pasaka14 rašė: Nurimkite... Kvėpuokite lėtai ir giliai... Užismerkite... Atsiplaiduokite... Pamirškite visas savo bėdas ir vargus. Jūs palikote juos už šių durų. Pakalbėkime apie vienatvę... Ar jaučiatės vienišas/a? Taip?... Taip ir galvojau... Taip... Dabar atsiverkite... Pagalvokite kodėl taip jaučiatės... Išanalizuokite save ir dar kartą. Dar kartą atsakykite į mano klausimą. Kodėl taip jaučiatės? Galbūt esminės šaknys glūdi kažkur jūsų praeityje... Prisiminkite savo dešimtąjį gimtadienį... Atsipalaiduokite... Taip... Ot fak, užsisvajojau.
Kai lieku vienas ir jaučiuosi vienišas, tai pradedu įtarti jog kažkas negerai su galva, sveikata arba jog ima graužt savigrauža kažkokia. Juk žmogui geriausia, kai jis 1.
Nurimkite... Kvėpuokite lėtai ir giliai... Užismerkite... Atsiplaiduokite... Pamirškite visas savo bėdas ir vargus. Jūs palikote juos už šių durų. Pakalbėkime apie vienatvę... Ar jaučiatės vienišas/a? Taip?... Taip ir galvojau... Taip... Dabar atsiverkite... Pagalvokite kodėl taip jaučiatės... Išanalizuokite save ir dar kartą. Dar kartą atsakykite į mano klausimą. Kodėl taip jaučiatės? Galbūt esminės šaknys glūdi kažkur jūsų praeityje... Prisiminkite savo dešimtąjį gimtadienį... Atsipalaiduokite... Taip... Ot fak, užsisvajojau.
kartais..... nu seip man tai netragedija... man patinka ramybe bet ne per ilgai..... norisi nuo viso pasalio istrukti.... pabuni vienas ir pats supranti ko reikia o ko nea... ka netaip padarei ka gero padarei,,,,, juk zmones mokosi.... seip man geriau vienai pabut kad suvokciaus kas aplink vyksta......jei per daug jau buna tai susitinku su draugais o jei nea tai muzika pasileidziu kokia idomia.... na dar gal tv paziuriu tai ir uzmiegus atsibundu naujai gimus..... gyvenimas yra grazus... oi gal cia nesamoneiu prirasiau,,,,, tai jei ka tai nekreikit demesio... as jausmus islieju greitai nedvejodama
nekenciu vienatves. man visada reikia bendravimo ,kontakto su zmonem. Aisku pavargus nuo zmoniu, vienatve yra butina. Bet kai jos per daug, tai jau tampa nebe vienatves megimu, o atiskireliskumu. Tai bukina zmoniu bendravima.
man patinka būti vienai, bet jausti, kad esu ne vieniša... džiaugiuosi, kad būtent taip ir yra, nors kartais norėtųsi dar daugiau vienatvės
gyvenu kaip moku gyvent...
Dabar jaučiuosi vieniša. Net labai. Tiesiog skaudu kai supranti,kad pasaulis ne toks koks norėtum,kad būtų ir žmonės,kuriuos laikei draugais pasirodo visiškai kitokie nei manei juos ęsant. Ir atsiranda tuštumos,vienišumo jausmas. O ką padarysi - praeis. Visada praeina.
aham as ir taip jauciuosi kartais... kodel? hm.... kai susipyksti su tau brangiais zmonemis tada sedi namie ir galvoji kad niekas taves negali paguosti jautiesi vienisa ir tiek. bet po kiek laiko pagalvoji "hm... juk turiu daug zmoniu kurie mane myli, o galu galiausiai juk reikia susitaikyti su tais su kuriais susipykai"... tada taip palengveja ir vel jauti palaikyma
bet galiausiai išaiškėja , kad kas nors tikrai būtų padėjęs...
dabar su draugu galioja toks nerašytas susitarmas: kiekvieną dieną klaust, kaip laikaisi. vis ne tokie vieniši...;]
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gegužės 18 d. 01:22:36
Nurimkite... Kvėpuokite lėtai ir giliai... Užismerkite... Atsiplaiduokite... Pamirškite visas savo bėdas ir vargus. Jūs palikote juos už šių durų. Pakalbėkime apie vienatvę... Ar jaučiatės vienišas/a? Taip?... Taip ir galvojau... Taip... Dabar atsiverkite... Pagalvokite kodėl taip jaučiatės... Išanalizuokite save ir dar kartą. Dar kartą atsakykite į mano klausimą. Kodėl taip jaučiatės? Galbūt esminės šaknys glūdi kažkur jūsų praeityje... Prisiminkite savo dešimtąjį gimtadienį... Atsipalaiduokite... Taip... Ot fak, užsisvajojau.
2006 m. gegužės 3 d. 19:13:58
Aš irgi panašiai jaučiuosi anabele
2006 m. gegužės 3 d. 19:00:00
2006 m. gegužės 3 d. 18:45:57
2006 m. gegužės 3 d. 18:41:41
2006 m. gegužės 3 d. 14:29:47
2006 m. gegužės 3 d. 13:53:57
2006 m. gegužės 3 d. 13:38:54
Tai bukina zmoniu bendravima.
O bendravimas bukina žmones : ]]]]. Išimtys. Žinau, žinau... Išimtys.
Tai neiškok 'žmonėse', o ieškok žmonių.
2006 m. gegužės 2 d. 16:21:16
2006 m. gegužės 2 d. 15:19:05
2006 m. gegužės 2 d. 15:16:45
Kodėl aš taip jaučiuosi? Na nemanau, kad kai čia pasakysiu kodėl taip jaučiuosi man nuo to pagerės...
2006 m. gegužės 2 d. 10:02:13
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. gegužės 1 d. 20:21:30
2006 m. gegužės 1 d. 20:18:28
2006 m. gegužės 1 d. 20:17:15
2006 m. balandžio 28 d. 20:29:35
2006 m. balandžio 28 d. 20:25:58
aš ypaė tada, kai noriu kam nors parašyt, bet nežinau, kam, nes jaučiu, kad nieks nesupras manęs.
bet galiausiai išaiškėja , kad kas nors tikrai būtų padėjęs...
dabar su draugu galioja toks nerašytas susitarmas: kiekvieną dieną klaust, kaip laikaisi. vis ne tokie vieniši...;]
2006 m. balandžio 28 d. 20:24:49
ne tau vienai manau...ir man..ir dar daugeliui
2006 m. balandžio 28 d. 20:14:46
2006 m. balandžio 28 d. 20:08:08