|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
2006 m. Pasaulio futbolo taurė "FIFA World Cup 2006"
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. birželio 10 d. 13:37:11
ko jūs taip gailit ot kahno? Lehmanas labai geras vartininkas o Kahnui seniaiį pencija reikia. Man lehmanas visada man labiausiai patiko. Na manau kad Vokiečiams nebus taip lengva su lenkija ir ekvadoru kaip su kosta rika.
O paskui juos 1/8 pasitiks Švedai arba anglai(aš beabejonės labai norėčiau kad viena iš jų pakeistu paragvajus bet kol kas tai tik svajonės) or vokiečiams gali pasibaigt čempionatas
you,jam i pensija,priminsiu tau,kad su juo bayern dukart per eile tapo taures savininkais ir bundeslygos cempionais,tad traukit ta lamana is vartu
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. birželio 10 d. 13:34:57
manau kad idomiausiois rungtynes bus portugalija - dramblio k. kr. ir be abejo finalas
o apie cempionata manau kad bus daug netiketumu pvz kad argentina net is grupes neiseitu
šeip tai Argentina žais su Drambliu
2006 m. birželio 10 d. 13:33:19
O paskui juos 1/8 pasitiks Švedai arba anglai(aš beabejonės labai norėčiau kad viena iš jų pakeistu paragvajus bet kol kas tai tik svajonės) or vokiečiams gali pasibaigt čempionatas
2006 m. birželio 10 d. 13:32:13
aš su kahnu
2006 m. birželio 10 d. 13:25:48
2006 m. birželio 10 d. 13:20:49
o apie cempionata manau kad bus daug netiketumu pvz kad argentina net is grupes neiseitu
2006 m. birželio 10 d. 13:19:12
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. birželio 10 d. 13:17:34
kaip graudu buvo vakar žiūrėti į kahną ant atsarginių suolelio. :x nu bet podolskis žaidė ir jėga
šiandien trejos rungtynės, nepraleiskit
2006 m. birželio 10 d. 13:16:08
d=iaukit4s d=iaukit4s greit verksit
tai jau tikrai kad joke
2006 m. birželio 10 d. 13:13:39
2006 m. birželio 10 d. 13:09:30
2006 m. birželio 10 d. 13:04:21
2006 m. birželio 10 d. 12:51:49
2006 m. birželio 10 d. 12:25:54
2006 m. birželio 10 d. 11:54:37
na o kokie spėjimai šiandienai?
Anglija 2 - 1 Paragvjus
Švedija 5(7) - 0 Trinidadas ir Tobagas
Argentina 3 - 1 Dramblio Kaulo Krantas
labai labai šiandien sirgziu už Paragvajų
2006 m. birželio 9 d. 21:04:19
2006 m. birželio 9 d. 21:03:04
bet paskutinis Fringso goalas superinis iš taip toli...super
2006 m. birželio 9 d. 21:02:04
Na bet komentatorius labiausiai kniso per visas varzybas. visa futbolininko gyvenimo istorija ispasakoja ,arba 10 min diskutuoja su savim kuris vokieciu vartininkas geresnis isdeda i suns dienas ir po to prieina isvada kad vis vien jis negali teist. O kas vyksta aikstelej prisimena kai ispiria ivaryti. Aciu dievui ju siame mace netruko
2006 m. birželio 9 d. 20:57:25
2006 m. birželio 9 d. 20:52:44