TO>> ShadowOfDeath zinai as ir mokaus jo sulioj (nu taijp iseina kad ten pat kur ir tu). ir dar taryboj su juo esu. Jis tikrai labai draugiskas ir visada kai konors reik pagelbeja tiek man asmenishkai tike tarybai.
jis tikrai laaabai mielas.
o as vat irgi su juolbendravau...ir bendraut daugiau nenoriu...blemba nuo jo smirda...!ir dar...paziurekit kaip jis scenoj juda...gal jis kokiu paralyzium serga...tik tupcioja ant scenos....o tos petnesos kam?tipo GRAZU?liaukites mergaites...jei jo labai norit...prasau:lawry@takas.lt
o del tel parasysiu kita kart...kai kazkada pasakiau kad turiu jo tel ir email laisku mano dezutej nuo rugpjucio atradau 11!!!!o taip matyt neidomus zmogus esu...durnokos jus!pabendraukit ne koncertu metu ir suprasit kox jis tuscias ir nieko vertas zmogus...
Deja, neteko bendrauti su Lawry, bet maciau ji veinam konkurse, kur buvau prie organizatoriu..tai ka zn jis norm pasirode..be to, pusbrolis pasakojo kad jo klasiokas buvo labai geras lawry draugas, ir apie ji nieko blogo nesake (ShadowOfeath). ir be to nesu as kazkokia paklaikus jo gerbeja, taciau man jis atodo padorus baxuriukas, nes siaip simpatiskas ir moka dainuoti.
Na na, pasiskaiciau mielos gerbejos jusu nuomoniu, ir galiu pasakyk(is savo patirties),kad Lauris nera jau toks pasikeles.Arba bent su manim bendrauja normaliai Man jis nera grazus,na gal simpatiskas, bet balsas tai ulialliaaa
enigmatic,
Šiaip kiek girdėjau tai daug kas jį pažysta nepasako apie jį nieko gero: ) visi sako, kad pasikėlęs ir panašiai, tai manau tai ir yra tiesa: D o va tokioms paauglėms kurios žiūri tik į išorę tai visai dzin jis pasikėlęs ar ne: DDD bent jau man taip atrodo...
"tai yra kiekvieno nuomone ir jei tau ar man LAWRY grazu tai dar nereiskia kad jis patinka kitom. tiesiog cia skonio reikalas ir tiek..."
Va čia tikra tiesa...Man asmeniškai jame nieko gražaus nėra, eilinis.
"pati kaip angela save nusipiesus, tikriausiai per daug geros nuomones apie save esi ir kitus ryskiai nuvertini"
Ne nesakau, kad aš angelas. Taip save aš myliu, esu savimyla, bet labai dažnai ir savikritikė. Iš vieno komentaro neskubėk daryti išvadų.
Ir dievinkit jūs jį kiek tik norit, ar man gaila? O per koncertus ir šiaip jis išsičiustinęs. O mokykloj tai vis su tuo pačiu baltu megztuku ir ta pačia liemene. Visada.
ShadowOfDeath rašė: Sakot jis grazus?! Per telika Gal..Pamatytumet ji Realybej sakytumet Kitaip! Jis Storas, baisus...Pasikeles...Fea! Kame jus ta jo grazuma matot? As ji kiekviena diena matau ir slyksciuosi! Fuj!
As irgi ji gyva macius..nu ir pvz man jis tikrai grazus..ir as su juo nebendravus, bet kad jis apsikeles..nu gali buti, be to del tokiu kai tu ir kaip tavo nuomones jis ir nebendrauja su visais.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. vasario 19 d. 22:27:54
2005 m. vasario 19 d. 22:22:56
jis tikrai laaabai mielas.
2005 m. vasario 7 d. 19:28:24
O tiems kurie sako, kad jis nemoka bendrauti, tai manau, kad jei parai jam koki nusmurgusi laiska (kaip sekas? bla bla) , tai bent jau as i tokia nesamones ISVIS neatrasineciau;/
2005 m. sausio 22 d. 18:43:13
2005 m. sausio 22 d. 18:38:13
2005 m. sausio 22 d. 18:31:28
o del tel parasysiu kita kart...kai kazkada pasakiau kad turiu jo tel ir email laisku mano dezutej nuo rugpjucio atradau 11!!!!o taip matyt neidomus zmogus esu...durnokos jus!pabendraukit ne koncertu metu ir suprasit kox jis tuscias ir nieko vertas zmogus...
2004 m. gruodžio 30 d. 23:43:33
Saulutyte>>> nu o uz tavo nuomone irgi niekas nepyks
2004 m. gruodžio 30 d. 10:19:20
2004 m. gruodžio 30 d. 10:09:06
2004 m. gruodžio 30 d. 09:54:14
2004 m. gruodžio 30 d. 01:20:31
2004 m. gruodžio 29 d. 14:10:12
2004 m. gruodžio 29 d. 13:49:40
2004 m. gruodžio 27 d. 19:32:18
Šiaip kiek girdėjau tai daug kas jį pažysta nepasako apie jį nieko gero: ) visi sako, kad pasikėlęs ir panašiai, tai manau tai ir yra tiesa: D o va tokioms paauglėms kurios žiūri tik į išorę tai visai dzin jis pasikėlęs ar ne: DDD bent jau man taip atrodo...
2004 m. gruodžio 27 d. 19:19:02
2004 m. gruodžio 27 d. 19:18:40
Va čia tikra tiesa...Man asmeniškai jame nieko gražaus nėra, eilinis.
"pati kaip angela save nusipiesus, tikriausiai per daug geros nuomones apie save esi ir kitus ryskiai nuvertini"
Ne nesakau, kad aš angelas. Taip save aš myliu, esu savimyla, bet labai dažnai ir savikritikė. Iš vieno komentaro neskubėk daryti išvadų.
Ir dievinkit jūs jį kiek tik norit, ar man gaila? O per koncertus ir šiaip jis išsičiustinęs. O mokykloj tai vis su tuo pačiu baltu megztuku ir ta pačia liemene. Visada.
2004 m. gruodžio 27 d. 19:14:03
2004 m. gruodžio 27 d. 19:07:12
Sakot jis grazus?!
As irgi ji gyva macius..nu ir pvz man jis tikrai grazus..ir as su juo nebendravus, bet kad jis apsikeles..nu gali buti, be to del tokiu kai tu ir kaip tavo nuomones jis ir nebendrauja su visais.