|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
2006 m. Pasaulio futbolo taurė "FIFA World Cup 2006"
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. birželio 27 d. 01:09:34
2006 m. birželio 26 d. 23:23:06
2006 m. birželio 26 d. 22:45:26
2006 m. birželio 26 d. 22:43:56
2006 m. birželio 26 d. 22:34:24
1, Na džiugu kad aš tave prajuokinau bet Vokiečiams argentina tikrai nebus lengvas pasivaikščiojimas.
2, Nepasikeitė. Aš netgi labiau norėjau kad laimėtu Portugalai nes olandai jauna komanda ir jiema dar viskas prieš akis. Portugalai gerai žaidžia ir vakar jei kas kaltas dėl šiurkštaus žaidimo tai tik treneris. o Deco atidavė puikų perdavima po kurio ir išsivystė įvartis. Na bet aš tų varžybu nepavadinčiau futbolu.
komentatoriai sakė jog ten buvo baudinys ir jis turėjo būti skirtas.
2006 m. birželio 26 d. 21:40:03
Mirtis> o dar labiaunusišnekėti negalėjai?
o mane kazkodel ne prajuokino
olandai-portugalai; ispanai-prancuzai; vokeciai-svedai - stai mano manimu idomiausios poros astuntfinalio na dar sveicarija-ukraina. (kitu neziuresiu tikriausiai)
olandija-portugalija manau galima pavadinti si matsha trileriu... kaipp gaila
gerai kad nors turejau alternativa, ziurejau per lenku kanala, neteko girdet tu lietuvisku komentaru, isivaizduoju tuos nusisnekejimus;
man idomu kaip pakomentavo ta vieta kai a) kazkas is olandu isiverze i baudos aikstele, ir portugalas koja ispire jam i peti (dar tai buvo 1 keleni)
b) figo prazanga, uz kuria jis gavo geltona kortele ? gal kas atsimena, gali mazdaug parasyti ka sake komentatoriai?
IvanOFF
tarp kitko buvo vienas is kandidatu i finalini matsha, 'gaila' kaip dabar bijau jis neteks tokios garbes,
labai negrazios rugntines del savo grubumo, nesvaraus zaidimo, del teisejavimo klaidu, pripazinkime ju buvo pakankamai nemazai...
gaila.
bet vistiek lieka uz ka sirgti galima, siandien sveicarai, ir ispanai - turi blin ir jiems viena karta nusisipsoti laime...
lacunacoil> po sio matso ar nepasikeite poziuris i komandas? ir uz kuria visgi sirgai labiau?
2006 m. birželio 26 d. 18:39:29
o futbolas 5 prie 5 būtų visai smagus
Kiek žinau, jeigu kurios nors komandos žaidėjų lieka 6, varžybos nutraukiamos ir tai komandai kažkokiu techniniu rezultatu (turbūt 2:0) įskaitomas pralaimėjimas. Taip kad nebūtų tekę to pamatyti...
O šiaip varžybos buvo tikras cirkas. Apie 20 geltonų kortelių, kelis kartus beveik muštynės - kur tai matyta?
jej neklystu 16 geltonu ir 4 raudinos
tu neklysti
2006 m. birželio 26 d. 18:32:59
Kiek žinau, jeigu kurios nors komandos žaidėjų lieka 6, varžybos nutraukiamos ir tai komandai kažkokiu techniniu rezultatu (turbūt 2:0) įskaitomas pralaimėjimas. Taip kad nebūtų tekę to pamatyti...
O šiaip varžybos buvo tikras cirkas. Apie 20 geltonų kortelių, kelis kartus beveik muštynės - kur tai matyta?
jej neklystu 16 geltonu ir 4 raudinos
2006 m. birželio 26 d. 18:18:12
2006 m. birželio 26 d. 16:45:45
Samarrra> kaip tik mano priešingybė
prisiminiau jog dar niekur neminėjau jog mano nemėgstamiausias žaidėjas yra Rooney...man kažkaip nepatinka jo žaidimo stilius. BEto jis kažkoks forsas, labai panašus į mano buvusi klasioka forsa.
Na ka portugalai pirmauja ;] as labai tikiuosi baudiniu nes abi šios komandos man patinka ir noris kovos iki galo
šiaip dar parašyta kad man nepatinka jo žaidimo stilius. jis žaidžia nelabai techniškai išvis aš jam nuo pirmo akrt pamačiau didele antipatija jaučiu kaip ir visiems anglams.
2006 m. birželio 26 d. 14:34:40
prisiminiau jog dar niekur neminėjau jog mano nemėgstamiausias žaidėjas yra Rooney...man kažkaip nepatinka jo žaidimo stilius. BEto jis kažkoks forsas, labai panašus į mano buvusi klasioka forsa.
Na ka portugalai pirmauja ;] as labai tikiuosi baudiniu nes abi šios komandos man patinka ir noris kovos iki galo
2006 m. birželio 26 d. 14:14:51
Gali sakyt ka nori apie vokiecius, bet siais metais jie atrodo geriausiai pasiruose
2006 m. birželio 26 d. 13:35:18
2006 m. birželio 26 d. 13:03:10
2006 m. birželio 26 d. 11:57:07
2006 m. birželio 26 d. 11:57:05
2006 m. birželio 26 d. 11:48:41
2006 m. birželio 26 d. 09:44:30
2006 m. birželio 26 d. 00:56:01
tiek zaidejai is abieju komandu nerode pagarbos vieni kitiem, tiek teisejas male s***.
negrazus futbolas, bet kad anglai dabar gaus gerai apipesiota priesininka.
o kada bus ju susitikmas?
2006 m. birželio 26 d. 00:27:40