Prodigy man visada buvo, yra ir bus viena iš geriausių ir originaliausių grupių. Dar atsimenu, kai 9 metų pirmąkart mačiau jų koncertą (per TV, aišq, ne gyvai) - Keitas Flintas tuomet padarė tokį įspūdį, kad iki šiol nebent MM gali jam prilygti. Manyčiau, tai geriausia non-pop UK grupė, visokiems OASIS ir kitam xlamui iki jų kaip vėžliui iki kitaicų. Prodigy koncas Vilniuj buvo vienas iš geriausių tūci tūci, kuriame buvau JEEEEEEEEEEE
Šiaip jei kam įdomu, nesenai parsisiunčiau 1998-ų CD, "The Castbreeder". Stiprūs gabalai, labai įdomiai skamba palyginus su "Always Outnumbered Never Outgunned".
Tai tiek Prodigy fanams ir šiaip apuokams, peace n respect 2 all!
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Išskirčiau Selection3, Hotride, Subwoofer Test, No Good, Voodoo People. Gaila, kad kai kurios dainos per daug popsiškos.
naa prodigy yra klasika tikrai daugelis yra jo klausesi ir db klausosi siaip nereali grupe , tik jau grejt ismirs o kuryniai tai irgi nerealus . labiausiai patiko No Good , spitfire , girls
Siaip visai nieko tokia grupe; yra tikrai geru dainu. Man labiausiai patinka Smack My Bitch, Girls (Around The World) (nezinau, ar taip tiksliai vadinas), dar keletas, tik pavadinimai dabar uzkrito (bl, nesikeikiant, bet nuo tokio karscio smegenys tikrai lydos ). Faina grupe
bet gaila kad sie gigantai visdelto sensta, taip ju muzika paliks.
efektas nebebus toks pat kaip pirma kart .
aplomai nemanau kad imanoma padaryti geresne muzika, nei jie padare.
The Prodigy - tai mano sirdis. Apie ja gerai, arba nieko... kitoks variantas butu nelogiskas, todel kad logiskai mastant, tie zmones nesupranta tikros muzikos.
siaip savo muzika lb issiskirianti grupe, ne kaip visos... gaila kad isejo leroy, bet tryse irgi gerai kuria, dbr ant atgimimo, nes tylejo gana daug laiko ir netgi issiskyre buvo.. man patinka, ypac geras albumas "the fat of a land"
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2007 m. vasario 9 d. 19:03:44
Šiaip jei kam įdomu, nesenai parsisiunčiau 1998-ų CD, "The Castbreeder". Stiprūs gabalai, labai įdomiai skamba palyginus su "Always Outnumbered Never Outgunned".
Tai tiek Prodigy fanams ir šiaip apuokams, peace n respect 2 all!
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
2007 m. vasario 9 d. 13:56:37
2007 m. sausio 23 d. 12:48:57
2007 m. sausio 14 d. 18:28:37
2007 m. sausio 13 d. 04:44:05
Siam sykiui gal Diesel Power ?!. Geris
2006 m. gruodžio 25 d. 13:07:45
2006 m. gruodžio 25 d. 12:49:12
Daugiau jų dainų turbūt nelabai ir žinau.. Bet anos patynk
2006 m. gruodžio 24 d. 13:04:43
2006 m. rugpjūčio 5 d. 22:23:26
2006 m. liepos 25 d. 11:20:55
2006 m. liepos 13 d. 18:58:49
2006 m. liepos 12 d. 17:29:59
2006 m. liepos 10 d. 09:52:40
2006 m. liepos 10 d. 01:47:44
kiek girdejau dar neteko aptikt dainos kuri nepatiktu.
bet gaila kad sie gigantai visdelto sensta, taip ju muzika paliks.
efektas nebebus toks pat kaip pirma kart
aplomai nemanau kad imanoma padaryti geresne muzika, nei jie padare.
2006 m. gegužės 15 d. 10:28:36
2006 m. gegužės 12 d. 13:01:11
2006 m. gegužės 12 d. 13:00:23
2006 m. gegužės 12 d. 12:51:30
2006 m. gegužės 12 d. 12:18:25
2006 m. gegužės 12 d. 12:13:00