Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Etika ar tikyba

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ewana_
2006 m. birželio 1 d. 18:26:37
šiaip dalykai abu naudingi. bet kurią pamoką rinktis priklauso nuo mokytojo ir kaip jis savo dalyką išdėsto, ir kaip moka sudominti klasę. man patitų jeigu šios dvi pamokos būtų sujungtos į vieną, nes domina tiek religijos, tiek etikos klausimai.

2006 m. gegužės 31 d. 18:13:33
Mokausi etikos. Kartais buna visai idomu.
Tikyba - smegenu plovimas, kaip ir visa religija (mano nuomone)

2006 m. gegužės 3 d. 20:57:21
Abi šitos pamokos priklauso nuo mokytojų, kaip jie jas veda, ar visiem būna įdomu. Šiais mokslo metais teko daug kartų teko pabuvot tikyboj, nors aš pasirinkus etiką, todėl galiu sakyti, kad tikyboje iš esmės kalbama apie panašias temas kaip ir etikoje, bet tikyboje viskas susiejama su Dievu, norima viską paremti jo mokymu, taigi stengiamasi visiems tavo svarstymams primesti religiją. O etikoje gali daryti savas išvadas. Ir beje, labai nervuoja, kai žmonės mano, kad etikoje mokomasi kaip neraugėti prie stalo! Etikoje dėstoma apie žmonių santykius, šiandienines problemas, ir apie kitus dalykus, apie kuriuos tikrai abejoju, ar įmanoma išmokti gyvenimo eigoje, nebent tuo domėsies... Ir etika kaip tik nėra sausos temos iš vadovėlio. Ten galima daryti labai daug diskusijų. O siaip jau būtų gerai, kad tikyba ir etika sujungtų į vieną pamoką.

Atsakyti
hole
2006 m. gegužės 3 d. 20:31:29
EgzistencinisNerimas rašė:
Šiaip tai nė vienas jų nėra rimtas.

teisingai.

+ dorinio ugdymo pamokos yra iš tų,kurios labiausiai priklauso nuo dėstančio mokytojo požiūrio. viena vertus, jos gali svariai prisidėti prie besivystančios asmenybės formavimo, jei medžiaga išties pateikiama tinkamai, gebama sudominti ir so on.
tačiau visa tai gali virsti atsumiančia beprasmybe, kurios metu aiškinuosi ar aš atsiprašant ekstravertė ar intravertė.(ką ir taip seniai žinau )

Atsakyti
gretelita
2006 m. gegužės 3 d. 20:03:22
lankau tikyba ir as uz tikyba

Atsakyti
rocky
2006 m. gegužės 3 d. 19:56:48
na, pati turejau etika... nezinau, bent jau tokios tikybos, su kuria susiduriau mokyklose ne uz ka nepripazistu, ten gryniausia veidmainyste

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
Aya
2006 m. gegužės 3 d. 19:54:53
mano nuomone etika yra svarbiau negu tikyba daugeliu atzvilgiu todel as pasirinkau butent ja

2006 m. gegužės 3 d. 19:10:50
Visa laik lankiau skirtingai,pora metu etika,pora tikyba.Po siu metu,kai labai stipriai susiduriau su mokytoju-pedofilu tikybos,visalaik eisiu i etika.Nesvarbu,kad kitas mokytojas bus.

Atsakyti
Mirtis
2006 m. gegužės 3 d. 19:08:56
Mokyklose tokie dalykai - laiko gaišimas, nes kiekvienam ateina individualus poreikis jų mokytis arba nesimokyti, domėtis arba ne.
Aš pasirinkau etiką, nes man atrodo naudingiau, informatyviau. Kalbamės daugiausiai psichologinėmis temomis, juk etika - tai ne vien mokslas apie etiketą, kaip atrodo pasakai14.
Daug metų lankiau tikybą. Tada atrodė normalu, o dabar nesuprantu, kodėl vaikams mokymo įstaiga turi kišti religines tiesas. Kiekvieno reikalas, tikėti ar ne. O mes turėdavome melstis ir linkčioti prieš mokytoją, kuri, nors ir tikybos, buvo velniška niurzgalė.
Iki šiol manau, kad tokius dalykus turėtų vaikučiams kalbėti tėvai.

