man nereikia daug kat pravirkciau bet kad tikrai verkciau... tai taip buvo kai ziurejau DIRBTINI INTELEKTA visos megstinio rankoves buvo slaputeles... net kelnes ir tos neliko sausos... vienu zodziu verkiau per visa filma... ai dar ir pojo negalejau sustot. o ir uzmigt ilgai negalejau nes galvojau tik apie ji, ka maciau,
neseniai filma "Zalioji mylia" ziurejau- asaros pacios byret pradejo... o siandien knyga skaiciau ir vel apsiasarojau...
labai geras siuzetas tikrai sukelia daug emociju...
Pries kokius 2-3 metus maciau filma''Zirkliaranki''tada verkiau nors dabar jai pamatyciau si filma tikriausiai jis man atrodytu naivus ir nebeidomus taciau tada man patiko...Bet siaip nematau prasmes del filmu verkti
per filmus niekada taip labai nuoširdžiai neverkiau, kartais sužiba ašaros akyse, bet nieko daugiau, taip, sutinku, kad filmai gali priversti susimąstyti (aišku kaip ir knygos), bet tik tiek... Užtat knygos tikrai gali mane pravirkdyti... Labiausiai verkiau per 4 HP dalį, toje vietoje, kur Sederikas Digoris nužudomas, ten ne tas žodis verkiau, ašaros tiesiog liejosi... ir dar buvo keli kartai kai per knygas verkiau.
Dar prisimenu,kai labai sukrėtė "Panelėje" skaityta vienos merginos istorija, kai važiavo su draugu motociklu, ir ten jiem visai mažai reikėjo nuvažiuoti ir padarė avariją, jei gerai prisimenu, tai tas draugas žuvo ...
asara istrysko ziurint armagedona, perl harbora (senai ziurejau), o va, kai ziurejau zaliaja mylia net nepajutau kaip sedziu visa apsizliumbus..is tiesu,.
As taj seip daznaj newerkiu,nes nenoriu ziureti tokiu filmu kurie graudina...taip tampu per daug jautri,tad emiaw ziureti wisokias nesamones,detaliu newardinsiu kokias...Seip mane sugraudino filmux "Gywenimas yra grazus",:Zalioji mylia",:Gladijatorius"ypac tada kada jis mirsta ir isiwaizduoja kad eina pas sawo nuzudytus semos narius,taj sunu ir zmona,ir ta dajna groja,kad tikrai emu ir apsizliumbiu...Nu yr nemazaj filmu del kuriu asara buwo istryskusi...taj wisu newardysiu,o taj tingiu...!!!
aj ir dar biski armagedonas sugraudino
kartais ir draugus ziuredama apsiverkiuu, kai buna gera serija (pvz paskutine)ir siaip esu didele ju gerbeja.
reikia daryt isvadas,ko as taip daznai verkiu?nors paprastai stengiuosi tai slepti.gerai kas pas mane trys telikai. nereikia zliubt prie visu
I'm sure of your ability to become my perfect enemy. Wake up and face me, don't play dead cos maybe someday I'll walk away and say: "You disappoint me, maybe you're better off this way"
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2005 m. sausio 4 d. 20:59:42
2005 m. sausio 4 d. 20:52:47
2005 m. sausio 4 d. 20:51:26
2005 m. sausio 4 d. 20:47:33
labai geras siuzetas tikrai sukelia daug emociju...
2005 m. sausio 4 d. 20:43:17
2005 m. sausio 1 d. 20:45:16
2005 m. sausio 1 d. 17:42:54
Dar prisimenu,kai labai sukrėtė "Panelėje" skaityta vienos merginos istorija, kai važiavo su draugu motociklu, ir ten jiem visai mažai reikėjo nuvažiuoti ir padarė avariją, jei gerai prisimenu, tai tas draugas žuvo
2005 m. sausio 1 d. 17:30:40
2004 m. gruodžio 29 d. 13:00:34
2004 m. gruodžio 28 d. 21:27:39
2004 m. gruodžio 28 d. 21:24:39
2004 m. gruodžio 24 d. 14:17:27
2004 m. gruodžio 20 d. 22:52:37
2004 m. gruodžio 20 d. 22:51:20
2004 m. gruodžio 15 d. 18:07:12
2004 m. gruodžio 15 d. 18:02:55
kartais ir draugus ziuredama apsiverkiuu, kai buna gera serija (pvz paskutine)ir siaip esu didele ju gerbeja.
reikia daryt isvadas,ko as taip daznai verkiu?nors paprastai stengiuosi tai slepti.gerai kas pas mane trys telikai. nereikia zliubt prie visu
2004 m. gruodžio 15 d. 17:50:00
2004 m. gruodžio 10 d. 17:36:01
2004 m. gruodžio 10 d. 17:32:51
2004 m. gruodžio 5 d. 19:14:03