Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

2006 m. Pasaulio futbolo taurė "FIFA World Cup 2006"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678910 ... 43
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
NataliLT
2006 m. liepos 11 d. 10:16:46
Artojaz rašė:
nu tada varom ant lietuvos kad joje zaidzia aukstaiciai, krc juk tie negrai irgi yra prancuzai

pilietybe gali tureti kievienas.net kelias is karto. bet keliatauciu del to netampama. zmones net anekdotus kuria.sitas lb senas.
"zaide negrai su negrais. laimejo Prancuzija"

2006 m. liepos 11 d. 10:15:32
po 4 metu makaronams ateis atpildo metas !! muhahahaha!!

Atsakyti
Artojaz (Užblokuotas)
2006 m. liepos 11 d. 10:10:08
nu tada varom ant lietuvos kad joje zaidzia aukstaiciai, krc juk tie negrai irgi yra prancuzai

MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPI
Atsakyti
NataliLT
2006 m. liepos 11 d. 09:54:03
as dziaugiuosi, kad laimejo Italija, nes Prancuzijos komandoj pilna visokiu kitatauciu. zaidzia 9yni negrai ir du prancuzai... tokios komandos man nepatinka.

del Zidano. na jis stengesi apginti savo[ar seimos] garbe... manau, emocijos padare savo. kalti kaip ten bebutu, jie abu. vienas uz zodzius, kitas-uz veiksmus.

2006 m. liepos 11 d. 08:29:58
sake kad tipo gal materazzi isvadino jo jaunesne seseri prostitute, na nezinau, nu bet kai tokia itampa tvyro, tai gali tiesiog nepagalvoti... nu bet juk jis ne naujokas, i ketvirta desimtmeti ikopes...

MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPI
Atsakyti
Madam
2006 m. liepos 11 d. 00:05:16
blink41 rašė:
nesamone... bet zidanas cia manau nera kaltas! cia tas pusgyvis italas ji privrerte prasizngti vat

kalti jie abu.

2006 m. liepos 10 d. 22:44:08
nesamone... bet zidanas cia manau nera kaltas! cia tas pusgyvis italas ji privrerte prasizngti vat
svarbiausia kad vokietukai laimejo 3 vieta pries portugalus

2006 m. liepos 10 d. 22:22:28
hmz..
dabar šiek tiek paskaičiau diskusijos, šiek tiek viską apgalvojau..
Tapo italai čempionais pasaulio, tai tapo.. Nieko nepakeisi. Ir, nors aš ir sirgau už prancūzus, manau, italai buvo verti pergalės. Turėjo perfect vartininką (jau dėl ko, bet dėl Buffon'o profesionalumo ir sugebėjimų neabejojau. Barthez'as man kėlė daugiau nepasitikėjimo), mokėjo gintis, pulti ir kelti kampinius (;.
Tiesa, prancūzų man buvo velniškai gaila po varžybų - italai triumfavo ir mosavo vėliavomis iš džiaugsmo, medalių ėjo švytintys, o prancūzai verkė ir vos vienas kitas, kabinant medalį jam ant kaklo, sugebėjo išspausti šypseną..
Dėl Zidane'o, tai, manau, jis žinojo, ką daro. Jis - komandos kapitonas, dar plius turėjo geltoną, todėl turėjo žinoti, kad bet koks jo blogesnis elgesys bus užfiksuotas. O to, kad "jis buvo vertas raudonos", aš niekad nesakysiu. Poelgis laaabai negeras, sutinku, priežastis, matyt, tik jam vienam ir Materazzi žinoma, bet vis tiek. Davė raudoną, tas buvo teisinga. Bet tas žodis "vertas" man toks bjaurus.. jak..

Žodžiu. Sveikinu italus ir jų fanus su pergale.
Prancūzai man vis tiek laimėtojai :> kad ir sidabro..

2006 m. liepos 10 d. 20:17:15
wuahaha, prancuzai turetu dziaugtis kad lietuviai taip aktyviai diskutuoja =]

Atsakyti
lacunacoil
2006 m. liepos 10 d. 19:37:32
kokie jūs juokingi negalit susitaikyti su pralaimėjimu tai kaltų ieškot

