|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
2006 m. Pasaulio futbolo taurė "FIFA World Cup 2006"
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. liepos 10 d. 15:02:11
https://www.worldcupblog.org/worl....html #more-1748
Labai teisingai pastebėta: Team Fair Play Award: Spain and Brazil
2006 m. liepos 10 d. 14:59:20
https://www.vz.ru/news/2006/7/10/4 0834.html
idomu ka ten daugiau raso bet nlb rusiskai suprantu
o aš NIEKO nesuprantu
gal yra norinčių bent svarbiausias tiesas išverst? ;>>
2006 m. liepos 10 d. 14:57:37
Teisėjo sprendimą, man atrodo, dar įtakojo ir tai, kad Henry buvo gana neblogai "iškirstas" pačioj žaidimo pradžioj, kai dar 0:0 buvo. Tame epizode buvo užskaityta kaip "žaidybinė, paprasta pražanga", už kurią net geltonos italas negavo. O Henry turėjo bent pora minučių atsigauti, kol vėl galės eit į aikštę žaist. Savotiška (ir mano manymu teisinga) teisėjo " dovana " prancūzams.
2006 m. liepos 10 d. 14:57:00
https://www.vz.ru/news/2006/7/10/4 0834.html
idomu ka ten daugiau raso bet nlb rusiskai suprantu
2006 m. liepos 10 d. 14:50:54
2006 m. liepos 10 d. 14:48:28
2006 m. liepos 10 d. 14:41:01
2006 m. liepos 10 d. 14:13:46
2006 m. liepos 10 d. 14:07:55
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. liepos 10 d. 14:07:07
siaubs, italai laimėjo... dbr nekenčiu too.. nuu, kur 23 numeris ish italijos.. ale rimts, bejausmis monstras, jam pačiam reikėjo raudoną kortą duot o ne zidanui.. nu žodži, aš be žodžiu. tiesiog. tai yra nesąmonė. jei nebūtų tas 23 išprovokavęs zidano, francai būtų laimėję. gal.
a kodėl šiandien neapdovanojo vokiečių kartu su francais ir italais???
zidanas pats kaltas kad elgias kaip vaikas,beto teisejas ir taip nuolaidziavo prancuzams kalbant apie 11 metru baudini!
manu tu nelabai turi teisės sakyt kad jis kaip vaikas elgėsi. ką tu žinau, kad tas 23 zidanui prikalbėjo.. juk iš niekur nieko žmogus negalėjo taip trenkt jam.
2006 m. liepos 10 d. 14:00:12
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. liepos 10 d. 13:58:41
tai tiek.
2006 m. liepos 10 d. 13:55:40
Gal nelabai ryški klaida, sakyčiau. Pakartojimą žiūrint, matėsi, kad buvo už ką duoti. Antrame kėlinyje buvo dar ryškesnis epizodas, kai teisėjas galėjo duoti 11-kos. Tiksliau sakant, ne galėjo, o jau turėjo duoti, jei už aną epizodą davė. Nedavė. Kodėl?
hm, man tokia mintis, kad jis atsilygino =] del to kad ta dave, sito nedave... koks skirtumas, vis zidanas butu muses...
MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPI
2006 m. liepos 10 d. 13:55:34
reikejo nedauzyt is galvos o spirt is kojos! vis teik ta pacia raudona butu gaves. Sudini italu provokatoriai. Siandien jau nurimo emocijos, vakar buciau atejus prie kompo, o tai buciau prirasius..
Italu provokatoriai? tu ka, juokauji? niekas ten nieko neprovokavo. kalbet futbole galima ka nori. o is galvu trankytis ne. zidanas galejo taipa tsikirst, akd materazzi butu buves isvarytas is aikstes. bet tranke su galva.
2006 m. liepos 10 d. 13:46:19
2006 m. liepos 10 d. 13:38:08
vienintelė klaida kurią padarė teisejas tai davė baudinį i Italų vartus pirmą kėlinį.
Gal nelabai ryški klaida, sakyčiau. Pakartojimą žiūrint, matėsi, kad buvo už ką duoti. Antrame kėlinyje buvo dar ryškesnis epizodas, kai teisėjas galėjo duoti 11-kos. Tiksliau sakant, ne galėjo, o jau turėjo duoti, jei už aną epizodą davė. Nedavė. Kodėl? Teisėjas šiek tiek italus palaikė, nors labai neryškiai.
2006 m. liepos 10 d. 13:35:41
2006 m. liepos 10 d. 12:56:53
2006 m. liepos 10 d. 12:50:50
2006 m. liepos 10 d. 12:50:13