k_b rašė: Xpo : jei ne roko tai kas? na nebraidom jaunimas jei jau susvelnejes stilius, tai dar nereiskia kad cia popsas. O 2cd sutinku, keista ir man buvo, bet is tu 2dvieju tikrai galima atsirinkt labiausiai patikusias, nes visiems zmonems skirtingai patinka... kitam gal Dani California geriausia, o man pvz Especially in Michigan ir so on..
Tai tikrai ne pop, bet ir nebe rock. Tai naujas stilius, kurį groja vien tik RHCP. Daugiau tokio stiliaus nėra. Tarpinis variantas tarp pop ir rock.
Xpo : jei ne roko tai kas? na nebraidom jaunimas jei jau susvelnejes stilius, tai dar nereiskia kad cia popsas. O 2cd sutinku, keista ir man buvo, bet is tu 2dvieju tikrai galima atsirinkt labiausiai patikusias, nes visiems zmonems skirtingai patinka... kitam gal Dani California geriausia, o man pvz Especially in Michigan ir so on..
Ir taip, ko gero, pusę dainų sukurtų atmetė, tai niekaip negalėjo į vieną albumą sutalpint. Bet pastebėjau, kad naujas albumas dar "švelnesnis" nei By The Way. Todėl RHCP jau nebe rock grupė vadinasi.
Aš kaip tik sakau, kad čia panašu į komerciją, iš tų 2 albumų drąsiai galima būtų sudaryt vieną gerą, bet kodėl jie tokį variantą pasirinko sunku pasakyt. O dėl stiliaus keitimo tai kažkaip nepasakyčiau, bent jau man "Stadium Arcadium" atrodo lyg būtų visko po truputi paimtą iš 4 paskutinių albumų, kaip jau minėjau idėja rasti sunku, kaip ir atrasti kokia nors nuotaika darbo, lyg kratinys koks.
_nevermind_ rašė: O man ta "Dani California" tokia pat pilka kaip visas albumas. Kaip angliškai yra toks išsireiškimas "Non-Descript". Bet fanam Pepperių manau patiks, vien dėl jo didumo...
Nusišnekėjai... Tipo kuo daugiau albume dainų, tuo jis geresnis. O RHCP keičia stilių sulyg kiekvienu albumu, todėl jie negali būti vienodi.
MTV weeekend - RHCP gerulis. Na aisku, kas nemegsto rhcpisko stiliaus tai ir sis albumas nepatiks, visiems gi neitiksi... Bet kad visos dainos kaip Dani California tai nusisneki, nes ji man vienintele tokia nestandartas ir siaip netokia vykus, tik pradzia iskirciau...
Pirma karta nesugebejau isklausyt iki galo, nes uzkniso. Bet kuo toliau, tuo labiau man patinka. Ne visos dainos, bet tokios kaip Charlie, So much I ir ypac Storm in a teacup tikrai vertos pagarbos
xdm rašė: jau užkniso MTV rodo juos taip pat kaip madonna ar eminemą. ir išviso ta dani california yra madonos ir eminemo lygio... Aš tikiuosi albumas yra geresnis. Laukiu kol kas nors įdės originalo rip'ą. Tikriausiai galėsiu jo paklausyti tik po mėnesio...
Jau turiu visą albumą mp3 formatu. Paliko labai gerą įspūdį, o kas dėl "Dani California", tai, ko gero, prasčiausia daina albume.
jau užkniso MTV rodo juos taip pat kaip madonna ar eminemą. ir išviso ta dani california yra madonos ir eminemo lygio... Aš tikiuosi albumas yra geresnis. Laukiu kol kas nors įdės originalo rip'ą. Tikriausiai galėsiu jo paklausyti tik po mėnesio...
eglermknt rašė: k_b >> aisku ne orginalą. jUk jei dar neišleistas tai is kur ce orginalai Kai mūsų Lietuvėlę pasieks jis, tai orginalą pati įsipirksiu kaip nros
reiks trest, Egle, reiks
va dabar kaip tik klausau death of martian, nu ne pati geriuaisa daina, bet priedainio melodija ( tik ne pritariamojo vokalo) veza. o siiap man labai patinka warlocks ir dar torture me pradzios. tas nemirtingas flea grojimas
Akupunkturadusk: patarciau nebevartot narkuotiku ir siaip nebeuostyt kliju, nes tokie tipo "prikolai" galetu buti juokingi darzelinio amziaus zmones.
Madam: na nesakau, kad svaria sazine "pumpavau" si albuma, bet ka darysi, kad finansai neisiteka pirkti orginalaus? ... "piratine produkcija gerai jiem pelna nesa" ...
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. gegužės 9 d. 20:10:04
2006 m. gegužės 7 d. 11:45:19
Xpo : jei ne roko tai kas? na nebraidom jaunimas
Tai tikrai ne pop, bet ir nebe rock. Tai naujas stilius, kurį groja vien tik RHCP. Daugiau tokio stiliaus nėra. Tarpinis variantas tarp pop ir rock.
2006 m. gegužės 7 d. 00:47:18
2006 m. gegužės 6 d. 23:06:12
2006 m. gegužės 6 d. 21:26:24
2006 m. gegužės 6 d. 21:22:08
O man ta "Dani California" tokia pat pilka kaip visas albumas. Kaip angliškai yra toks išsireiškimas "Non-Descript". Bet fanam Pepperių manau patiks, vien dėl jo didumo...
Nusišnekėjai... Tipo kuo daugiau albume dainų, tuo jis geresnis. O RHCP keičia stilių sulyg kiekvienu albumu, todėl jie negali būti vienodi.
2006 m. gegužės 6 d. 21:13:24
2006 m. gegužės 6 d. 20:50:38
2006 m. gegužės 6 d. 17:12:15
2006 m. gegužės 6 d. 15:53:45
2006 m. gegužės 6 d. 15:33:08
jau užkniso MTV rodo juos taip pat kaip madonna ar eminemą. ir išviso ta dani california yra madonos ir eminemo lygio... Aš tikiuosi albumas yra geresnis. Laukiu kol kas nors įdės originalo rip'ą. Tikriausiai galėsiu jo paklausyti tik po mėnesio...
Jau turiu visą albumą mp3 formatu. Paliko labai gerą įspūdį, o kas dėl "Dani California", tai, ko gero, prasčiausia daina albume.
2006 m. gegužės 6 d. 14:41:03
2006 m. gegužės 6 d. 14:38:14
2006 m. gegužės 6 d. 13:25:54
2006 m. gegužės 5 d. 21:11:26
k_b >> aisku ne orginalą. jUk jei dar neišleistas tai is kur ce orginalai
reiks trest, Egle, reiks
va dabar kaip tik klausau death of martian, nu ne pati geriuaisa daina, bet priedainio melodija ( tik ne pritariamojo vokalo) veza. o siiap man labai patinka warlocks ir dar torture me pradzios. tas nemirtingas flea grojimas
2006 m. gegužės 3 d. 20:32:07
2006 m. gegužės 3 d. 20:28:47
2006 m. gegužės 3 d. 20:12:23
2006 m. gegužės 3 d. 19:59:27
Yeah Yeah O man vakar jau kai kas albumą tą ir padovanojo
Iš kur? Juk išleis tik gegužės 9 d.
2006 m. gegužės 3 d. 19:58:46
Madam: na nesakau, kad svaria sazine "pumpavau" si albuma, bet ka darysi, kad finansai neisiteka pirkti orginalaus? ... "piratine produkcija gerai jiem pelna nesa" ...