Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

2006 m. Pasaulio futbolo taurė "FIFA World Cup 2006"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 23456789101112 ... 43
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
renny
2006 m. liepos 10 d. 12:44:17
o ka daryti jei man patinka ir italai ir prancuzai?

2006 m. liepos 10 d. 12:41:08
renny rašė:
llayla rašė:
ITALAI ES SUNU EDALA!

nebesvaik. kas kad isprovokavo? nereikejo zinedinui provokuotis jei tau nepatinka italai dar nereiskia kad kitiems nepatinka ir t.t. ir pan.

butent ta ir reiskia! Man nepatinka italai,as ant ju varau,o jei tau nepatinka prancuzai..tai tada tylek arba irgi varyk ant italu

2006 m. liepos 10 d. 12:32:09
llayla rašė:
ITALAI ES SUNU EDALA!

nebesvaik. kas kad isprovokavo? nereikejo zinedinui provokuotis jei tau nepatinka italai dar nereiskia kad kitiems nepatinka ir t.t. ir pan.

2006 m. liepos 10 d. 12:14:46
reikejo nedauzyt is galvos o spirt is kojos! vis teik ta pacia raudona butu gaves. Sudini italu provokatoriai. Siandien jau nurimo emocijos, vakar buciau atejus prie kompo, o tai buciau prirasius..

2006 m. liepos 10 d. 12:08:28
beje buffon'as man kaip patinka, nerealus vartininkas

2006 m. liepos 10 d. 12:08:04
et buvau lyg ir uz prancuzus lyg ir uz italus, bet dziaugiuosi kad laimejo italai o zidanas irgi galejo atsikirsti zodziais, bet neislaike ir gavo raudona kortele. snd dar kartojima ziuresiu ))

2006 m. liepos 10 d. 11:26:49
nu man tai atrode kad lyg ir maises ten ju rankos, bet kam as cia stengiuos irodyt... krc zidanas is pradziu toks saltas atrode, kai 11 muse, o po to nors veidas ir kaip stalones, bet supyko...

MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPI
Atsakyti
Samarrra
2006 m. liepos 10 d. 11:24:51
liucytia rašė:
siaubs, italai laimėjo... dbr nekenčiu too.. nuu, kur 23 numeris ish italijos.. ale rimts, bejausmis monstras, jam pačiam reikėjo raudoną kortą duot o ne zidanui.. nu žodži, aš be žodžiu. tiesiog. tai yra nesąmonė. jei nebūtų tas 23 išprovokavęs zidano, francai būtų laimėję. gal.
a kodėl šiandien neapdovanojo vokiečių kartu su francais ir italais???

Vokiecius apdovanojo iskart po rungtyniu su portugalija.. o siaip ir as manau kad ir italas turejo gaut raudona korta..ir apskritai, manau, kad vokieciai turejo laimet si cempionata.. bet sprendziant is to ka ma ciau per tv, galiu teigti, kad pirma karta zmones vokietijoje taip dziaugias 3 vieta..tikrai... visai kaip gave pirma...ir patys rinktines nariai nerealiai dziaugiasi..todel ir man belieka pasidziaukti kartu su jais...

2006 m. liepos 10 d. 11:16:13
vienintelė klaida kurią padarė teisejas tai davė baudinį i Italų vartus pirmą kėlinį. Kas dėl zidano, tai jus ką, manot kad uz toki poelgį nereikia raudonos duot??? Jis puikus žaidėjas, bet šitoks poelgis yra nepateisinamas niekaip. Valio Italams, visi juos jau pries ketvirtfinalį buvo nurase, šekit lodoriai

2006 m. liepos 10 d. 10:25:45
nestumde tas materrazi jo. ir tas aiskiai matesi. isvis jie ten kazka viens kitam pasake. zidanas paejo i prieki. tada nivtemu atsisuko ir dave i krutine.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Artojaz (Užblokuotas)
2006 m. liepos 10 d. 10:14:00
nu jo, bet suprantu zidana, kraujas muse i galva, juk ne del lietuvos, o del pasaulio taures kovojo... gal ji sunervino, kad ten materazzi ji stumdo, nu nepagalvojo ir viskas ;]

MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPI
Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. liepos 10 d. 09:30:37
is vis man atrodo, kad ir ka pasake materazzi, jo engalejo isvaryt, nes aki minejo nuostabusis kemsinas, futbole kalbeti galima, o dauzytis is galvu - ne.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Artojaz (Užblokuotas)
2006 m. liepos 10 d. 09:20:59
jep, zidanas rado gera buda kaip atsisveikint su fule... juk ta finala 2 milijardai turejo ziuret ;]... vis tiek linksmai ten pradzioj jis imuse ta 11, jei prisimenat... nu as buvau uz prancuzus, nes ten henry, bet susitaikysiu kad italai cempionai

