Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

2006 m. Pasaulio futbolo taurė "FIFA World Cup 2006"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 678910111213141516 ... 43
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
The_Wicked_One
2006 m. liepos 8 d. 22:49:31
sake, akd nezaidzia todel, kad leidzia treneris kitiems apsirodyt, bet turbut isleis arba antram keliny arba pabaigoj.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
liucytia
2006 m. liepos 8 d. 22:12:09
gal čia yra žiūrėjusių rungtynes, kurias dbr rodo, nuo pradžių? aš pačios pradžios nemačiau.. gal sakė kodėl ballackas nežaidžia? ;O

2006 m. liepos 8 d. 21:38:24
tai kad grazesni futbola, marods, turetu italai pademonstruot, ypac pagal tai8, kaip zaide su vokieciais.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
bulleTz
2006 m. liepos 8 d. 21:36:19
Kj vokieciai iskrito as visom keturiom uz FRA . Noriu grazaws ir nervingo finalo

2006 m. liepos 8 d. 21:28:24
`D bene toks pat poziuris bus. uz italija niekad nesirgau, bet nugalejo vokeicius ir apdemonstravo grazu futbola. o dabar dar ir su francais. cia geras sutapimas. `]

Atsakyti
lacunacoil
2006 m. liepos 8 d. 21:23:52
The_Wicked_One rašė:
na ka, dar valandele ir pradesiu rekt "Go Portugal!". o rytoj sauksiu uz italus. jei parodys ta zaidima, kuri pademonstravo su vokieciais, turetu laimet. del portugalijos sprest sunkiau..

anyway
Go Portugal!
Go Italy!

visiškai taip pat aš už Portugal ir už Italy...už port nes viena iš mėgstamiausiu už italija nes nugalejo voekiecius ir graziai zaide ir dar del to kad kita komanda francai

2006 m. liepos 8 d. 21:01:57
na ka, dar valandele ir pradesiu rekt "Go Portugal!". o rytoj sauksiu uz italus. jei parodys ta zaidima, kuri pademonstravo su vokieciais, turetu laimet. del portugalijos sprest sunkiau..

anyway
Go Portugal!
Go Italy!

Atsakyti
ScReAmaS
2006 m. liepos 8 d. 13:23:37
*na ne šiandienos, aišku. tiesiog rašiau komentarą tą dieną iškart po rungtynių Prancūzija - Portugalija.
ot skubėk tik... mano įprotis

Atsakyti
ScReAmaS
2006 m. liepos 8 d. 13:22:23
Na, kadangi Bitė+ smigo, o aš seniai paruošęs komentarą apie portugalus, tai įtaisysiu jį čia
Kągi, portugalai nusileido prancūzams. Kažko ne tiek ir liūdna, šiaip pagalvojus, kad futbole sergu būtent už portugalus. Šiame champ'e, nuo aštuntfinalio, jie man kažko baisiausiai supanašėjo į serbus krepšinyje. Tiesiog gimė galvoj toks palyginimas, bežiūrint šiandienos mačą. Kraupi mintis. Kai komandai prilimpa tokia reputacija - jau ne kas. Paskui ir tikrų pražangų teisėjai nefiksuos, kažką tokio jau buvo galima pastebėti ir tame mače.
Anyway... Gaila visgi, nes tas Barthezas jau tooooks negrabaila vietom pasirodė Nedaug trūko portugalams iki išlyginimo, ypač kai tas sumąstė tinklinį pasimušinėt pats su savim Vnž. Kai portugalai tikrai žaidžia futbolą - gražu, tik va tos "visų įmanomų priemonių" taktikos galėtų vieną kartą ir atsikratyti

Atsakyti
Mirtis
2006 m. liepos 8 d. 11:48:44
Vienas dalykas nemėgt komandos ir reikšti nepasitenkinimą ja, kitas - keiksmažodžiais užsipulti ant šalies (būtent šalies. matėme.) ir po to rašinėti beviltiškiausius pasiteisinimus
Na, bet čia tik tarp kitko.

2006 m. liepos 8 d. 10:42:42
daug kam, oi daug kam vokieciu komanda nepatinka. taip kad ner cia ko zmogaus uzsipult. `}

Atsakyti
lacunacoil
2006 m. liepos 8 d. 09:12:53
man nepatinka jie nuo pat tada kai pradėjau duomėtis futbolu man nepatinka ju žaidimo stilius...tau irgi turbut yra komandu kurios nepatinka taigi kiekvienam savo...

2006 m. liepos 8 d. 00:57:40
dabar jau tik prancuzai. zidanas dievas, ka gi,senas bet vis tik dievas

2006 m. liepos 8 d. 00:14:29
lacunacoil rašė:
baisiausiais keiksmažodžiais kai variau turėjau omeny Vokiečių FUTBOLO komanda...ir dabar ta pati galeciau pasakyt.

pfffff...ir ka tau tie vokietijos FUTBOLININKAI padare..? nesuprantu tokios neapykantos zmonems, kurie puikiai ir garbingai zaidzia....

2006 m. liepos 7 d. 23:45:49
finale busiu uz italus, pusfinalyje irgi sirgau uz italus, taip, beveik abejingai . bet france chm jiems per gerai jau bus jeigu jie laimes
o vokeciai su visa ta savo statistika... kovos del 3 vietos... manau irgi idomios bus rungtines, kas laimes taip ir gerai, net nezinau uz ka sirgsiu (vokeciu zaidejai patinka, bet noriu kad pasidziaugtu portugalu tauta...)

2006 m. liepos 7 d. 23:36:06
baisiausiais keiksmažodžiais kai variau turėjau omeny Vokiečių FUTBOLO komanda...ir dabar ta pati galeciau pasakyt.

2006 m. liepos 7 d. 23:03:02
nee... prncuzai geriu!

2006 m. liepos 7 d. 23:02:26
Geriau jau italai nei prancuzai...

2006 m. liepos 7 d. 22:41:15
lacunacoil rašė:
aš sakiau kad šalis man px tai yra kad man vienodai rodo ir nesakiau kad ji man patinka tiesiog gal aš jos ne tai kad nemėgstu bet man ji asocijuojasi su kažkokia tamsa, niūrumu... nžn labai nemiela valstybė...

nemiela ir niuri..? drisciau pasigincyti..gal joje nebuves, kad taip kalbi...mano manymu tai viena idomiausiu Europos valstybiu, turinti lb idomia istorija...beje, lb idomiai tu cia: is pradziu varai ant fricu visais baisiausias keiksmazodziais, o dabar rasai: ne tai kad nemėgstu bet man ji asocijuojasi su kažkokia tamsa, niūrumu... nžn labai nemiela valstybė...
Lb jau nepostovus tu....

2006 m. liepos 7 d. 22:24:21
aš sakiau kad šalis man px tai yra kad man vienodai rodo ir nesakiau kad ji man patinka tiesiog gal aš jos ne tai kad nemėgstu bet man ji asocijuojasi su kažkokia tamsa, niūrumu... nžn labai nemiela valstybė...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Sarah Brightman Sarah Brightman
8,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 2211
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 204960