Auriz rašė: Ir jie ir kiti lietuvos hiphopo asai man juoka kelia. Nu netinka lietuviu kalba hiphopui. Ir isvis juoka kelia man ju sceninis ivaizdis. Jei kas priestarauja galim pasigincyt.
na tai pasigincijam? kuo tau tasd ivaizdis neitinka? ir dar toks kvailas argumentas kad hip-hopui netinka lt kalba? tai paisklausyk kokiu cheku hhopo or smth o kuo blogas ivaizdfis? kad jie kaip 50cent nesirengia?
Ir jie ir kiti lietuvos hiphopo asai man juoka kelia. Nu netinka lietuviu kalba hiphopui. Ir isvis juoka kelia man ju sceninis ivaizdis. Jei kas priestarauja galim pasigincyt.
Progrokistai / metalistai istoriškai įkvėpimo sėmėsi iš klasikinės muzikos, kurioje tokio ilgio koncertai ar simfonijos nėra nieko neįprasto. Tai tokie patys daugiaplaniai kūriniai, tik adaptuoti roko arba metalo muzikai.
2006 m. gegužės 9 d. 17:04:47
2006 m. gegužės 4 d. 14:16:55
2006 m. gegužės 3 d. 21:57:18
2006 m. gegužės 3 d. 21:07:04
Ir jie ir kiti lietuvos hiphopo asai man juoka kelia. Nu netinka lietuviu kalba hiphopui. Ir isvis juoka kelia man ju sceninis ivaizdis. Jei kas priestarauja galim pasigincyt.
na tai pasigincijam? kuo tau tasd ivaizdis neitinka? ir dar toks kvailas argumentas kad hip-hopui netinka lt kalba? tai paisklausyk kokiu cheku hhopo or smth
2006 m. gegužės 3 d. 19:43:08
2006 m. gegužės 3 d. 19:18:45