Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

2006 m. Pasaulio futbolo taurė "FIFA World Cup 2006"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 2829303132333435363738 ... 43
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Darkculto
2006 m. birželio 11 d. 21:17:28
niekas svedams nieko tokio auksto neprognozuoja, nereikia lialia Praeitam europos cempionate portugalai pateko i pusfinali, tai tiesa.Bet manau dauguma futbolo fanu, prisimenanciu ta cempionata, pritars, kad seimininkams kaip reikiant buvo teiseju padedama, kaip ir korejai ir japonijai pasaulio cempionate.

Atsakyti
White_Weapon
2006 m. birželio 11 d. 21:11:16
metalikas rašė:
White_Weapon rašė:
geriau butai i lazybu punkta pinigus nese,butum atspejas reza,tai patikek manim dabar netiek turetum

dabar kaip tik del to gailiuos:[/quote]

pinigai yra pinigai,tiek,kad butum daugiau gaves,gal kita karta ir orakula arba top'a apsvarinsi

“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Atsakyti
metalikas
2006 m. birželio 11 d. 21:07:31
White_Weapon rašė:
geriau butai i lazybu punkta pinigus nese,butum atspejas reza,tai patikek manim dabar netiek turetum

dabar kaip tik del to gailiuos

Atsakyti
White_Weapon
2006 m. birželio 11 d. 21:03:37

“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
Atsakyti
metalikas
2006 m. birželio 11 d. 20:59:26
wohooooooooooooaaaaaaaaaa susisporinau su draugais is tu rungtyniu kad tokiu rezu laimes ir todel dabar kisenej 45lt

Atsakyti
White_Weapon
2006 m. birželio 11 d. 20:42:21
nu va,kaip mexica zaidzia tai net grazu ziuret 3-1 irana daro ir dar tikiuosi nepabaiga

Atsakyti
lacunacoil
2006 m. birželio 11 d. 18:39:05
k_b rašė:
Portugalams visada visi daug prognozuodavo rezultatu deja nera... aisku siais metais viskas gali buti kitaip... :>

ps.: švedam taip pat daug kas prognozavo bet nieko nesigaudavo

2006 m. birželio 11 d. 18:15:49
na kaip tai nėra užpernai euro finala pasiekė, o šiemet tai sudėtis daug stipresnė. Deco žaidžia, Ronaldo subrendo...ir visi kiti superiniai žaidėjai kurie nekarta įrodė jog yra netik garsios pavardės bet ir sugeba žaisti ;] na bet viską parodys laikas...

2006 m. birželio 11 d. 18:09:02
Portugalams visada visi daug prognozuodavo rezultatu deja nera... aisku siais metais viskas gali buti kitaip... :>

2006 m. birželio 11 d. 17:58:21
k_b rašė:
Portugalai daug aukstesnio lygio nei Svedija?? Et, na taip gali pasakyt bobute kuri visiskai nesidomi nei viena komanda, zmones Svedams buvo nesekminga diena ir dar jiems viskas pries akis, tiesog perdege, pas juos sudetis yra nereali, paziurekit i jos sudeti, klubus ir dar kalbat apie kazkokius lygius? Portugalu taip sutinku gera sudetis, bet kad zymiai aukstesnio, tai cia jau tokia nesamone, na zodziu, pries rasydami nors kiek pagalvokit ir pasidomekit placiau...

aš nebobutė besidominti futbolu pirmą diena Taip švedai stipri ir galinga komanda tokia ji visada buvo, tačiau pažiūrėkit į šių metų Portugalų rinktinę...Manau jog šiandien Portugalai įrodys savo galią. Aš prognozuočiau Portugalams mažiausiai pusfinalį o švedams daugiausiai aštunfinalį.

Olandai šaunuoliai aišku galėjo būt geriau bet viskas ok

2006 m. birželio 11 d. 17:09:15
metalikas rašė:
kol kas olandija - serbija ir juodk. 1:0ziesim kas bus 2-am kelynyje

tikiuosi,kad olandai tik didins savo pranašumą,Robben'as šaunuolis...jejeje

Atsakyti
dunc_lover
2006 m. birželio 11 d. 17:07:42
Arkangelas rašė:
Mane sužavėjo kaip vakar žaidė Trinidadas ir Tobagas

eikit jūs su tuo tabaku šikt
nesitikėkit,kad bus kaip su graikais

Atsakyti
k_b
2006 m. birželio 11 d. 16:54:17
Portugalai daug aukstesnio lygio nei Svedija?? Et, na taip gali pasakyt bobute kuri visiskai nesidomi nei viena komanda, zmones Svedams buvo nesekminga diena ir dar jiems viskas pries akis, tiesog perdege, pas juos sudetis yra nereali, paziurekit i jos sudeti, klubus ir dar kalbat apie kazkokius lygius? Portugalu taip sutinku gera sudetis, bet kad zymiai aukstesnio, tai cia jau tokia nesamone, na zodziu, pries rasydami nors kiek pagalvokit ir pasidomekit placiau...

2006 m. birželio 11 d. 16:52:05
Darkculto rašė:
lacunacoil, portugalai zymiai stipresni uz svedus???Idomios mintys...

ok sutinku klydau portugalai žiauriai smarkiai stipresni Mano manymu portugalai yra viena iš nedaugelio komandų galimčių šiemet laimėti...

2006 m. birželio 11 d. 16:52:02
kol kas olandija - serbija ir juodk. 1:0ziesim kas bus 2-am kelynyje

Atsakyti
Arkangelas
2006 m. birželio 11 d. 16:38:34
Mane sužavėjo kaip vakar žaidė Trinidadas ir Tobagas

Atsakyti
mr_brightside
2006 m. birželio 11 d. 16:35:36
ech...kazin kada LT paklius y champa toky?
visi butume uz 1na shaly

Atsakyti
mr_brightside
2006 m. birželio 11 d. 16:33:03
Darkculto rašė:

zinoma kad stipresni...

Atsakyti
Darkculto
2006 m. birželio 11 d. 15:55:41

Atsakyti
lacunacoil
2006 m. birželio 11 d. 15:50:42
man nr.1 Ispanai ;] paskui olandai paskui portugal

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

All That Remains All That Remains
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1576
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 218695