Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

2006 m. Pasaulio futbolo taurė "FIFA World Cup 2006"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567891011 ... 43
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti

2006 m. liepos 10 d. 15:02:11
Angliškai suprantat?

https://www.worldcupblog.org/worl....html #more-1748

Labai teisingai pastebėta: Team Fair Play Award: Spain and Brazil

Atsakyti
liucytia
2006 m. liepos 10 d. 14:59:20
renny rašė:

idomu ka ten daugiau raso bet nlb rusiskai suprantu

o aš NIEKO nesuprantu
gal yra norinčių bent svarbiausias tiesas išverst? ;>>

2006 m. liepos 10 d. 14:57:37
Apie 11-kos metrų baudinį, kuriį fantastiškai realizavo Zidanas:

Teisėjo sprendimą, man atrodo, dar įtakojo ir tai, kad Henry buvo gana neblogai "iškirstas" pačioj žaidimo pradžioj, kai dar 0:0 buvo. Tame epizode buvo užskaityta kaip "žaidybinė, paprasta pražanga", už kurią net geltonos italas negavo. O Henry turėjo bent pora minučių atsigauti, kol vėl galės eit į aikštę žaist. Savotiška (ir mano manymu teisinga) teisėjo " dovana " prancūzams.

Atsakyti
renny
2006 m. liepos 10 d. 14:57:00

idomu ka ten daugiau raso bet nlb rusiskai suprantu

2006 m. liepos 10 d. 14:50:54
nesvarbu kaip isvadino,vistiek negalima taip elgtis,prieit ir trenkt su galva.zidanas vertas tos raudonos korteles ir viskas.

2006 m. liepos 10 d. 14:41:01
Materacis išvadino Zidaną teroristu.

Atsakyti
renny
2006 m. liepos 10 d. 14:13:46
taigi komentatorius sake, kad kazka italiskai sake o kadangi zidanas yra zaides italijoje ar kaip ten ir jis suprato. del to ir trenke. ir tikrai negaleciau pasakyti kad teisejas palaike italus, nes leido francams musti 11m baudini, nors ir nlb ten buvo prazanga, o kai buvo prazanga jis nebedave nes norejo atsilyginti italams uz ta neteisinga ivarti nu as taip galvoju. vistiek teisejas per pertraukas pasiziuri ten tas visas klaidas man taip atrodo. o zidanas tikrai buvo vertas raudonos korteles, nes cia ne bokso ringas o futbolas. taigi galejo viska issiaiskinti po rungtyniu, tada nebutu buve jokiu raudonu korteliu bet matyt itampa daro savo

2006 m. liepos 10 d. 14:07:55
siaip ar tai zidano metu zmogui negarbinga pasnekejus paeit i prieki. tada atsisukt ir trenkt nepasiruosusiam varzovui..

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
liucytia
2006 m. liepos 10 d. 14:07:07
Renatux rašė:
liucytia rašė:
siaubs, italai laimėjo... dbr nekenčiu too.. nuu, kur 23 numeris ish italijos.. ale rimts, bejausmis monstras, jam pačiam reikėjo raudoną kortą duot o ne zidanui.. nu žodži, aš be žodžiu. tiesiog. tai yra nesąmonė. jei nebūtų tas 23 išprovokavęs zidano, francai būtų laimėję. gal.
a kodėl šiandien neapdovanojo vokiečių kartu su francais ir italais???

zidanas pats kaltas kad elgias kaip vaikas,beto teisejas ir taip nuolaidziavo prancuzams kalbant apie 11 metru baudini!

manu tu nelabai turi teisės sakyt kad jis kaip vaikas elgėsi. ką tu žinau, kad tas 23 zidanui prikalbėjo.. juk iš niekur nieko žmogus negalėjo taip trenkt jam.

2006 m. liepos 10 d. 14:00:12
ir llayla, jei pasakytum, kas italu zaidime blogai, gali ant ju varyt del rpasto zaidimo, o ne del to, kad jie aceit yra "loxai" ir pan..

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. liepos 10 d. 13:58:41
ir dar. as nemegstu prancuzu, amn nepatinka ju zaidiams, nepatinka ju zaidimo stilius. vartininkas pjauna gryba ir panasiai. vienintelis patinkantis zaidejas - henry. bet as ant ju neavrau, nors jie ir eliminavo is cempionato mano absoliucia favorite Brazilija. kodel? nes jie zaidzia futbola o tai ir yra svarbiausia. jei italai zaide geriau, sugebejo is prancuzu atimti aisktes viduri ir net imust normalu ivarti, reiskia jie buvo geresni. netgi zidano pakelti kampiniai buvo rpastesni uz pirlo. o gynejo panasaus i cannavaro as pas prancuzus nemaciau (matet, akip tas keturiom pries du ejo, ir vistiek kamuoli istrauke ir nusivare i puolima?!)

tai tiek.

Atsakyti
Artojaz (Užblokuotas)
2006 m. liepos 10 d. 13:55:40
ballsas rašė:
Gal nelabai ryški klaida, sakyčiau. Pakartojimą žiūrint, matėsi, kad buvo už ką duoti. Antrame kėlinyje buvo dar ryškesnis epizodas, kai teisėjas galėjo duoti 11-kos. Tiksliau sakant, ne galėjo, o jau turėjo duoti, jei už aną epizodą davė. Nedavė. Kodėl?

hm, man tokia mintis, kad jis atsilygino =] del to kad ta dave, sito nedave... koks skirtumas, vis zidanas butu muses...

MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPI
Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. liepos 10 d. 13:55:34
llayla rašė:
reikejo nedauzyt is galvos o spirt is kojos! vis teik ta pacia raudona butu gaves. Sudini italu provokatoriai. Siandien jau nurimo emocijos, vakar buciau atejus prie kompo, o tai buciau prirasius..

Italu provokatoriai? tu ka, juokauji? niekas ten nieko neprovokavo. kalbet futbole galima ka nori. o is galvu trankytis ne. zidanas galejo taipa tsikirst, akd materazzi butu buves isvarytas is aikstes. bet tranke su galva.

Atsakyti
anck-su-namun
2006 m. liepos 10 d. 13:46:19
kaip norejau kad francai laimetu..... nu bet ka padarysi.... vistik reik pasweikint italus. gerai zaide...

2006 m. liepos 10 d. 13:38:08
Tremor_Christ rašė:
vienintelė klaida kurią padarė teisejas tai davė baudinį i Italų vartus pirmą kėlinį.

Gal nelabai ryški klaida, sakyčiau. Pakartojimą žiūrint, matėsi, kad buvo už ką duoti. Antrame kėlinyje buvo dar ryškesnis epizodas, kai teisėjas galėjo duoti 11-kos. Tiksliau sakant, ne galėjo, o jau turėjo duoti, jei už aną epizodą davė. Nedavė. Kodėl? Teisėjas šiek tiek italus palaikė, nors labai neryškiai.

Atsakyti
Madam
2006 m. liepos 10 d. 13:35:41
as tai buvau uz italus ir labai uz juos dziaugiuosi. o jei zinedina ir isprovokavo, [nors suletintam kadre rode tik tiek, kad italas ji siek tiek prilaike su ranka neleisdamas prie kamuolio],jis negalejo sau leisti sitaip vaikiskai pasielgti. manau, raudona kortele buvo uz ka duoti.

2006 m. liepos 10 d. 12:56:53
loksas

2006 m. liepos 10 d. 12:50:50
nesvaik

2006 m. liepos 10 d. 12:50:13
tada varyk ant italu

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Imagine Dragons Imagine Dragons
8,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1419
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 178126