pats geriausias mano matytas filmas - Milijono vertas viesbutis. Nu ir neistveriau, toje vietoje kai Tom Tomas bega nuo namo stogo, soka, krenta zemyn... tokia muzika... ir jo balsas skambantis... juoda... ir kraujo balute net pasikukciodama raudojau
na per titanika man asaros nepasirode, taciau filmas apie zydus ( Gyvenimas Yra Grazus, regis...) buvo tikrai labai graudus, oi pamenu kaip gaila to berniuko buvo, bet taip pat dziaugiausi, kad rusai ji isgelbejo...
Jei nori pasirodyti protingu, tylėk...
Vat vienas,kurį kaip tik šiandien teko vėl pasižiūrėt.. "Ironija sudby ili s liochkim parom" .Jis primena tuos laikus,kai gyvenimas buvo šiek tiek kitoks, daugiau paprastesnis, o ir žmonės paprastesni, nuoširdesni.Pravirkdo.
As dazniausiai per filmus neapsiverkiu,bet susigraudinu,o seip taij vos neverkiau vakar ziuredama Zhaliaja mylia,o seip db daugiau i nepamenu,aj va dar vos neverkiau per ,,Klik arba gyvenimas pagreitintai" nu ir seip dar buvo tokiu kurie sugraudintu,bet seip mane dainos pravirgdo,arba knygos(pvz. J.Biliuno "Kliudziau" arba "Brisiaus galas")
Sorry jei biski ne i tema
Teoriškai žliumbti galima žiūrint bet kokį filmą. Ypač jei diena buvo tokia, kad vakare norisi ką nors sušaudyti arba nusišauti pačiam.Tada net muilo operoje nuskambėjusi standartinė frazė "ji manęs nemyli", "kodėl mane išdavei" arba "už ką man visos šitos nelaimės?" jautresniam išspaustų ašarėlę, sukėlusi nemalonius prisiminimus.
Gerai, man, kad aš nuo gyvenimo už grotų, tapau atbukusiu babuinu. Dedu skersai ir išilgai ir gyvenu bambą pasikrapštydamas.
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2008 m. vasario 12 d. 19:32:32
2007 m. rugpjūčio 21 d. 21:18:11
2007 m. rugpjūčio 21 d. 19:57:07
2007 m. rugpjūčio 21 d. 19:03:16
The notebook
Šitas geras, man patiko.
2007 m. rugpjūčio 21 d. 18:24:36
2007 m. rugpjūčio 21 d. 14:43:56
2007 m. rugpjūčio 19 d. 22:44:35
2007 m. rugpjūčio 19 d. 20:48:59
2007 m. rugpjūčio 19 d. 19:20:03
2007 m. rugpjūčio 19 d. 19:17:00
2007 m. rugpjūčio 10 d. 22:57:51
2007 m. birželio 24 d. 14:04:34
2007 m. birželio 24 d. 01:52:15
2007 m. birželio 24 d. 00:53:10
2007 m. birželio 17 d. 22:21:02
Sorry jei biski ne i tema
2007 m. birželio 17 d. 21:18:41
2007 m. birželio 17 d. 20:01:40
o siaip tai daug, titanikas, armagedonas, pearl harboras :>
2007 m. birželio 16 d. 16:54:46
Gerai, man, kad aš nuo gyvenimo už grotų, tapau atbukusiu babuinu. Dedu skersai ir išilgai ir gyvenu bambą pasikrapštydamas.
2007 m. birželio 16 d. 12:15:42
Nepradėjau jau visiškai gailiai siurbčioti, bet nebedaug trūko.
Kone apsiverkiau dėl filmo grožio - tiesiog tobulas.
2007 m. birželio 1 d. 17:00:52