visu pirma zvilgsnis krypsta i akis,o paskui issibegioja po visa kuna
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
tai aišku ... į merginos automobilio markę! kaip prižiūrėta mašina. ar brangūs drabužiai, ar brangius kvepalus naudoja././ ypač privalumas - žymios firmos rankinė ir žvilgantys naujamadiški aukštakulniai. pradėjus kalbą, pravartu išsiaiškinti: ar geroj pozicijoj, ar daug uždirba jos vyras.
o jei rimtai - į akis. akys - sielos veidrodis.
kojos, krutis, talija daugiau lygtai nera i ka ziureti (na nebent kaklas, kartais galvoju kaip nuostabu butu perkasti pagrindine arterija, ir ciulpti ciulpti ciulpti)
o vo man dar rankos labai idomios visada (garbinga trecia zvilgsni uzima)
o grozetis viskuo galima svarbu kad butu kuo
Jeigu mergina turi kažkurioje kūno vietoje kažką labai išskirtinio (tarkim didžiulę krūtinę, ar labai dailų veidą), tai normalu, kad žvilgsnis ten ir krypsta pirmiausia. Bet paprastai, pirmiausia į veidą pasižiūriu
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gegužės 5 d. 17:41:38
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2006 m. gegužės 5 d. 17:11:25
2006 m. gegužės 5 d. 17:04:44
o jei rimtai - į akis. akys - sielos veidrodis.
2006 m. gegužės 5 d. 14:50:39
paskui eina toks banalus dalykas kaip veidas, o konkreciai tai butu akis, gal lupos, plaukai
kojos, krutis, talija daugiau lygtai nera i ka ziureti (na nebent kaklas, kartais galvoju kaip nuostabu butu perkasti pagrindine arterija, ir ciulpti ciulpti ciulpti)
o vo man dar rankos labai idomios visada (garbinga trecia zvilgsni uzima)
o grozetis viskuo galima
2006 m. balandžio 29 d. 12:50:58
2006 m. balandžio 29 d. 11:50:45
2006 m. balandžio 29 d. 11:35:17