|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
2006 m. Pasaulio futbolo taurė "FIFA World Cup 2006"
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. birželio 15 d. 22:53:04
gaila Lenkijos, gaila. Patiko beabejo kaip zaide vartininkas - 10 ir Jelen visai patiko - 9. kiti irgi visai neblogai. bet nera.
2006 m. birželio 15 d. 22:09:35
2006 m. birželio 15 d. 22:05:46
man patiko kaip terry`s numuse ta kamuoli,kuris trinidadu spiriamas taip ir verzesi i vartus.
is tikruju norejau kad jie imustu ta ivarti, visgi butu pirmasis ju ivartis cempionate ir dar pries anglus
2006 m. birželio 15 d. 22:03:33
2006 m. birželio 15 d. 22:00:34
2006 m. birželio 15 d. 21:57:28
2006 m. birželio 15 d. 21:48:13
2006 m. birželio 15 d. 21:36:38
2006 m. birželio 15 d. 21:27:12
SVEIKINU VISUS KAS SIRGO UZ ANGLUS!! Tai buvo geras zaidimas nors anglija ir parode save is blogosios puses. Bet po sios kovos kaip ten bebutu kazkas tikrai pasijuto bent trumpam laimingas. ))))
2006 m. birželio 15 d. 20:33:12
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. birželio 15 d. 20:28:40
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. birželio 15 d. 09:31:14
lacunacoil tuoj man atrodo nagus pradės graužtis
joa
2006 m. birželio 15 d. 00:41:16
2006 m. birželio 15 d. 00:36:47
2006 m. birželio 15 d. 00:33:39
2006 m. birželio 15 d. 00:33:23
2006 m. birželio 15 d. 00:27:58
taip taip galejo,bet nepajege,keista jog taip nusizaide,galbut lenkai stipriau ginesi,bet vokieciai galejo ir geriau pasirodyt. geras lenku vartininkas,bet vistiek praleido kamuoli,oj kaip nusimine.. respect!
kad jie tiek aktyvumo visose varzybose rodytu,tai manau,kad jau aiskus cempionai butu
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. birželio 15 d. 00:26:16
2006 m. birželio 15 d. 00:21:32
2006 m. birželio 15 d. 00:21:16