Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

2006 m. Pasaulio futbolo taurė "FIFA World Cup 2006"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1920212223242526272829 ... 43
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Mirtis
2006 m. birželio 27 d. 01:09:34
sportinis optimizmas - iš esmės geras dalykas. Ir teisingai, beje, MoHax pastebėjo, komandos, kurias palaikau, dažnai laimi. Gaila, kad futbole tai pasiteisina rečiau, bet šiandien skųstis negaliu - sirgau tiek už italus, tiek už ukrainiečius. Rytoj - už ispanus ir ganiečius. Mat žais dvi nemėgstamiausios mano komandos...

2006 m. birželio 26 d. 23:23:06
portugalai! siaip dar biski ukraina. O finale idomu butu vokieciai su brazilija

2006 m. birželio 26 d. 22:45:26
aš nesakau kad jhie laimės bet sakau akd argentina nėra kokia kosta rika...Argentina labai stipri komanda ir tikrai nebus vaikų žaidimas.

2006 m. birželio 26 d. 22:43:56
lc, moku kur kas labiau nusišnekėti. Suprantu, kad tave nervina faktas, jog vokiečiai yra stipresni, bet šioje situacijoje tu aiškiai ieškai priekabių. eik geriau argentiniečiams gedulingas mišias užsakyt

2006 m. birželio 26 d. 22:34:24
MoHax>
1, Na džiugu kad aš tave prajuokinau bet Vokiečiams argentina tikrai nebus lengvas pasivaikščiojimas.
2, Nepasikeitė. Aš netgi labiau norėjau kad laimėtu Portugalai nes olandai jauna komanda ir jiema dar viskas prieš akis. Portugalai gerai žaidžia ir vakar jei kas kaltas dėl šiurkštaus žaidimo tai tik treneris. o Deco atidavė puikų perdavima po kurio ir išsivystė įvartis. Na bet aš tų varžybu nepavadinčiau futbolu.

komentatoriai sakė jog ten buvo baudinys ir jis turėjo būti skirtas.

2006 m. birželio 26 d. 21:40:03
lacunacoil rašė:
Mirtis> o dar labiaunusišnekėti negalėjai? vokiečiams argentina bus įveikti juokų darbas cha prajuokinai.

o mane kazkodel ne prajuokino greiciau tavo lacunacoil komentaras prajuokino. zinok uz ka serga Mirtis, tie dazniausiai laimi, patinka tau tai ar ne...

olandai-portugalai; ispanai-prancuzai; vokeciai-svedai - stai mano manimu idomiausios poros astuntfinalio na dar sveicarija-ukraina. (kitu neziuresiu tikriausiai)
olandija-portugalija manau galima pavadinti si matsha trileriu... kaipp gaila puse nakties negalejau uzmigt kazkodel kai tik atsiguliu ant kairio sono iskar prisimenu kad olandai pralose, ant desinio nieko, ant kairio - vel galvoju apie olandus...
gerai kad nors turejau alternativa, ziurejau per lenku kanala, neteko girdet tu lietuvisku komentaru, isivaizduoju tuos nusisnekejimus;
man idomu kaip pakomentavo ta vieta kai a) kazkas is olandu isiverze i baudos aikstele, ir portugalas koja ispire jam i peti (dar tai buvo 1 keleni)
b) figo prazanga, uz kuria jis gavo geltona kortele ? gal kas atsimena, gali mazdaug parasyti ka sake komentatoriai?
IvanOFF visai ne juokinga
tarp kitko buvo vienas is kandidatu i finalini matsha, 'gaila' kaip dabar bijau jis neteks tokios garbes,

labai negrazios rugntines del savo grubumo, nesvaraus zaidimo, del teisejavimo klaidu, pripazinkime ju buvo pakankamai nemazai...

gaila.

bet vistiek lieka uz ka sirgti galima, siandien sveicarai, ir ispanai - turi blin ir jiems viena karta nusisipsoti laime...

lacunacoil> po sio matso ar nepasikeite poziuris i komandas? ir uz kuria visgi sirgai labiau? prisipazinsiu, kai zaide europos cempionata ilga laika buvau uz portugalus, bet dabar jie man kazkaip nelabai ir tas figo.... Kristiano Ronaldu stai kas geras, ir vartininkas, o kiti, deco isvis.... ai zodziu tiek to tos emocijos, bet po siu rungtiniu jau tikriausiai niekada nesirgsiu uz portugalus ir taskas.

2006 m. birželio 26 d. 18:39:29
Psyhobabble rašė:
AnsweR rašė:
Mirtis rašė:
o futbolas 5 prie 5 būtų visai smagus

Kiek žinau, jeigu kurios nors komandos žaidėjų lieka 6, varžybos nutraukiamos ir tai komandai kažkokiu techniniu rezultatu (turbūt 2:0) įskaitomas pralaimėjimas. Taip kad nebūtų tekę to pamatyti...

