|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
2006 m. Pasaulio futbolo taurė "FIFA World Cup 2006"
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. liepos 11 d. 10:16:46
nu tada varom ant lietuvos kad joje zaidzia aukstaiciai, krc juk tie negrai irgi yra prancuzai
pilietybe gali tureti kievienas.net kelias is karto. bet keliatauciu del to netampama. zmones net anekdotus kuria.sitas lb senas.
"zaide negrai su negrais. laimejo Prancuzija"
2006 m. liepos 11 d. 10:15:32
2006 m. liepos 11 d. 10:10:08
MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPI
2006 m. liepos 11 d. 09:54:03
del Zidano. na jis stengesi apginti savo[ar seimos] garbe... manau, emocijos padare savo. kalti kaip ten bebutu, jie abu. vienas uz zodzius, kitas-uz veiksmus.
2006 m. liepos 11 d. 08:29:58
MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPI
2006 m. liepos 11 d. 00:05:16
nesamone... bet zidanas cia manau nera kaltas! cia tas pusgyvis italas ji privrerte prasizngti vat
kalti jie abu.
2006 m. liepos 10 d. 22:44:08
svarbiausia kad vokietukai laimejo 3 vieta pries portugalus
2006 m. liepos 10 d. 22:22:28
dabar šiek tiek paskaičiau diskusijos, šiek tiek viską apgalvojau..
Tapo italai čempionais pasaulio, tai tapo.. Nieko nepakeisi. Ir, nors aš ir sirgau už prancūzus, manau, italai buvo verti pergalės. Turėjo perfect vartininką (jau dėl ko, bet dėl Buffon'o profesionalumo ir sugebėjimų neabejojau. Barthez'as man kėlė daugiau nepasitikėjimo), mokėjo gintis, pulti ir kelti kampinius (;.
Tiesa, prancūzų man buvo velniškai gaila po varžybų - italai triumfavo ir mosavo vėliavomis iš džiaugsmo, medalių ėjo švytintys, o prancūzai verkė ir vos vienas kitas, kabinant medalį jam ant kaklo, sugebėjo išspausti šypseną..
Dėl Zidane'o, tai, manau, jis žinojo, ką daro. Jis - komandos kapitonas, dar plius turėjo geltoną, todėl turėjo žinoti, kad bet koks jo blogesnis elgesys bus užfiksuotas. O to, kad "jis buvo vertas raudonos", aš niekad nesakysiu. Poelgis laaabai negeras, sutinku, priežastis, matyt, tik jam vienam ir Materazzi žinoma, bet vis tiek. Davė raudoną, tas buvo teisinga. Bet tas žodis "vertas" man toks bjaurus.. jak..
Žodžiu. Sveikinu italus ir jų fanus su pergale.
Prancūzai man vis tiek laimėtojai :> kad ir sidabro..
2006 m. liepos 10 d. 20:17:15
2006 m. liepos 10 d. 19:37:32
2006 m. liepos 10 d. 19:34:33
del italu zaidimo pritariu the_wicked_one. pirmam kelinyje jie zaide klasiskai, antram kazkokie gal pavarge labiau buvo. ir nors jiems niekaip nepavykdavo nusivaryt antram keliny kamuolio iki prancuzu vartu, savo vartus jie gyne klasishkai, vien jau buffono gynyba ko verta. siaip prancuzai antram kelinyje zaide gana agresyviai, pvz , kai muse bauda ar kazka ten, dabar jau neatsimenu, ir italai su prancuzais stovejo vienoj linijoj, tai vienas prancuzas, neatsimenu kuris, ziauriai stumde itala salia..nu zodziu. kai tokios rungtynes , svelnaus zaidimo nesitikekime
2006 m. liepos 10 d. 18:55:55
jeigu italai tikrai butu tikeje savo pergale, nebutu slyksciai provokave
joo..
2006 m. liepos 10 d. 18:26:04
2006 m. liepos 10 d. 17:48:01
2006 m. liepos 10 d. 15:37:11
Kazkaip prisiminiau viena atveja per europos cempionato man atrodo, kai anglai uzdirbo 11 metru baudini ir ejo musti Beckham`as , kai jis dejo kamuoli ant zymos, vartininkas priejes visokiais zodziais plude, kad neimuse, tu ciat oks nevertas ir akurat bechkamas net musdamas paslydo ir ten dievui i langus, tai ka jau vartininkas kaltas? Jei tas zaidejas psichologiskai silpnas? ...
2006 m. liepos 10 d. 15:22:42
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. liepos 10 d. 15:20:54
I can't imagine all the people that you know And the places that you go When the lights are turned down low And I don't understand All the things you've seen But I'm slipping in between You and your big... dreams It's always you and my big dreams And you tell me That it's over But I can't stand here in a patch of four leaf clover And your restless And I'm naked You've got to get out You can't stand to see me shaking No, could you let me go I didn't think so And you don't want to be here in the future So you say The present's just a pleasant Interruption to the past And you don't want to look much closer 'Cause you're afraid to find out all the hope That you had sent into the sky by now had... crashed And it did because of me And then you bring me home Afraid to find out that you're alone, no And I'm sleeping in your living room But we don't have much room To live And I had dreams that I would learn to play guitar Maybe cross the country Become a
2006 m. liepos 10 d. 15:07:49
del fair play tai tikrai. brazilu gynejas lucio per ketverias rungtynes ne karto neprasizenge.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. liepos 10 d. 15:05:35
2006 m. liepos 10 d. 15:03:39
Raydomnd Domenech "I don't know what (Marco) Materazzi said, but he's the Man of the Match, not (Andrea) Pirlo. It's Materazzi who equalised and provoked Zidane's sending-off. It's sad, but I think the Italian player made a meal out of what happened.
"
jei nezino pats treneris, ka materazzi apsake zidanui, is kur rusu (jei ten tikrai rusu) spauda gali zinot..