Aš aišku norėčiau išgirst, kad tave įtikinau, jod neverta klausyti popso, bet to jau galiu nelaukt xex...
Tiesiog pasakiau, kad ten be būgnų daugiau nieko nėra (nebent sintetiniai sintezatoriai). Tai rodo skurdų instrumentalą.
Tikrai nebenoriu kartotis ir vėl rašyti, kad tu nustok spygauti apie šedevrus ir klausyk ko nori, tik būk tolerantiškas. Neklausai nė vienos nuomonės- nei protingos, nei kvailos, išskyrus tas, kurios tau naudingos. Bet tai ne mano reikalas ir daugiau apie tai nekalbėsiu.
Kokia daina be teksto? Tada čia ne daina, o kažkokia vidutinybė pusdainė........Jei tai būtų DJ'aus koks mixas tada dar suprasčiau, o čia būgnai, apie kuriuos tu nieko ir nepasakei...dabar būsiu tokia kaip tu ir išrėksiu, jog tai nesąmonė, shit ir durnių muzika.
Pasižiūrėk iš šalies kaip tu atrodai.
nu jo šitoj dainoj nedaugiažodžiaujama, bet nemanau, kad prie tokio beprotiško ritmo būtų ką nors galima išdainuot.žodžiai tik trukdytų klausytis.trūkumas, kad nežinai koks čia žanras.tai koks čia trūkumas, kad ši daina yra tokia originali, jog netelpa į jokio stiliaus žanrą.vienu žodžiu-perfecto!
Juliusx rašė: Tai jau tikrai, kad fantastiškas Pastebėjau, kad turiu labai gerą muzikinį skonį Kad visi tokį turėtų, tai būtų jėga
O tu, vargeli.... Koks pasiputimas!! Kiekvienas zhmogus turi labai gera muzikini skoni, nes ta muzika jam yra pati mieliausia. Man asmenishkai Played-A-Live yra labai grazhi daina. Bet bendrai paemus, man Safri Duo yra tik dvi fainos dainos, nes kitos nu tooooooookios vienodos, kad net baisu darosi pagalvojus, jog zhmones nieko idomesnio nesugalvoja ir ta pati fragmenta kisha i visas dainas, neatsizhvegdami i daugumos norus. Wa taip muzikos rinka uzhkishama niekam tikusiais kuriniais.
* man asmeniškai yra TEXTO trūkumas.......
* ar yra daugiau instrumentų nei būgnai? nėra : P
* koks čia stilius/žanras? drum-pop? cha......
Šita kompozicija gali būti club'ų 'šedevras', kuri įaudrina publiką, bet daugiau.......nieko....
P.S. jei TAU patinka, tai niekas nieko nesako, bet nemykauk čia apie šedevrus, patylėk...mums čia ne šedevrai....
ShadowOfDeath rašė: klausiau ....ir FUJ! nesamone, pasigailejau, kad paklausiau, o dar rekia visa gerkle SEDEVRAS!NUOSTABU!
Sudukas
daugiau nieko
gero joje nera
Kazkokia kvaila daina
Ir kur cia tas ritmas
Kur ta fantastika
Nerealumas
Eiline, net nezinau kaip apibudinti, vidutiniska daina
Tokia muzika nekelia jokiu jausmu
Nu nebent pasislykstejima...
nu jo, kur tu gerą muziką suprasi... bl pasakykit nors vieną šitos dainos trūkumą?????? manau nė vienas jo nesugalvos, nes trūkumų šitoj dainoj nėra
klausiau ....ir FUJ! nesamone, pasigailejau, kad paklausiau, o dar rekia visa gerkle SEDEVRAS!NUOSTABU!