O šiaip varžybos buvo tikras cirkas. Apie 20 geltonų kortelių, kelis kartus beveik muštynės - kur tai matyta?

jej neklystu 16 geltonu ir 4 raudinos

tu neklysti aš manau jog Ivanovui nebebus leista teisėjauti. Būtu mano valia aš jam išvis prie futbolo aikštės neleisčiau artintis

2006 m. birželio 26 d. 18:32:59
AnsweR rašė:
Mirtis rašė:

Kiek žinau, jeigu kurios nors komandos žaidėjų lieka 6, varžybos nutraukiamos ir tai komandai kažkokiu techniniu rezultatu (turbūt 2:0) įskaitomas pralaimėjimas. Taip kad nebūtų tekę to pamatyti...

O šiaip varžybos buvo tikras cirkas. Apie 20 geltonų kortelių, kelis kartus beveik muštynės - kur tai matyta?

jej neklystu 16 geltonu ir 4 raudinos

Atsakyti
philia
2006 m. birželio 26 d. 18:18:12
Viskas, neliko man stimulo toliau žiūrėti, finalas be olandų- ne finalas.

Atsakyti
lacunacoil
2006 m. birželio 26 d. 16:45:45
anck-su-namun rašė:
lacunacoil rašė:
Samarrra> kaip tik mano priešingybė
prisiminiau jog dar niekur neminėjau jog mano nemėgstamiausias žaidėjas yra Rooney...man kažkaip nepatinka jo žaidimo stilius. BEto jis kažkoks forsas, labai panašus į mano buvusi klasioka forsa.

Na ka portugalai pirmauja ;] as labai tikiuosi baudiniu nes abi šios komandos man patinka ir noris kovos iki galo
tai tu ir pagal rengimosi stiliu vertini zaidejus?... koks skirtumas ar forsas ar banglas ar dar koks, SVARBIAUSIA kad gerai losia ir vsio

šiaip dar parašyta kad man nepatinka jo žaidimo stilius. jis žaidžia nelabai techniškai išvis aš jam nuo pirmo akrt pamačiau didele antipatija jaučiu kaip ir visiems anglams.

2006 m. birželio 26 d. 14:34:40
lacunacoil rašė:
prisiminiau jog dar niekur neminėjau jog mano nemėgstamiausias žaidėjas yra Rooney...man kažkaip nepatinka jo žaidimo stilius. BEto jis kažkoks forsas, labai panašus į mano buvusi klasioka forsa.

Na ka portugalai pirmauja ;] as labai tikiuosi baudiniu nes abi šios komandos man patinka ir noris kovos iki galo
tai tu ir pagal rengimosi stiliu vertini zaidejus?... koks skirtumas ar forsas ar banglas ar dar koks, SVARBIAUSIA kad gerai losia ir vsio

2006 m. birželio 26 d. 14:14:51
lacunacoil rašė:
Gali sakyt ka nori apie vokiecius, bet siais metais jie atrodo geriausiai pasiruose

2006 m. birželio 26 d. 13:35:18
anglai ole ole ole ole https://rwlithuania.13.forumer.com/images/smiles/sotr_woohoo.gif jei anglija laimes pries portugalija eisiu gert alaus

2006 m. birželio 26 d. 13:03:10
priminė ledo ritulį o ne futbolą

Atsakyti
Arny
2006 m. birželio 26 d. 11:57:07
lacunacoil rašė:

man tai rooney kazkoks psichas, bet zaisti jis tikrai moka

2006 m. birželio 26 d. 11:57:05
Mirtis rašė:

2006 m. birželio 26 d. 11:48:41
Grrrr....kaip negražiai tie portugalai žaidė...gakėtų laisvai kokioj meksikiečių muilo operoj vaidint kartu su argentininiečiais

Atsakyti
Shinodas
2006 m. birželio 26 d. 09:44:30
kokie portu zaidejai tures praleist rungtynes su anglais? kad deco ir costinha tai aisku, o kas dar?

Atsakyti
be_inis
2006 m. birželio 26 d. 00:56:01
be_inis sako, kad sios rungtynes buvo grynas nesusipratimas.
tiek zaidejai is abieju komandu nerode pagarbos vieni kitiem, tiek teisejas male s***.
negrazus futbolas, bet kad anglai dabar gaus gerai apipesiota priesininka.
o kada bus ju susitikmas?

Atsakyti
ShitInYourHead
2006 m. birželio 26 d. 00:27:40
Tokio teisejo dar nesu mates... Visiskai nesugeba valdyti maco, o kiek klaidu... Mano visa kritika dar labiau atspindi, kad olandai pralose maca. :'(

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Backstreet Boys Backstreet Boys
6,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3222
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 257457