2006 m. gegužės 3 d. 19:08:02
pati lankau etiką. Bet kai pagalvoji tai mes tą pamoką praktiškai prasnaudžiame. Jokios naudos. Kad ir būna įdomesnė tema,bet kažkaip mūsų mokytoja nesugeba pravest. Pažiūrim kokį filmuką ir tiek tos pamokos.

2006 m. gegužės 3 d. 18:54:31
as etika

2006 m. gegužės 3 d. 18:47:36
As lankau tikyba. Mes nesimeldziam, apie dieva beveik nesnekam. Bet kaip pamoka siais metais visai idomi pasidare, nauja mokytoja, tai diskutuojam ivairiomis gyvenimo temomis. O etika..... Nemanau, kad ji gali ismokyti "zveris" zmoniskai elgtis ar gerbti vieniems kitus, jei pagarbos niekada ir nebuvo

Atsakyti
BloodyTears
2006 m. gegužės 3 d. 18:47:35
tikyba.
perejau i kita mokymo istaiga, tai per tikyba apie dieva taip nieko ir nesuzinojau. net ir nesistengiau

Atsakyti
skeitaz
2006 m. gegužės 3 d. 18:44:29
etika,etika ir dar karta etika.nesamone ta tikyba
"vaikuciai,bukit atlaidus priesams ir darykite jiems gera"fuck you!NESAMONE!

Atsakyti
T_y_L_a
2006 m. balandžio 28 d. 21:04:05
pasaka14 rašė:
Ai aš čia lb skubėjau ir tik tiek parašiau.Tikyba svarbiau visų pirma,nes tai yra reikalingas mokslas per egzaminus,etikos išmoksti su metais,kaip reikia elgtis prie stalo ir kur kitur ir t.t..Aš tai tikyba lankau nuo 1kl.ir man atrodo lb svarbu tikyba...

1) Kuo tikyba tau pravers egzaminuose? Momentaliai atsiversi į krikščionybę, o po 30minučių pamirši?
2) Kuo etika dėstoma mokyklose susijusi su kultūringo elgesio pamokomis?

Atsakyti
_psichė_
2006 m. balandžio 28 d. 20:47:55
Mūsų šuloj per tikybos pamokas yra malamas š. Mokytojas nesusitvaro su klase, ir kalbama yra apie viską apart Dievo ir religijos. Dažnai net apie seksą ar siaubiakus. Taip kad "rimta"tikyba su maldelėm ir so on buvo tik 1-4 kl. privaloma visiems(kalbu apie savo mokyklą)
Šiaip aš etiką lankau. Nors nžn, ko ten geriau.

2006 m. balandžio 28 d. 20:43:40
Šiaip tai nė vienas jų nėra rimtas.

2006 m. balandžio 28 d. 20:15:33
Tikyba, nes bent jau mano shulej nieko nereikia daryt tenais, neskaitant to, kad jau nebeatsimenu kur tikybos kabinetas yra.

Atsakyti
Stupid_enough
2006 m. balandžio 28 d. 20:07:29
na dbr tikyba turbut ne tokia kaip pradinese, kai melsdavomes ir so on. Nagrineja ivairias, svarbias temas. Siaip priklauso nuo mokytojo, kaip jis ves pamoka.. As buciau uz etika, mat man nepatinka kad pradinese klasese jau vaikams primeta kazkokia religija. Jie per jauni pasirinkti, tas pats ir su pirma komunija ir t.t. Kai busi suauges zmogus, pilnai suprasi kas ta religija, tada ir gali gilintis, o dbr Jau savo vaiko taij nei krikstysiu, nei versiu eiti i ta tikyba

2006 m. balandžio 28 d. 20:02:42
Ai aš čia lb skubėjau ir tik tiek parašiau.Tikyba svarbiau visų pirma,nes tai yra reikalingas mokslas per egzaminus,etikos išmoksti su metais,kaip reikia elgtis prie stalo ir kur kitur ir t.t..Aš tai tikyba lankau nuo 1kl.ir man atrodo lb svarbu tikyba...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Santana Nile
 Santana
 O albumas tikrai geras
Very_crazy_enough Rick Astley Hold Me In Your Arms
 Rick Astley

Sahja Širdelės Vasaros pasaka
 Širdelės

Šiuo metu vertiname

Thomas Anders Thomas Anders
8,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2697
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 298979