Sudukas
daugiau nieko
gero joje nera
Kazkokia kvaila daina
Ir kur cia tas ritmas
Kur ta fantastika
Nerealumas
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Blemba.......negaliu.......sorry už tokį juoko pliūpsnį, bet žinau, kad suprasit.
nx juliukxs jeigu tu turi muzikinį skonį, tada aš nerašau šito komentaro...Būkim BENT šiek tiek savikritiški. Nepakenks.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 26 d. 16:07:46
2004 m. spalio 23 d. 15:27:24
Tiesiog pasakiau, kad ten be būgnų daugiau nieko nėra (nebent sintetiniai sintezatoriai). Tai rodo skurdų instrumentalą.
Tikrai nebenoriu kartotis ir vėl rašyti, kad tu nustok spygauti apie šedevrus ir klausyk ko nori, tik būk tolerantiškas. Neklausai nė vienos nuomonės- nei protingos, nei kvailos, išskyrus tas, kurios tau naudingos. Bet tai ne mano reikalas ir daugiau apie tai nekalbėsiu.
2004 m. spalio 23 d. 13:18:40
2004 m. spalio 23 d. 13:15:51
2004 m. spalio 23 d. 13:07:12
2004 m. spalio 23 d. 12:17:44
Pasižiūrėk iš šalies kaip tu atrodai.
2004 m. spalio 21 d. 23:46:11
2004 m. spalio 21 d. 17:44:44
Tai jau tikrai, kad fantastiškas
O tu, vargeli.... Koks pasiputimas!! Kiekvienas zhmogus turi labai gera muzikini skoni, nes ta muzika jam yra pati mieliausia. Man asmenishkai Played-A-Live yra labai grazhi daina. Bet bendrai paemus, man Safri Duo yra tik dvi fainos dainos, nes kitos nu tooooooookios vienodos, kad net baisu darosi pagalvojus, jog zhmones nieko idomesnio nesugalvoja ir ta pati fragmenta kisha i visas dainas, neatsizhvegdami i daugumos norus. Wa taip muzikos rinka uzhkishama niekam tikusiais kuriniais.
2004 m. spalio 21 d. 17:35:50
Trūkumai:
* man asmeniškai yra TEXTO trūkumas.......
* ar yra daugiau instrumentų nei būgnai? nėra : P
* koks čia stilius/žanras? drum-pop? cha......
Šita kompozicija gali būti club'ų 'šedevras', kuri įaudrina publiką, bet daugiau.......nieko....
P.S. jei TAU patinka, tai niekas nieko nesako, bet nemykauk čia apie šedevrus, patylėk...mums čia ne šedevrai....
2004 m. spalio 20 d. 19:52:31
Sudukas
daugiau nieko
gero joje nera
Kazkokia kvaila daina
Ir kur cia tas ritmas
Kur ta fantastika
Nerealumas
nu jo, kur tu gerą muziką suprasi... bl pasakykit nors vieną šitos dainos trūkumą?????? manau nė vienas jo nesugalvos, nes trūkumų šitoj dainoj nėra
2004 m. spalio 20 d. 13:27:26
Sudukas
daugiau nieko
gero joje nera
Kazkokia kvaila daina
Ir kur cia tas ritmas
Kur ta fantastika
Nerealumas
2004 m. spalio 19 d. 17:05:50
bugnais
Būgnai šiaip naudojami ir metale, tad reiškia, kad visos metalo dainos kietos. (Iš dalies sutinku).
2004 m. spalio 19 d. 16:59:52
2004 m. spalio 19 d. 16:54:53
2004 m. spalio 18 d. 18:42:37
2004 m. spalio 18 d. 16:45:54
2004 m. spalio 17 d. 17:15:41
Blemba.......negaliu.......sorry už tokį juoko pliūpsnį, bet žinau, kad suprasit.
nx juliukxs jeigu tu turi muzikinį skonį, tada aš nerašau šito komentaro...Būkim BENT šiek tiek savikritiški. Nepakenks.
2004 m. spalio 17 d. 15:12:17
negirdejau sito fantastisko gabalo, bet jei patinka Juliusx, tai ir man turetu patikti.
Tai jau tikrai, kad fantastiškas
2004 m. spalio 17 d. 14:26:37
2004 m. spalio 17 d. 13:53:31