ash tai neverkiu.. na bet mane nuliudinti galima.. toks filmas kaip "zalioji mylia" ash beweik verkaiu... siaip toki filmai kaip ir totti mane liudina paremti filmai faktais.. toks pvz, kaip titanikas.. na, mane paprasciausiai liudina filmai su liudna pabaiga pvz, kaip kas nors labai sunkiai mirsta.. ir paskui kencia...
Dazniausiai as prawirkstu is juoko! Labai smagus jasumas!
as irgi kai buwau maza wisad werkdawau per"liuta karaliu"...o dabar paskutini karta tai nosines prireike per "mulenruza"...kazkaip ,mane sunku prawirkdyt per koki filma,bet jeigu jis rimtas o jei dar paremtas faktais,iswis...aj dar prisiminiau kad wos neapsiwerkaiu ziuredama "pianista"...
kai buvau maza visalaika verkdavau per filmuka liutas karalius ar kaip ten na mane pravirkdydavo ta vieta kai tas tevas [liutas karalius] uzsimusa ir jo vaikas taip prieena ir tapsnoja ji ir tokiu graudziu balsu sako tad tad ir tada verkt pradedavau na siaip nesu megeja verkt per filmus. tiesa sakant niekada rimtai ir neverkiu nors esu taip paverkusi per zaliaja mylia ir dar mane labai sugraudino tas filmas su johny depp'u nepamenu kaip ten jis vadinos atrodo kad blow ten toks idomus buvo ir ganetinai linxmas bet pati pabaiga mane sugraudino. O kas del titaniko tai man ten kaskaip debiliskai visiskai nesugraudino, atsimenu ziurejom sup pusesere ir ji taip pradejo verkt o man juokas eme net nzn del ko
Kai buvau maža, pravirkdė "Mergaitė su degtukais", "Galiūnas Džo".
O taip tai "Žalioji Mylia".
Vos neverkiau kai žiūrėjau "Ledynmetį" ir "Kurt & Courtney".
pastaruoju metu mane labai lengva pravirkdyti net ne liudnu filmu metu.
oj daug tokiu buvo, jeigu jau romantine drama ar dar belenkoks panasus filmas apie tragiska pagrindinio veikejo mirti visada pravirkdo...Na tarkim, kad ir visiems zinomas Titanikas. Buvau maza ir ziurint asarojau, A Walk To Remember", grazus filmas, pabaigoj pagrindinis veikejas mire. Tas kur neseniai per telika rode, kaip jisai ten vadinas, apie mongolus ir kinus atrodo..."Bishumno" ar kazkas tokio...Galima vardint ir vardint...Ir apskritai jeigu kas nors verkia is skausmo (ne fizinio) man irgi asaros susitvenkia i akis..
Tiesa sakant karatis net per liudniausius filmus ziuriu akmeniniu veidu,o kartais net per leksta drama iskrenta kokia asara (mazdaug "ak,kokie jie grazi pora!kaip grazu,kokia meile...")...Aisku,su asaromis ziurejau Zaliaja Mylia - Pasaka,liudna ir grazi,pravirkde del to,kad kazkaip pazadino supratima apie tai,kad pasaulis ne vien juodas ar baltas,yra ir pilkos ir kitokios spalvos...Po to buvo asareliu ir per Gyvenimas Yra Grazu,bet cia del to,kad man labai gaila zydu ir del to,kad buna visgi pasiaukojanciu zmoniu..kazkada verkus esu per kazkoki filma apie suniukus (tiklsiau per kelis,budama siek tiek mazesne) - nekenciu kai zudomi,paliekami ir pan.elgiamasi su gyvuneliais,tai verkiau...ui kaip verkiau...Verkiau ir per "Sunkios dienos,sunkios naktys"...Bet del to,kad labai patiko ir gaila kad tokiu laiku niekad nebus... O siaip mane lengva pravirkdyti grazia,liudna melodija,daina...Tiesa,prie teliko verkiu ir ne vien per filmus - kai rodo kokias liudnas istorijas (o viena skyi pamaciau toki ziauru vaizda,kur Japonijoje del viruso paeme suni (niekuo neserganti,bet jiem px) ji uz pavadzio iskele ir uzmuse su lenta.....) Jezus...Verkiau nezinau kaip kas...
Niu va pasirodziau kokia verksne esu Is tiesu nedaznai verkiu,bet vistiek verkiu...
apsiverkiau zhiuredama zhaliaja mylia[kajop ir daugelis] ishspaudziau asharas per Armagedona, ir kaj buvau mazhyte mazhyte verkiau kajp pashelusi per "gremlinai" man tas gyzmo tox mielas kajp jo gajla buvo... norejosi bishki paverkt per "gyvenymas yra grazhus" ir t.t.
As verkiau tikrai zinau,kad verkiau, bet neprisimenu per kiki filma, mane sunku pravirkdyti tai filmas matyt buvo tikrai liudnas.
check_it_out rašė: oi ziurint zaliajo milia - verkiau labai, kad net alergija buvo prasidejus...
dar labai liudna buvo kai ziurejau filma su k.costneriu ir mazu berniuku, nepamenu to filmo pavadinimo...
Tobulas pasaulis tas filmas...as ji maciau 3 kartus...ir visus kartus verkiau..tas berniukas taip graudziai verkia... sitas filmas vienas is geriausiu mano matytu...
"Birželio 24 d. mirė Kanados muzikantas, dainininkas ir dainų autorius Davidas Claytonas-Thomasas, pagrindinis amerikiečių grupės „Blood, Sweat & Tears“ vokalistas. Jam buvo 84 metai."
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
2004 m. lapkričio 4 d. 19:40:50
2004 m. lapkričio 4 d. 16:21:44
2004 m. lapkričio 4 d. 12:10:31
2004 m. lapkričio 3 d. 23:42:11
2004 m. lapkričio 2 d. 15:41:53
2004 m. spalio 31 d. 20:02:28
2004 m. spalio 31 d. 19:45:04
O taip tai "Žalioji Mylia".
Vos neverkiau kai žiūrėjau "Ledynmetį" ir "Kurt & Courtney".
2004 m. spalio 25 d. 13:18:58
2004 m. spalio 24 d. 22:48:02
2004 m. spalio 23 d. 16:51:52
2004 m. spalio 22 d. 22:46:37
todel tokius filmus geriausia ziureti vienai...verkiau per Zaliaja mylia,Pianista,Sindlerio sarasa,Gyvenimas yra grazus,Filadelfija....yra daug geru filmu..
2004 m. spalio 22 d. 22:37:16
2004 m. spalio 21 d. 21:39:32
2004 m. spalio 18 d. 21:00:56
Niu va pasirodziau kokia verksne esu
2004 m. spalio 18 d. 17:23:55
2004 m. spalio 18 d. 16:18:01
2004 m. spalio 18 d. 00:16:29
2004 m. spalio 17 d. 19:26:33
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2004 m. spalio 17 d. 16:04:59
filmai patiko,bet verkti -ne
2004 m. spalio 17 d. 02:35:20
oi ziurint zaliajo milia - verkiau labai, kad net alergija buvo prasidejus...
dar labai liudna buvo kai ziurejau filma su k.costneriu ir mazu berniuku, nepamenu to filmo pavadinimo...
Tobulas pasaulis tas filmas...as ji maciau 3 kartus...ir visus kartus verkiau..tas berniukas taip graudziai verkia...