Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Koks filmas jus pravirkdo?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 56789101112
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
shoostreke
2004 m. lapkričio 4 d. 19:40:50
ash tai neverkiu.. na bet mane nuliudinti galima.. toks filmas kaip "zalioji mylia" ash beweik verkaiu... siaip toki filmai kaip ir totti mane liudina paremti filmai faktais.. toks pvz, kaip titanikas.. na, mane paprasciausiai liudina filmai su liudna pabaiga pvz, kaip kas nors labai sunkiai mirsta.. ir paskui kencia...

Atsakyti
Saules_mergyte
2004 m. lapkričio 4 d. 16:21:44
na kiekviena zmogu pravirkdo vis kitokie veiksniai bet turbut daugeli sugraudina "sad endings", na bet cia tik mano nuomone

2004 m. lapkričio 4 d. 12:10:31
Dazniausiai as prawirkstu is juoko! Labai smagus jasumas!

2004 m. lapkričio 3 d. 23:42:11
as irgi kai buwau maza wisad werkdawau per"liuta karaliu"...o dabar paskutini karta tai nosines prireike per "mulenruza"...kazkaip ,mane sunku prawirkdyt per koki filma,bet jeigu jis rimtas o jei dar paremtas faktais,iswis...aj dar prisiminiau kad wos neapsiwerkaiu ziuredama "pianista"...

2004 m. lapkričio 2 d. 15:41:53
mane tai pravirkdytu tik kox tikrai faktais paremtas filmas

2004 m. spalio 31 d. 20:02:28
kai buvau maza visalaika verkdavau per filmuka liutas karalius ar kaip ten na mane pravirkdydavo ta vieta kai tas tevas [liutas karalius] uzsimusa ir jo vaikas taip prieena ir tapsnoja ji ir tokiu graudziu balsu sako tad tad ir tada verkt pradedavau na siaip nesu megeja verkt per filmus. tiesa sakant niekada rimtai ir neverkiu nors esu taip paverkusi per zaliaja mylia ir dar mane labai sugraudino tas filmas su johny depp'u nepamenu kaip ten jis vadinos atrodo kad blow ten toks idomus buvo ir ganetinai linxmas bet pati pabaiga mane sugraudino. O kas del titaniko tai man ten kaskaip debiliskai visiskai nesugraudino, atsimenu ziurejom sup pusesere ir ji taip pradejo verkt o man juokas eme net nzn del ko

Atsakyti
wintry
2004 m. spalio 31 d. 19:45:04
Kai buvau maža, pravirkdė "Mergaitė su degtukais", "Galiūnas Džo".
O taip tai "Žalioji Mylia".
Vos neverkiau kai žiūrėjau "Ledynmetį" ir "Kurt & Courtney".

2004 m. spalio 25 d. 13:18:58
to filmo pavadinimas gyvenimas....jis labiausiai pravirkdo....

Atsakyti
shadyjolka
2004 m. spalio 24 d. 22:48:02
wienintelis filmas, qris prawirkde.. "2Pac:Resurrection"

Atsakyti
Attarib
2004 m. spalio 23 d. 16:51:52
tik vienas filmas mane pravirkde ir pravirkdo - "Requiem For A Dream"

Atsakyti
Dolante
2004 m. spalio 22 d. 22:46:37
as megstu islieti emocijas ziuredama filma,taciau tai darau,kai esu viena..net ir graudingiausia scena kino teatre manes neveikia....
todel tokius filmus geriausia ziureti vienai...verkiau per Zaliaja mylia,Pianista,Sindlerio sarasa,Gyvenimas yra grazus,Filadelfija....yra daug geru filmu..

2004 m. spalio 22 d. 22:37:16
pastaruoju metu mane labai lengva pravirkdyti net ne liudnu filmu metu.

