kažkaip ispanai šnd kaip visada savo "gražų" žaidimą parodė,nesakau kad blogai žaidė,teisiog labai nemėgstų jų po rungtynių lietuvoje kaip sužaide 0:0
atsimenu išvartė rubines viską, šiuklių primėtė ne žmonės o kiaulės tiesiog,atrodo pasaulio dievai,o pasiekė tai nieko ypatingo pastaruoju metu ir nebuvo
no respect....
Prancuzai : kaip ir tikejaus - nieko ispudingo + tarpusavio pykimaisi, zodziu tikrai nerimtas varzovas. Pietu Koreja ~~~ blankiai, si cempionata, jau teisejai nebegelbes, ir nesugadins cempionata kai praeita...
Brazilai zaide gerai, bet tikrai neypatingai ir visiskai iveikiama komanda, idomu bus kai susitiks su lygiaverte komanda kaip Cekija, Portugalija, Italija, Vokietija, Anglija ( jos man stipriausiai atrode ) tada ir paziuresim, nes Kroatai nors ir turejo progu, bet tiek neisnaudoti geda, silpnas puolimas.
brazilai - kroatai? as uz 'grazu futbola' ir uz kroatus.
tai dar kart įrodo jog kol nenuskambėjo švilpukas tol nesibaigė varžybos na ka šiandien laukia tikrai įdomios varžybos tarp Kroatijos ir Brazilijos...vis dėl to manau brazilai laimės 3-0...
Pracūzija - Šveicarija 2:1
Korėja Togas 1:1
be_inis rašė: lacuna> beveik palaikau tavo pasitikejima tuo kas jie nelaimes bet nervu patampys pakankamai.
joa ypač man dabar nuo ko priklauso mano likimas patampys manau daugiau Vokiečiai, nes kažkaip nesiti kad Prancūzai taip jau labai gerai pasirodys. Aišku jie silpnoje grupėje bet vis tiek
italai sudejo taskus ant i, viskas buvo taip kaip ir turejo buti, neteigiant kad gana zaide blogai. tiesa ta kad jie nemoka pralaiminet. tada gali zaidejai traumuotis.
lacuna> beveik palaikau tavo pasitikejima tuo kas jie nelaimes bet nervu patampys pakankamai.
dunc_lover rašė: lacuncoil DD
Respect italams...o gana tai gyvūliai prakeikti jeim čia tvartas,ar kas?
o ka jie padare?
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Lažinosi iš tokio užrašo savo paraše pusei metų : "Aš esu didžiausias Duhas ir čia ne melas ir visas musicas tai žino paklauskit manęs patys " ir jei paklaus atsakysiu kad taip aš daunelis nelaimingas. taigi lažinosi kad prancūzija ir vokietija nelaimės čempionato
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2006 m. birželio 14 d. 18:02:10
atsimenu išvartė rubines viską, šiuklių primėtė ne žmonės o kiaulės tiesiog,atrodo pasaulio dievai,o pasiekė tai nieko ypatingo pastaruoju metu ir nebuvo
no respect....
2006 m. birželio 14 d. 09:12:30
2006 m. birželio 14 d. 00:16:18
Brazilai zaide gerai, bet tikrai neypatingai ir visiskai iveikiama komanda, idomu bus kai susitiks su lygiaverte komanda kaip Cekija, Portugalija, Italija, Vokietija, Anglija ( jos man stipriausiai atrode ) tada ir paziuresim, nes Kroatai nors ir turejo progu, bet tiek neisnaudoti geda, silpnas puolimas.
2006 m. birželio 13 d. 23:58:07
2006 m. birželio 13 d. 22:47:47
2006 m. birželio 13 d. 21:56:50
nu vuo butinai ziesiu sianakt brazilu rungtynes 22val
va,nors vienas zmogus
2006 m. birželio 13 d. 21:49:38
brazilai - kroatai? as uz 'grazu futbola' ir uz kroatus.
2006 m. birželio 13 d. 21:40:05
2006 m. birželio 13 d. 20:56:53
2006 m. birželio 13 d. 11:16:39
Pracūzija - Šveicarija 2:1
Korėja Togas 1:1
2006 m. birželio 13 d. 10:41:07
2006 m. birželio 13 d. 08:57:12
lacuna> beveik palaikau tavo pasitikejima tuo kas jie nelaimes bet nervu patampys pakankamai.
joa ypač man dabar nuo ko priklauso mano likimas
2006 m. birželio 13 d. 01:19:35
2006 m. birželio 13 d. 00:01:09
2006 m. birželio 12 d. 23:56:39
2006 m. birželio 12 d. 23:54:54
2006 m. birželio 12 d. 23:49:17
lacuncoil
o ka jie padare?
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. birželio 12 d. 23:43:01
2006 m. birželio 12 d. 21:41:26
2006 m. birželio 12 d. 21:34:48