Pirmoj klasėj lankiau tikybą, nes jei gerai pamenu, tai kitokio pasirinkimo kaip ir nebuvo. Paskui perėjau į etiką ir taip iki dabar. Nuoširdžiai nekenčiu šitų pamokų, tai ir rodausi kartą du per semestrą įskaitoms gauti. Kartais prasiblaškymui nueinu į tikybą. Ne ginčytis ar savas tiesas įrodinėti, bet vien dėlto, kad tikybos mokytoja - kaip reikiant retas egzempliorius. Ten tik sėdėt ir klausyt reikia ko ji prišneka
Tikyba iki 10 klases lankiau, o siais metais pirma kart etika.Nei vienas is siu dvieju dalyku man ne prie sirdies.Kam is vis tokias pamokas mokykloje destyt, tik laiko gaisimas.Neismokysi zmogaus to, ko jis mokytis nenori.
Bausme_laive (Užblokuotas)
2006 m. lapkričio 1 d. 22:17:01
rinkausi tikyba nes etika kazkaip kvailai as pats zinau kad esu etiskas kad gerai elgiusoi mane setikos mokyt nereikia kvailas daltykas kazkoks nors tikyba irgi lievai namu darbu neuzduoida bet skaityt per ja reik
shiaip chiuju daugelis lanakanchiu ja nlb ysivaizduoja kas chia per daiktas....o mokytojai net nesistengia paaishkint....mes tai atsimenu filmus zhiuredavom...dedavomes po lita ir pirkdavom....tai visas etika buvo , kad mokytoja prasukdavo "TAS" vietas...
pagal tai kaip destoma musu mokykloje abi pamokos yra laiko gaisimas.siaip as uzsirasius i tikyba,bet siais metais pamokoj buvau tik du kartus o man pazymejo tik viena n stai kodel musu sulioj apsimoka "lankyt" tikyba
Dabar vėl einu į tikybą.. ir džiaugiuos, kad einu, nes seniau lankiau etiką, tai ten nuprotėjimas kažkoks buvo, žiūrėdavom "Nomedą" ir skaitydavom apie Teodorą.. išprotėt galima dabar nors pamokos normalios, įdomios..
Gabux rašė: Lankiau etiką, 10oje klasėje atėjo mokytojas-filosofas, įdomu klausytis tada jo būdavo. O iki tol per pamoką nusirašinėdavau matematikos namų darbus. "pamoka- 'pailsėkime' ".
smagu.
mums, kiek prisimenu, etika tebūdavo "pamoka - susinervinkime" dėl mokytojos apgailėtinumo arba tiesiog nesugebėjimo atskleisti to kažko, ką ji gero turi, jei išvis turi.
Lankiau etiką, 10oje klasėje atėjo mokytojas-filosofas, įdomu klausytis tada jo būdavo. O iki tol per pamoką nusirašinėdavau matematikos namų darbus. "pamoka- 'pailsėkime' ".
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2010 m. birželio 7 d. 13:14:10
2010 m. birželio 7 d. 13:12:33
2010 m. birželio 7 d. 13:06:37
2010 m. birželio 7 d. 12:55:27
2008 m. birželio 3 d. 16:55:51
Oficialiai lankau etiką, bet mokytoja manęs nepažįsta. Pamatė pirmą kartą praeitą savaitę.
2008 m. birželio 3 d. 16:38:14
2008 m. birželio 3 d. 15:32:40
2008 m. gegužės 31 d. 18:18:17
2008 m. gegužės 31 d. 12:51:08
Bet aš etiška
2008 m. gegužės 30 d. 22:24:35
2008 m. gegužės 30 d. 22:15:32
2006 m. lapkričio 1 d. 22:17:01
2006 m. lapkričio 1 d. 21:37:56
2006 m. lapkričio 1 d. 19:52:49
2006 m. lapkričio 1 d. 19:20:17
2006 m. rugsėjo 22 d. 19:28:50
2006 m. rugsėjo 22 d. 19:27:41
Lankiau etiką, 10oje klasėje atėjo mokytojas-filosofas, įdomu klausytis tada jo būdavo. O iki tol per pamoką nusirašinėdavau matematikos namų darbus. "pamoka- 'pailsėkime' ".
smagu.
mums, kiek prisimenu, etika tebūdavo "pamoka - susinervinkime" dėl mokytojos apgailėtinumo arba tiesiog nesugebėjimo atskleisti to kažko, ką ji gero turi, jei išvis turi.
2006 m. rugsėjo 22 d. 18:29:58
2006 m. rugsėjo 22 d. 18:28:03
2006 m. rugsėjo 21 d. 19:56:49