Juliusx rašė: oi klysti, oi klysti... tokio stiliaus dainos niekada neatsibosta
dazhnai klausant dar ir kaip igrysta.
wat "all the people in the world" tikrai labai labai labai faina daina. grazhus zhodzhiai. o kadangi "safri duo" ne per dazhniausiai klausausi, tai ir tie bugneliai neigriso. nors labai neoriginalu, kad ju fragmentai pasikartoja kiekvienoje dainoje.
juliuxsz> baik juokus, kaip gali patikti? Jeigu reikėtų visgi įvardinti 'geriausią' safari duo kūrinį, tai tikriausiai ir pasakyčiau, kad 'played-alive', nes buvo išleistas pirmas, o kuo toliau, tuo baisiau. Žiauriai lievos melodijos.
koks čia žanras?... alternatyvusis popsas! Drum-pop! kaip dar tai pavadinti?
Aš girdėjau jų gal 3 dainas. Atskirti beveik neįmanoma. Panašios. Neoriginalios. Nuobodžios. --
Duodu naga nukirpti, jei si daina netaps Veliniu dienos daina musick pasaulyje:
"I wanna rock you baby 'til I die
It's a magic symphony
Baby when you're lyin' next to me
I hear violins
You know what it means
Just for tonight."
Arba ateis iki vakaro goths
...remiksai, išlaikant autentišką aranžuotę, su tikslu kitaip perdėlioti tam tikrus muzikinius akcentus. Tokie remiksai man įdomūs ir jie jau dažnai įneša šiokių tokių teigiamų pokyčių.
Aš irgi prisijungsiu prie to, kad man asmeniškai nauji remiksai dažnai mažai vertės prideda prie esamo kūrinio. Sunku man sugalvoti pavyzdį, kai kito atlikėjo remiksas man praturtino originalų kūrinį. Dažniausiai domina tik to paties atlikėjo inicijuoti..
Geras klausimas. Mane tai privertė paklausyt originalių versijų. Galit mane vadint atsilupėle, paranoike ir dar kaip patinka, bet remiksai man visada bus „šiek tiek“ nebe atlikėjas (taikau visut visiems, nes miksas dažnai nuo originalo ŽIAURIAI skiriasi..
2005 m. vasario 26 d. 10:57:33
2005 m. vasario 26 d. 10:53:40
2004 m. gruodžio 21 d. 16:29:23
oi klysti, oi klysti... tokio stiliaus dainos niekada neatsibosta
dazhnai klausant dar ir kaip igrysta.
2004 m. gruodžio 21 d. 15:50:07
ea...tavo Žaneta nauja daina isleido ...no eternity
2004 m. gruodžio 20 d. 22:17:17
2004 m. gruodžio 20 d. 22:11:13
sena ir atsibodus diena, nieko verta
oi klysti, oi klysti... tokio stiliaus dainos niekada neatsibosta
2004 m. lapkričio 27 d. 22:36:08
2004 m. lapkričio 27 d. 22:23:33
Ai,as nesakysiu is vis ,ka dabar norejau sakyt..
sakyk sakyk , gyvenam juk demokratiškoje šalyje
2004 m. lapkričio 27 d. 22:19:02
2004 m. lapkričio 27 d. 22:09:06
2004 m. lapkričio 14 d. 22:29:38
2004 m. lapkričio 14 d. 13:27:49
2004 m. spalio 28 d. 18:33:04
wat "all the people in the world" tikrai labai labai labai faina daina. grazhus zhodzhiai. o kadangi "safri duo" ne per dazhniausiai klausausi, tai ir tie bugneliai neigriso. nors labai neoriginalu, kad ju fragmentai pasikartoja kiekvienoje dainoje.
2004 m. spalio 28 d. 17:50:14
2004 m. spalio 28 d. 17:11:26
2004 m. spalio 28 d. 15:39:24
2004 m. spalio 27 d. 17:51:31
Aš girdėjau jų gal 3 dainas. Atskirti beveik neįmanoma. Panašios. Neoriginalios. Nuobodžios. --
2004 m. spalio 26 d. 18:19:34
2004 m. spalio 26 d. 17:14:55
Nesu ir prieš šokių muziką, bet safri-duo kažkas panašiau į nesąmonę, nes NET pats juliuksxsz negali pasakyti koks čia žanras, o čia jau NE privalumas...
2004 m. spalio 26 d. 17:08:04