Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

2006 m. Pasaulio futbolo taurė "FIFA World Cup 2006"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 2425262728293031323334 ... 43
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ep
2006 m. birželio 15 d. 22:53:04
gaila Trinidado... jie buvo labai arti. Patiko kaip zaide Bekhemas, jo standartai cia geras ginklas..
gaila Lenkijos, gaila. Patiko beabejo kaip zaide vartininkas - 10 ir Jelen visai patiko - 9. kiti irgi visai neblogai. bet nera.

2006 m. birželio 15 d. 22:09:35
man jau buvo nesvarbu bet kai terris atlaike ir dar taip graziai,pakilo upas,jei galima taip issireikst D

2006 m. birželio 15 d. 22:05:46
imperfect_sky rašė:
man patiko kaip terry`s numuse ta kamuoli,kuris trinidadu spiriamas taip ir verzesi i vartus.

is tikruju norejau kad jie imustu ta ivarti, visgi butu pirmasis ju ivartis cempionate ir dar pries anglus

2006 m. birželio 15 d. 22:03:33
man patiko kaip terry`s numuse ta kamuoli,kuris trinidadu spiriamas taip ir verzesi i vartus.

2006 m. birželio 15 d. 22:00:34
anglai yra mano favourite team, bet tiesiog negalejau patiketi, kad jie taip negerbia tos komandos ir tikisi lengvos pergales Ai Nesvarbu, snd ivarti imusho mano mylimiausias futbolininkas Crouch'as ! Yra proga atsvest

2006 m. birželio 15 d. 21:57:28
taip,jie begalo nuvertino trinidada,tikejosi jog bus lengva iveikt ta komanda,taciau klysti zmogiska

2006 m. birželio 15 d. 21:48:13
o aš labai džiaugiuosi už trinidadą, nes vis tik anglams įvarė kakos į kelnes. taip jiems ir reikia, pasikėlę tie angliūkščiai. negaliu pakęsti, kada yra nivertinamas varžovas dar prieš varžybas. tai yra nepagarba furbolui. iš to atsispindi ir žaidimas - 1 įvartis tik 83 min!!! nematau dėl ko džiaugtis už anglus...

2006 m. birželio 15 d. 21:36:38
nors anglai du ivarcius pries tonabada pavare, bet man jie vis tiek prastoka komanda, jau ka bekalbeti apie bekhama, atsiprasau

2006 m. birželio 15 d. 21:27:12
Neitiketina!! tai nerealu,jog po tokio gana nuobodzio ir jokiu vilciu anglams neteikiancio pirmojo kelinio, kai buvo isleistas Runis zaidimas tikrai pagyvejo!! Einant 83 minutei Crouchas po tikslaus Bekchamo perdavimo imuse pirmaji ivarti sioje kovoje i Trinidado ir Tobago komandos vartus! Nepamirstama Bekchamo sypsena ir anglu giedojamas ju "tautinis himnas"!!! Neitiketina ir tai jog tai buvo nepaskutinis smugis Trinidado ir Tobago komandai!! Stivenas Jeroldas imuse antraji ivarti i virsutiniji tolimaji kampa begant 91 minutei. Aisku Trinidado ir Tobago zaidejai nepasidave,92 minutei baigiantis s.Dzonas netiketai sugebejo imust ivarti anglams,taciau sis nebuvo iskaitytas,kadangi buvo nuosale!!
SVEIKINU VISUS KAS SIRGO UZ ANGLUS!! Tai buvo geras zaidimas nors anglija ir parode save is blogosios puses. Bet po sios kovos kaip ten bebutu kazkas tikrai pasijuto bent trumpam laimingas. ))))

2006 m. birželio 15 d. 20:33:12
ai nu zodziu as cia diskusijos nesekiau, bet whatever. sergu uz brazilus ir argentina, o jei zaistu kartu tai tada uz brazilus arba uz grazu zaidima. nepatinka man portugalai nes ronaldo kazkoks manekenas. negali asu uz plauku susigriebt, nes matai, plaukus zele isitepe. labai nemegstu vokieciu nes.. nu.. nezinau.. niekada man jie nepatiko del nepaaiskinamu priezasciu. tik gaila kad neturejau galimybes paziuret brazilu rungtyniu..

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
White_Weapon
2006 m. birželio 15 d. 20:28:40
tiems kas dar serga uz anglus noreciau patarti susirasti naujus favoritus,nes cempe tiek zveriuku yra,kad jiem su anglais nebutu ka veikti

“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Atsakyti
lacunacoil
2006 m. birželio 15 d. 09:31:14
dunc_lover rašė:
lacunacoil tuoj man atrodo nagus pradės graužtis DD

joa man draugas vis rašė kaip ten žaidimas vyksta o aš blyn šokinėjau iš laimės jėga 4-0 pagaliau ispanai atsigavo

2006 m. birželio 15 d. 00:41:16
4:0

2006 m. birželio 15 d. 00:36:47
manau ispanai visai gerai zaide

2006 m. birželio 15 d. 00:33:39
lacunacoil tuoj man atrodo nagus pradės graužtis DD

Atsakyti
imperfect_sky
2006 m. birželio 15 d. 00:33:23
bet man asmeniskai patiko verkiau ir juokiausi vienu metu,super emocijos, unreal!

2006 m. birželio 15 d. 00:27:58
imperfect_sky rašė:
taip taip galejo,bet nepajege,keista jog taip nusizaide,galbut lenkai stipriau ginesi,bet vokieciai galejo ir geriau pasirodyt. geras lenku vartininkas,bet vistiek praleido kamuoli,oj kaip nusimine.. respect!

kad jie tiek aktyvumo visose varzybose rodytu,tai manau,kad jau aiskus cempionai butu

“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Atsakyti
imperfect_sky
2006 m. birželio 15 d. 00:26:16
taip taip galejo,bet nepajege,keista jog taip nusizaide,galbut lenkai stipriau ginesi,bet vokieciai galejo ir geriau pasirodyt. geras lenku vartininkas,bet vistiek praleido kamuoli,oj kaip nusimine.. respect!

2006 m. birželio 15 d. 00:21:32
joa kaifas...bet galėjo ir daugiau

Atsakyti
imperfect_sky
2006 m. birželio 15 d. 00:21:16
91 minute buvo nulemtas Vokietijos laimejimas!! 1:0, Neujelas imuse lemema ivarti i lenkijos komandos vartus!! NEPAMIRSTAMA KOVA! SAUNIAI PADIRBEJO!!

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Saturnus Saturnus
8,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3300
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 235816