2006 m. liepos 10 d. 19:34:33
keista, kad cia visi kalbat kokie italai - provokuotojai. zidanas ne mazas vaikas, turejo susivaldyti, kad ir ka jam pasake - o jau po rungtyniu galejo ta itala nors ir visai sumushti. negi jis nesuprato, kad uz toki elgesi jam grese kortele? abejoju. aisku, rungtyniu ikarstis, nervai, ir visa kita, bet..
del italu zaidimo pritariu the_wicked_one. pirmam kelinyje jie zaide klasiskai, antram kazkokie gal pavarge labiau buvo. ir nors jiems niekaip nepavykdavo nusivaryt antram keliny kamuolio iki prancuzu vartu, savo vartus jie gyne klasishkai, vien jau buffono gynyba ko verta. siaip prancuzai antram kelinyje zaide gana agresyviai, pvz , kai muse bauda ar kazka ten, dabar jau neatsimenu, ir italai su prancuzais stovejo vienoj linijoj, tai vienas prancuzas, neatsimenu kuris, ziauriai stumde itala salia..nu zodziu. kai tokios rungtynes , svelnaus zaidimo nesitikekime

2006 m. liepos 10 d. 18:55:55
llayla rašė:
jeigu italai tikrai butu tikeje savo pergale, nebutu slyksciai provokave

joo..

2006 m. liepos 10 d. 18:26:04
jeigu italai tikrai butu tikeje savo pergale, nebutu slyksciai provokave

2006 m. liepos 10 d. 17:48:01
pritariu k_b. bet supranti kaip yra. tie , kurie palaike prancuzus, po pralaimejime nebezino ka ir kaip kaltinti tai kaltina materazi uz tai kad isprovokavo. bet tikrai sporte daznai apsizodziuojama.

2006 m. liepos 10 d. 15:37:11
Nusipezat... gal jus sportave nesat ar ka... per kiekvienas oficialias rungtynes vyksta zodziu karas, kuriuos kameros nevisada uzfiksuoja ir dar netokiais zodziais ir net veiksmais kuriu nemato padaro, spjauna i veida ir pns, o jei tas zaidejas puola i atlapus kaip kad Zidanas tai ir gaus raudona uz nesusivaldyma. Stipresniu nervu zaidejai ir laimi, kurie yra stiprus netik fiziskai bet ir psichologiskai, kurie nekreipia demesio i kalbas.

Kazkaip prisiminiau viena atveja per europos cempionato man atrodo, kai anglai uzdirbo 11 metru baudini ir ejo musti Beckham`as , kai jis dejo kamuoli ant zymos, vartininkas priejes visokiais zodziais plude, kad neimuse, tu ciat oks nevertas ir akurat bechkamas net musdamas paslydo ir ten dievui i langus, tai ka jau vartininkas kaltas? Jei tas zaidejas psichologiskai silpnas? ...

2006 m. liepos 10 d. 15:22:42
o del tu zodziu. jei materazzi is tiesu taip apsake (kuo as kazkodel nelaabi tikiu). tada materazzi pasielge negraziai ir negarbingai. taciau neteisinu zidane'o. jis galejo atsikirsti taip, kad materazzi butu trenkes jam ir pats butu buves isvartyas is aikstes.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
VISISKAS_BEPROTIS
2006 m. liepos 10 d. 15:20:54
Nekenciu italu!

I can't imagine all the people that you know And the places that you go When the lights are turned down low And I don't understand All the things you've seen But I'm slipping in between You and your big... dreams It's always you and my big dreams And you tell me That it's over But I can't stand here in a patch of four leaf clover And your restless And I'm naked You've got to get out You can't stand to see me shaking No, could you let me go I didn't think so And you don't want to be here in the future So you say The present's just a pleasant Interruption to the past And you don't want to look much closer 'Cause you're afraid to find out all the hope That you had sent into the sky by now had... crashed And it did because of me And then you bring me home Afraid to find out that you're alone, no And I'm sleeping in your living room But we don't have much room To live And I had dreams that I would learn to play guitar Maybe cross the country Become a
Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. liepos 10 d. 15:07:49
na.. ballsai, fifos oficialiame saite kol kas del golden ball awardo vyksta balsavimas. gianluigi buffon ir zidane'as turi po 30%, tiesa zidane'as vos daugiau balsu.

del fair play tai tikrai. brazilu gynejas lucio per ketverias rungtynes ne karto neprasizenge.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Misantropia
2006 m. liepos 10 d. 15:05:35
Trumpa esmė būtų: Italas su Zidanu susikibo dėl to, kad italas prancūzą išvadiono teroristu, o komandos kapitono elgesį išvadino ožišku.

2006 m. liepos 10 d. 15:03:39
zodziai zodziams nelygu..
Raydomnd Domenech "I don't know what (Marco) Materazzi said, but he's the Man of the Match, not (Andrea) Pirlo. It's Materazzi who equalised and provoked Zidane's sending-off. It's sad, but I think the Italian player made a meal out of what happened.
"

jei nezino pats treneris, ka materazzi apsake zidanui, is kur rusu (jei ten tikrai rusu) spauda gali zinot..

Atsakyti
Puslapiai: 12345678910 ... 43
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Imagine Dragons Imagine Dragons
8,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1419
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 178126