|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
2006 m. Pasaulio futbolo taurė "FIFA World Cup 2006"
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. birželio 10 d. 21:01:19
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. birželio 10 d. 20:57:26
2006 m. birželio 10 d. 19:57:01
Ką tik pasižiūrėjau pirmą kėlinį tarp Švedijos ir Trinidado ir Tobago, ir galiu pasakyti tik viena - UŽ-KNI-SO. Cha-chaaa, turbūt net didžiausi varytojai jau pasiilgo Kesmino, nes dabartiniai komentatoriai blevyzgoja apie ką tik nori, tik ne apie futbolą: kokia smagi šalis, ten toks ir toks oras, o pavadinimas kilęs iš ten ir ten... bla bla bla, bla bla bla, tik vienas su žaidimu susijęs komentaras buvo "kaip linksmai jie žaidžia". Fek. Per kokius kanalus dar rodo futbolą??? Antro tokio nebeištversiu :[
jep.man irgi kzkoks lievas ju komentavimas.
2006 m. birželio 10 d. 19:56:44
tai lietuvisko komentaro negirdziu
2006 m. birželio 10 d. 19:55:49
keista kad dar neimuse ivarcio(-iu)
2006 m. birželio 10 d. 19:55:35
2006 m. birželio 10 d. 19:53:29
2006 m. birželio 10 d. 19:52:28
2006 m. birželio 10 d. 19:08:00
2006 m. birželio 10 d. 18:10:32
2006 m. birželio 10 d. 18:03:03
2006 m. birželio 10 d. 18:02:57
2006 m. birželio 10 d. 18:01:21
ei nenuvertink paragvajau tikrai nebet kad jam duotu yra tikrai stipri konamda....
del komentatoriu tai tikrai tau pritariu,kazkoks vienas dar padoresnmis buvo,o kitas kalbejo apie grazu stadiona,apie Paragvajaus reiksme,apie grazia gamta ir dau daug ko nereikalingo
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. birželio 10 d. 18:01:05
p.s. ir galetu tas komentatorius pasakoti kas dedasi aiksteleje, man taip geriau, zaidejus geriua isimenu
beabejo tiem kas mažai domisi tai naudinga tačiau tie kas dažnai žiūri futbola ir juop domisi yra pripratę prie Kesmino ir manau jis yra tikrai labai puikus komentatorius.
2006 m. birželio 10 d. 17:59:27
ir cia FIFA teisejai, sikau ir skambinau ant tokiu referee.
siaip varzybos antroje puseje suletejo, anglu kalte, tuom paragvajus ir pasinaudojo.
bet is tu pastangu tik sienaujamos kojos buvo.
siaip varzybos nekokios, bet anglai vertesni sakyciau
2006 m. birželio 10 d. 17:58:32
2006 m. birželio 10 d. 17:55:15
2006 m. birželio 10 d. 17:18:57
2006 m. birželio 10 d. 17:07:00
didesnis miestelis ir armijos prie dideliu screen'u.
manchesteris leeds londonas luzta
...
2006 m. birželio 10 d. 17:05:21
Tarkime, man jo pateikiami faktai yra įdomūs, o kas maždaug vyksta aikštelėj, juk pats žmogus gali matyti.
Kita vertus, pasiilgsiu auksinių Meškonio frazių.