"Liūtas karalius" ir mane pravirkdyti sugeba. Gal juokinga, bet nesvarbu.
"Žalia mylia", kaip jau minėta tikrai ne kartą. Dar kažkada apsipyliau ašarom žiūrėdama "Pamotę". Daugiau tokių šiuo metu neprisimenu.
liutas karalius :'D zinau zinau..
dar nusiminiau paziurejus "what's eating gilbert grape", bet ketvirta karta ziuredama suvokiau, kad jis visai neliudnas
Galvojau, va paskaitinėsiu nuomonių apie jus pravirkdžiusį filmą ir pati atsisiųsiu iš paminėtų kokį pažiūrėt.Žiūriu nieko neatsisiųsiu,nes pagrindiniai pravirkdę filmai Armagedonas, Žalioji Mylia ar pan. ;] visus esu mačius ir jie jau ''žiauriai'' pabodę.
Pati čia paminėčiau filmą Notebook [Užrašu knygelė].Toooks nerealus.Nepamenu,kada man koks filmas būtų palikęs gilesnį ispūdį.Keliose vietose išspaudė arba vos neišspaudė ašaros,papasakota graži istorija.Uch, negaliu.Noriu ir vėl jį pažiūrėti ;]
"Persekiojamas Bendžis"
Visai buvau užmiršus šį filmą. Nu jis toks banalus ir ..lievas,na bet koks grožis.. Prieš kelerius metus žiūrėdama tiesiog skendau ašarose. O praeitais metais vėl jį pamačiau ir vistiek apsižliumbiau. Na ten nėr ko verkt,nu bet ten taip gražu apie tą šuniuką viskas. Per visą filmą vnz verkiau. Tikiuosi jo daugiau nebematyti. Žinau,lieva aš
Galit didžiuotis: ne visi asilai tokie gudrūs.
šiaip nesu iš tų 'pastoviai bežliumbiančių' , tačiau sugebėjau apsiverkt bežiūrėdama Ledynmetį. matyt labai priklauso kokios nuotaikos prisėdu tą filmą žiūrėt .
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2007 m. gegužės 20 d. 20:14:55
2007 m. gegužės 20 d. 20:12:02
2007 m. balandžio 28 d. 13:22:37
2007 m. balandžio 25 d. 19:08:27
"Žalia mylia", kaip jau minėta tikrai ne kartą. Dar kažkada apsipyliau ašarom žiūrėdama "Pamotę". Daugiau tokių šiuo metu neprisimenu.
2007 m. balandžio 25 d. 18:50:14
dar nusiminiau paziurejus "what's eating gilbert grape", bet ketvirta karta ziuredama suvokiau, kad jis visai neliudnas
2007 m. balandžio 25 d. 18:20:23
2007 m. balandžio 25 d. 17:34:30
2007 m. balandžio 22 d. 20:42:17
2007 m. balandžio 20 d. 20:27:16
Pati čia paminėčiau filmą Notebook [Užrašu knygelė].Toooks nerealus.Nepamenu,kada man koks filmas būtų palikęs gilesnį ispūdį.Keliose vietose išspaudė arba vos neišspaudė ašaros,papasakota graži istorija.Uch, negaliu.Noriu ir vėl jį pažiūrėti ;]
2007 m. balandžio 11 d. 18:03:04
Visai buvau užmiršus šį filmą. Nu jis toks banalus ir ..lievas,na bet koks grožis.. Prieš kelerius metus žiūrėdama tiesiog skendau ašarose. O praeitais metais vėl jį pamačiau ir vistiek apsižliumbiau. Na ten nėr ko verkt,nu bet ten taip gražu apie tą šuniuką viskas.
2007 m. balandžio 11 d. 13:43:02
Kiek kartų mačiau "Žalioji Mylia" tiek kartų ir spaudžiau ašarą.
mhm..kas tiesa tas ne melas...tikraj suspadzia sirdy..
2007 m. balandžio 11 d. 07:18:33
2007 m. balandžio 10 d. 15:26:42
2007 m. balandžio 9 d. 20:10:14
2007 m. balandžio 9 d. 19:42:24
2007 m. kovo 26 d. 00:28:59
2007 m. kovo 18 d. 20:57:21
Pati pabaiga tiesiog suspaudžia širdį.
2007 m. kovo 18 d. 20:54:44
2007 m. kovo 18 d. 20:26:26
2007 m. kovo 18 d. 20:22:11