiekvieno nuomone skirtinga..mano megstamiausia daina-lying is the most fun...
esu girdejus, kad ta muzika yra vadinamo emopop
Smashing rašė: Šaunuoliai man jie patinka, ir jų klipas "I write sins not tragedies", wma nuskynė, toks išraiškingas.. Ir gyvai jie visai gerai dainuoja
absurdas čia!
Aš ją vadinu dar labiau apgailėtina už taip labiausiai apgailėtinus - fall out boy.
Panic! at the Disco posted some demos online and soon caught the attention of Decaydance, the Fueled by Ramen imprint headed by Fall Out Boy's Pete Wentz.
taip kad dabar bėkit domėtis fall out boy
patinka man, bet tai tik dar viena grupele ish paziuros beveik nesiskirianti ish shiuo metu populiarejanciu... gaila pripazint, bet po keliu geresniu singlu ir pakratys kojytes..
2008 m. liepos 8 d. 22:13:27
Brendon'as netgi išdainuoja visus žodžius, o ir jo balso tembras toks išskirtinis, tos dainos Lying Is The Most... (net neatsimenu pilno pavadinimo dainos
2008 m. liepos 7 d. 23:23:25
o dabartinės susilieja su visa rihannos ir madonnos mase ir man visiškai nebepriimtinos.
2008 m. liepos 7 d. 18:49:12
2008 m. liepos 7 d. 17:49:17
panic! at the toilet
pritariu.
2008 m. liepos 7 d. 12:09:29
2008 m. liepos 7 d. 02:46:01
Vokalistas nežinau ar nepatyręs ar koks astmatikas ar rūkorius, bet neišdainavo žodžių iki galo, o kartais ir sakinį praleisdavo (gal dėl to, kad buvo labai daug žodžių dainose, o jos greitos), vienu žodžiu tada laikiau juos kažkokia neišsivysčiusia emo grupe ir man jie nepatiko.
Bet, kaip žinia kartais metams bėgant keičiasi ir muzika kurios klausai, taigi dabar, išleidus jiems naują albumą visai galiu teigti, kad jų muzika yra klausoma
Taigi konstatuoju, kad pasikeitė į gerą
2008 m. vasario 23 d. 13:45:55
2008 m. vasario 23 d. 13:27:20
2007 m. gruodžio 13 d. 18:06:21
2007 m. gruodžio 13 d. 17:43:14
2007 m. gruodžio 12 d. 18:38:57
2007 m. kovo 18 d. 22:21:19
2007 m. kovo 3 d. 14:39:05
esu girdejus, kad ta muzika yra vadinamo emopop
2007 m. sausio 11 d. 15:33:09
2007 m. sausio 11 d. 12:13:20
Šaunuoliai
tonight, tonight so bright...
2007 m. sausio 11 d. 12:03:03
Aš ją vadinu dar labiau apgailėtina už taip labiausiai apgailėtinus - fall out boy.
Panic! at the Disco posted some demos online and soon caught the attention of Decaydance, the Fueled by Ramen imprint headed by Fall Out Boy's Pete Wentz.
taip kad dabar bėkit domėtis fall out boy
2007 m. sausio 10 d. 23:31:12
2007 m. sausio 10 d. 22:48:05
bet nepanasu i gotus o dainos nors ir geros bet vistiek neprilygsta kitom grupem
2006 m. lapkričio 19 d. 16:19:45
2006 m. lapkričio 8 d. 22:35:28