Atsakyti
lacunacoil
2006 m. liepos 10 d. 09:12:08
teisėjas negalėjo išvaryti MAterzzi nes jis negirdėjo ką jis pasakė zidanui ir tai teisėjas tik matė per ekrana kaip zidanas kniso jam iš galvos...taigi neieškokit kaltų italams sekėsi jau su australais, paskui su ukraina nes tokios progos buvo ir vis tiek neįmušė UKR...su vokiečiais tik ant paskutiniu min. išsigelbėjo ir dabar...taigi kaip sakoma sekasi geriausiems

2006 m. liepos 10 d. 08:29:02
lacunacoil rašė:
šlykščiai iš kur žinot kad šlykščiai? ka jus giredejot kad kazka pasake? ne. Jei ir pasake tai zidanas tokio lygio žaidėjas tikrai galėjo susivaldyti. Ir neieškokit kaltu bei nekaltinkit barthezo čia vartininkai nekalti per baudinius.

uztat barthezas palygint su buffonu, tai gryba pjove paciose rungtynese. ir vel vos nebuvo kazko panasaus, akd jis pats su savim uzsimano tinklini palosht

Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. liepos 10 d. 07:49:59
na ka. kaip jau sakiau, bet mano komenta kazkas istryne, turbut nenoredamas duoti ispejimo, komentaras siandien, nes vakar buvau per daug pavargus.

ka gi. italai laimejo ir tuo as be abejo dziaugiuosi. pirmam keliny visa italijos rinktine nusipelno ovaciju. ir dar kai buffonas ta pavojinga smugi graziai atsaugojo! ne baudini, bet jei pamenat kai lyg ir zidanas is galvos smugiavo toki auksta ir jis atreme. istiesu kai pamaciau toki zaidima, galvojau, kad antram bus koks 3:1 ita naudai. bet kur tau. prancuzai atsigave lakste ir italu zaidiams supanasejo i ta kietoka gynybini, kuriuo jie akzkada palauze brazilus. zaidimas artejo link baudiniu ir as visai nesijaudinau - kaip jaus akiau, buffonu zas pasitikiu. uz ji labiau man tik ricardo patinka, bet gal buffonas vis del to teisingai laimejo Lev Yashin apdovanojima kaip geriausias vartininkas. ir nors baudinio nei vieno neatsaugojo, bet zizu iskritimas buvo lemiamas - francai patys vieno neispyre.

dabar del tos raudonos korteles. man pasirode kad materazzi (jei gerai pamenu) neatrode, kad kazka piktaus sakytu. prisingai - kazka gal ir draugisko. o zidanas.. kad ir ka be pasake, galejo susivaldyt, ne vaikas yra. kad koks C. Ronaldo taip butu padares ar ka, dar surpasciau. bet dabar tas, kuris norejo laimet..

na va, paskui. susizavejau Cannavaro. ir Pirlo. bet cannavaro. tai jis gynyboj ir ginasi labai gerai, tai va aju puolime ir dar kampini uzdirba. nepaprastas. o ir kaip minejo kesminas, tik 10 prazangu gynejui yra labai amzai ir parodo auksta jo meistriskuma. o del pirlo. jis graziai zaidzia. pagal fifos balsavimu del "golden ball" awardo jis trecioj vietoj (pirmoj buffonas, antroj zidane'as). o jo kampiniai kelti tikrai graziai, kaip visi matem - po vieno net ir ivartis.

Atsakyti
Twinklle
2006 m. liepos 10 d. 00:35:41
ScReAmaS, tikrai idomu, man irgi

2006 m. liepos 10 d. 00:21:50
nu bet idomu, ka tokio priburbuliavo tas italas Zidanui... aisku rytoj visa ziniasklaida skalambys, viskas bus isaiskinta

Atsakyti
uzkasta_negyva
2006 m. liepos 10 d. 00:18:58
Renatux rašė:
liucytia rašė:
siaubs, italai laimėjo... dbr nekenčiu too.. nuu, kur 23 numeris ish italijos.. ale rimts, bejausmis monstras, jam pačiam reikėjo raudoną kortą duot o ne zidanui.. nu žodži, aš be žodžiu. tiesiog. tai yra nesąmonė. jei nebūtų tas 23 išprovokavęs zidano, francai būtų laimėję. gal.
a kodėl šiandien neapdovanojo vokiečių kartu su francais ir italais???

zidanas pats kaltas kad elgias kaip vaikas,beto teisejas ir taip nuolaidziavo prancuzams kalbant apie 11 metru baudini!

echm, buvo gi per antrą atvejis, kad vėl galėjo duot baudinį (akivaizdesnis atvejis, tikrai jau), bet kažkodėl nedavė..
O Zidane'as nesielgia kaip vaikas.

2006 m. liepos 10 d. 00:18:12
1. Nefloodinkit
2. Aš sirgau už Prancūziją

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 23456789101112 ... 43
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Sarah Brightman Sarah Brightman
8,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 2211
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 205184