Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

"Red Hot Chilli Peppers" albumas "Stadium Arcadium" - kokie atsiliepimai?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
_nevermind_
2006 m. gegužės 9 d. 20:10:04
) labai jau paprastai tu stilius visus suvoki...

2006 m. gegužės 7 d. 11:45:19
k_b rašė:
Xpo : jei ne roko tai kas? na nebraidom jaunimas jei jau susvelnejes stilius, tai dar nereiskia kad cia popsas. O 2cd sutinku, keista ir man buvo, bet is tu 2dvieju tikrai galima atsirinkt labiausiai patikusias, nes visiems zmonems skirtingai patinka... kitam gal Dani California geriausia, o man pvz Especially in Michigan ir so on..

Tai tikrai ne pop, bet ir nebe rock. Tai naujas stilius, kurį groja vien tik RHCP. Daugiau tokio stiliaus nėra. Tarpinis variantas tarp pop ir rock.

Atsakyti
k_b
2006 m. gegužės 7 d. 00:47:18
Xpo : jei ne roko tai kas? na nebraidom jaunimas jei jau susvelnejes stilius, tai dar nereiskia kad cia popsas. O 2cd sutinku, keista ir man buvo, bet is tu 2dvieju tikrai galima atsirinkt labiausiai patikusias, nes visiems zmonems skirtingai patinka... kitam gal Dani California geriausia, o man pvz Especially in Michigan ir so on..

2006 m. gegužės 6 d. 23:06:12
Ir taip, ko gero, pusę dainų sukurtų atmetė, tai niekaip negalėjo į vieną albumą sutalpint. Bet pastebėjau, kad naujas albumas dar "švelnesnis" nei By The Way. Todėl RHCP jau nebe rock grupė vadinasi.

Atsakyti
_nevermind_
2006 m. gegužės 6 d. 21:26:24
Aš kaip tik sakau, kad čia panašu į komerciją, iš tų 2 albumų drąsiai galima būtų sudaryt vieną gerą, bet kodėl jie tokį variantą pasirinko sunku pasakyt. O dėl stiliaus keitimo tai kažkaip nepasakyčiau, bent jau man "Stadium Arcadium" atrodo lyg būtų visko po truputi paimtą iš 4 paskutinių albumų, kaip jau minėjau idėja rasti sunku, kaip ir atrasti kokia nors nuotaika darbo, lyg kratinys koks.

2006 m. gegužės 6 d. 21:22:08
_nevermind_ rašė:
O man ta "Dani California" tokia pat pilka kaip visas albumas. Kaip angliškai yra toks išsireiškimas "Non-Descript". Bet fanam Pepperių manau patiks, vien dėl jo didumo...

Nusišnekėjai... Tipo kuo daugiau albume dainų, tuo jis geresnis. O RHCP keičia stilių sulyg kiekvienu albumu, todėl jie negali būti vienodi.

Atsakyti
k_b
2006 m. gegužės 6 d. 21:13:24
MTV weeekend - RHCP gerulis. Na aisku, kas nemegsto rhcpisko stiliaus tai ir sis albumas nepatiks, visiems gi neitiksi... Bet kad visos dainos kaip Dani California tai nusisneki, nes ji man vienintele tokia nestandartas ir siaip netokia vykus, tik pradzia iskirciau...

2006 m. gegužės 6 d. 20:50:38
O man ta "Dani California" tokia pat pilka kaip visas albumas. Kaip angliškai yra toks išsireiškimas "Non-Descript". Bet fanam Pepperių manau patiks, vien dėl jo didumo...

2006 m. gegužės 6 d. 17:12:15
Db klawsau geris

2006 m. gegužės 6 d. 15:53:45
Pirma karta nesugebejau isklausyt iki galo, nes uzkniso. Bet kuo toliau, tuo labiau man patinka. Ne visos dainos, bet tokios kaip Charlie, So much I ir ypac Storm in a teacup tikrai vertos pagarbos

Atsakyti
Xpo
2006 m. gegužės 6 d. 15:33:08
xdm rašė:
jau užkniso MTV rodo juos taip pat kaip madonna ar eminemą. ir išviso ta dani california yra madonos ir eminemo lygio... Aš tikiuosi albumas yra geresnis. Laukiu kol kas nors įdės originalo rip'ą. Tikriausiai galėsiu jo paklausyti tik po mėnesio...

Jau turiu visą albumą mp3 formatu. Paliko labai gerą įspūdį, o kas dėl "Dani California", tai, ko gero, prasčiausia daina albume.

Atsakyti
mr_brightside
2006 m. gegužės 6 d. 14:41:03
man emule nesiuncia nauju stadium arcadium gabalu gal 100 atsisiunciau o jie tushti...

Atsakyti
xdm
2006 m. gegužės 6 d. 14:38:14
jau užkniso MTV rodo juos taip pat kaip madonna ar eminemą. ir išviso ta dani california yra madonos ir eminemo lygio... Aš tikiuosi albumas yra geresnis. Laukiu kol kas nors įdės originalo rip'ą. Tikriausiai galėsiu jo paklausyti tik po mėnesio...

Atsakyti
_nevermind_
2006 m. gegužės 6 d. 13:25:54
Iš visur apie viską...per didelė mišrainė man..

2006 m. gegužės 5 d. 21:11:26
eglermknt rašė:
k_b >> aisku ne orginalą. jUk jei dar neišleistas tai is kur ce orginalai Kai mūsų Lietuvėlę pasieks jis, tai orginalą pati įsipirksiu kaip nros

reiks trest, Egle, reiks

va dabar kaip tik klausau death of martian, nu ne pati geriuaisa daina, bet priedainio melodija ( tik ne pritariamojo vokalo) veza. o siiap man labai patinka warlocks ir dar torture me pradzios. tas nemirtingas flea grojimas

2006 m. gegužės 3 d. 20:32:07
k_b >> aisku ne orginalą. jUk jei dar neišleistas tai is kur ce orginalai Kai mūsų Lietuvėlę pasieks jis, tai orginalą pati įsipirksiu kaip nros

2006 m. gegužės 3 d. 20:28:47
Orginala padovanojo? nice.. nors istikro tai jis dar tik iseis veliau

2006 m. gegužės 3 d. 20:12:23
Jei netiki galiu atsiust

2006 m. gegužės 3 d. 19:59:27
eglermknt rašė:
Yeah Yeah O man vakar jau kai kas albumą tą ir padovanojo Geras albumas, labai džiaugiuosi juo, kadangi By The way smarkiai mane nuvylė.

Iš kur? Juk išleis tik gegužės 9 d.

Atsakyti
k_b
2006 m. gegužės 3 d. 19:58:46
Akupunkturadusk: patarciau nebevartot narkuotiku ir siaip nebeuostyt kliju, nes tokie tipo "prikolai" galetu buti juokingi darzelinio amziaus zmones.

Madam: na nesakau, kad svaria sazine "pumpavau" si albuma, bet ka darysi, kad finansai neisiteka pirkti orginalaus? ... "piratine produkcija gerai jiem pelna nesa" ...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Anomaly Anomaly
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3745
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 266698