|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
2006 m. Pasaulio futbolo taurė "FIFA World Cup 2006"
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. liepos 10 d. 12:44:17
2006 m. liepos 10 d. 12:41:08
ITALAI ES SUNU EDALA!
nebesvaik. kas kad isprovokavo? nereikejo zinedinui provokuotis
butent ta ir reiskia! Man nepatinka italai,as ant ju varau,o jei tau nepatinka prancuzai..tai tada tylek arba irgi varyk ant italu
2006 m. liepos 10 d. 12:32:09
ITALAI ES SUNU EDALA!
nebesvaik. kas kad isprovokavo? nereikejo zinedinui provokuotis
2006 m. liepos 10 d. 12:14:46
2006 m. liepos 10 d. 12:08:28
2006 m. liepos 10 d. 12:08:04
2006 m. liepos 10 d. 11:26:49
MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPI
2006 m. liepos 10 d. 11:24:51
siaubs, italai laimėjo... dbr nekenčiu too.. nuu, kur 23 numeris ish italijos.. ale rimts, bejausmis monstras, jam pačiam reikėjo raudoną kortą duot o ne zidanui.. nu žodži, aš be žodžiu. tiesiog. tai yra nesąmonė. jei nebūtų tas 23 išprovokavęs zidano, francai būtų laimėję. gal.
a kodėl šiandien neapdovanojo vokiečių kartu su francais ir italais???
Vokiecius apdovanojo iskart po rungtyniu su portugalija..
2006 m. liepos 10 d. 11:16:13
2006 m. liepos 10 d. 10:25:45
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. liepos 10 d. 10:14:00
MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPIA MAN ČIULPIA BYBĮ MISANTROPI
2006 m. liepos 10 d. 09:30:37
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. liepos 10 d. 09:20:59
2006 m. liepos 10 d. 09:12:08
2006 m. liepos 10 d. 08:29:02
šlykščiai iš kur žinot kad šlykščiai? ka jus giredejot kad kazka pasake? ne. Jei ir pasake tai zidanas tokio lygio žaidėjas tikrai galėjo susivaldyti. Ir neieškokit kaltu bei nekaltinkit barthezo čia vartininkai nekalti per baudinius.
uztat barthezas palygint su buffonu, tai gryba pjove paciose rungtynese. ir vel vos nebuvo kazko panasaus, akd jis pats su savim uzsimano tinklini palosht
2006 m. liepos 10 d. 07:49:59
ka gi. italai laimejo ir tuo as be abejo dziaugiuosi. pirmam keliny visa italijos rinktine nusipelno ovaciju. ir dar kai buffonas ta pavojinga smugi graziai atsaugojo! ne baudini, bet jei pamenat kai lyg ir zidanas is galvos smugiavo toki auksta ir jis atreme. istiesu kai pamaciau toki zaidima, galvojau, kad antram bus koks 3:1 ita naudai. bet kur tau. prancuzai atsigave lakste ir italu zaidiams supanasejo i ta kietoka gynybini, kuriuo jie akzkada palauze brazilus. zaidimas artejo link baudiniu ir as visai nesijaudinau - kaip jaus akiau, buffonu zas pasitikiu. uz ji labiau man tik ricardo patinka, bet gal buffonas vis del to teisingai laimejo Lev Yashin apdovanojima kaip geriausias vartininkas. ir nors baudinio nei vieno neatsaugojo, bet zizu iskritimas buvo lemiamas - francai patys vieno neispyre.
dabar del tos raudonos korteles. man pasirode kad materazzi (jei gerai pamenu) neatrode, kad kazka piktaus sakytu. prisingai - kazka gal ir draugisko. o zidanas.. kad ir ka be pasake, galejo susivaldyt, ne vaikas yra. kad koks C. Ronaldo taip butu padares ar ka, dar surpasciau. bet dabar tas, kuris norejo laimet..
na va, paskui. susizavejau Cannavaro. ir Pirlo. bet cannavaro. tai jis gynyboj ir ginasi labai gerai, tai va aju puolime ir dar kampini uzdirba. nepaprastas. o ir kaip minejo kesminas, tik 10 prazangu gynejui yra labai amzai ir parodo auksta jo meistriskuma. o del pirlo. jis graziai zaidzia. pagal fifos balsavimu del "golden ball" awardo jis trecioj vietoj (pirmoj buffonas, antroj zidane'as). o jo kampiniai kelti tikrai graziai, kaip visi matem - po vieno net ir ivartis.
2006 m. liepos 10 d. 00:35:41
2006 m. liepos 10 d. 00:21:50
2006 m. liepos 10 d. 00:18:58
siaubs, italai laimėjo... dbr nekenčiu too.. nuu, kur 23 numeris ish italijos.. ale rimts, bejausmis monstras, jam pačiam reikėjo raudoną kortą duot o ne zidanui.. nu žodži, aš be žodžiu. tiesiog. tai yra nesąmonė. jei nebūtų tas 23 išprovokavęs zidano, francai būtų laimėję. gal.
a kodėl šiandien neapdovanojo vokiečių kartu su francais ir italais???
zidanas pats kaltas kad elgias kaip vaikas,beto teisejas ir taip nuolaidziavo prancuzams kalbant apie 11 metru baudini!
echm, buvo gi per antrą atvejis, kad vėl galėjo duot baudinį (akivaizdesnis atvejis, tikrai jau), bet kažkodėl nedavė..
O Zidane'as nesielgia kaip vaikas.
2006 m. liepos 10 d. 00:18:12
2. Aš sirgau už Prancūziją