2004 m. spalio 21 d. 21:39:32
oj daug tokiu buvo, jeigu jau romantine drama ar dar belenkoks panasus filmas apie tragiska pagrindinio veikejo mirti visada pravirkdo...Na tarkim, kad ir visiems zinomas Titanikas. Buvau maza ir ziurint asarojau, A Walk To Remember", grazus filmas, pabaigoj pagrindinis veikejas mire. Tas kur neseniai per telika rode, kaip jisai ten vadinas, apie mongolus ir kinus atrodo..."Bishumno" ar kazkas tokio...Galima vardint ir vardint...Ir apskritai jeigu kas nors verkia is skausmo (ne fizinio) man irgi asaros susitvenkia i akis..

2004 m. spalio 18 d. 21:00:56
Tiesa sakant karatis net per liudniausius filmus ziuriu akmeniniu veidu,o kartais net per leksta drama iskrenta kokia asara (mazdaug "ak,kokie jie grazi pora!kaip grazu,kokia meile...")...Aisku,su asaromis ziurejau Zaliaja Mylia - Pasaka,liudna ir grazi,pravirkde del to,kad kazkaip pazadino supratima apie tai,kad pasaulis ne vien juodas ar baltas,yra ir pilkos ir kitokios spalvos...Po to buvo asareliu ir per Gyvenimas Yra Grazu,bet cia del to,kad man labai gaila zydu ir del to,kad buna visgi pasiaukojanciu zmoniu..kazkada verkus esu per kazkoki filma apie suniukus (tiklsiau per kelis,budama siek tiek mazesne) - nekenciu kai zudomi,paliekami ir pan.elgiamasi su gyvuneliais,tai verkiau...ui kaip verkiau...Verkiau ir per "Sunkios dienos,sunkios naktys"...Bet del to,kad labai patiko ir gaila kad tokiu laiku niekad nebus... O siaip mane lengva pravirkdyti grazia,liudna melodija,daina...Tiesa,prie teliko verkiu ir ne vien per filmus - kai rodo kokias liudnas istorijas (o viena skyi pamaciau toki ziauru vaizda,kur Japonijoje del viruso paeme suni (niekuo neserganti,bet jiem px) ji uz pavadzio iskele ir uzmuse su lenta.....) Jezus...Verkiau nezinau kaip kas...
Niu va pasirodziau kokia verksne esu Is tiesu nedaznai verkiu,bet vistiek verkiu...

Atsakyti
viltute
2004 m. spalio 18 d. 17:23:55
Paskutinis filmas, kurį žiūrint šluosčiausi ašaras, tikriausiai buvo Mulen Ružas...bet tai ne pirmas ir ne paskutinis kartas...

Atsakyti
wesly_
2004 m. spalio 18 d. 16:18:01
apsiverkiau zhiuredama zhaliaja mylia[kajop ir daugelis] ishspaudziau asharas per Armagedona, ir kaj buvau mazhyte mazhyte verkiau kajp pashelusi per "gremlinai" man tas gyzmo tox mielas kajp jo gajla buvo... norejosi bishki paverkt per "gyvenymas yra grazhus" ir t.t.

2004 m. spalio 18 d. 00:16:29
gali pravirkdyti net visai nea dramatishkas filmas. priklauso nuo to kaip ir kokios busenos ji ziuresiu..

2004 m. spalio 17 d. 19:26:33
As verkiau tikrai zinau,kad verkiau, bet neprisimenu per kiki filma, mane sunku pravirkdyti tai filmas matyt buvo tikrai liudnas.

Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
Atsakyti
mix4girl
2004 m. spalio 17 d. 16:04:59
man keli tokie kaip filadelfija,titanikas,zalioji mylia.
filmai patiko,bet verkti -ne

2004 m. spalio 17 d. 02:35:20
check_it_out rašė:
oi ziurint zaliajo milia - verkiau labai, kad net alergija buvo prasidejus...
dar labai liudna buvo kai ziurejau filma su k.costneriu ir mazu berniuku, nepamenu to filmo pavadinimo...

Tobulas pasaulis tas filmas...as ji maciau 3 kartus...ir visus kartus verkiau..tas berniukas taip graudziai verkia... sitas filmas vienas is geriausiu mano matytu...

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 56789101112
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

el Fuego el Fuego
7,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1943
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 251539