Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar tikslieji mokslai svarbesni negu humanitariniai?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
samsung
2006 m. birželio 27 d. 22:14:01
Svarbus visi mokslai, svarbiau ka tu gyvenime noretum veikti. Bet as pasirinkau tiksliuosius, nes pagalvojau, kad mokantis tu dalyku, turesiu daugiau is ko pasirinkti

Atsakyti
EvilAngel
2006 m. birželio 27 d. 22:10:25
Nėra svarbesnių mokslų.

Atsakyti
NILI
2006 m. birželio 25 d. 21:15:11
Ar tikslieji mokslai svarbesni negu humanitariniai?

Ne

Atsakyti
The_hi
2006 m. birželio 25 d. 21:11:14
manau svarbesni tie mokslai kurie tau bus reikalingi ateityje ir tau patinka.

2006 m. birželio 1 d. 16:56:53
hm... kazkodel mano teisinga nuomone istryne...

2006 m. birželio 1 d. 16:03:18
tiksliusius daug daug geriau suprantu ir mokaus

Atsakyti
Twinklle
2006 m. birželio 1 d. 15:51:54
Mano nuomone ir tikslieji, ir humanitariniai mokslai yra vienodai svarbūs.

2006 m. birželio 1 d. 14:57:44
niuj musu ekonomikos mokytoja vis mums bando ikalt i galvas kad tikslieji ziauriai svarbu, ir kad 80% yra su matematika... cha! ir bando mus atkalbet nuo meno(as mokaus menu gimnazijoj),..nOrs siaip matieka man milojona kart geriau sekas,negu lyta

2006 m. gegužės 18 d. 01:34:46
Gabux rašė:
Diskutuota daug. Tačiau humanitarai nesupranta racionalistų praktikų, o pastarieji nesuvokia, kokia yra nauda iš kultūrinio filosofavimo. Juk viskas (again and again) remiasi į pinigus.
Ką reikia daryti norint pakeist (dažnai buką) mąstymą- kad iš humanitarinių mokslų naudos nėra, „iš to pinigų juk neuždirbsi,“?
Ir ar pačiai šaliai naudingi tokie (tik) racionalistai praktikai, neturintis žalio supratimo, kas yra Z.Freud'as, Platonas ar F.F Šopenas?
Geriausia, kai žmogus abipusiškai išsilavinęs. Idealiausia būtų baigt ekonomikos mokslus technikos universitete ir teisės mokslus universitete.
specialybės: politinė ekonomika, socialinė politika, pramoginių renginių vadyba, ekonominė teisė, kultūros vadyba yra arti to aukso viduriuko, o audito ir kartu teisės pagrindai "nepamaišytų" kiekvienam politikui.

2006 m. gegužės 18 d. 01:34:23
vis tie gebejimai gebejimai... kad juos kur..

2006 m. gegužės 18 d. 01:30:27
vienus metus studinau realius, tai gaunas tikslius, siemet huamnitariniai ir tai nera patikekit lengviau

2006 m. gegužės 18 d. 01:28:45
svarbumas tai lygus su lygiu. ne svarba cia reikia ant svarstykliu kelt, net ir noro neuztenka, o savo sugebejimus.

2006 m. gegužės 11 d. 17:18:37
As tai pvz humanitarinius tikrai rinksiuos

2006 m. gegužės 11 d. 13:00:19
visai užmiršau, juk 'čia' tik nuotaikų valdovėms galima spręsti ko pas ką per daug ir ko kam trūksta. argi ne taip aš tapau visų negandų, slypinčių baisiausiuose žodžiuose materialu?

nesupratimas vėl laimėjo oskarą. čia.ne.čia.ne. vis dar tau nedaeina. o jei kas ir daeina tai taip iškreiptai, kad net įsivaizduot sunku. tu teisi, aš rėkiu, dėstau savo mintis, nes jose [kaip visada] sumaištis ir ieškau kas ją pakeistų, tačiau tikrai nevisiems, nejaučiu aš ryšio su jais.

tai labiau panašu į laiškus sau ir nuolatinį ieškojimą, negu į madingą išsišokimą ar stabų genėjimą. kartais, užsimiršusių smegenų įsikerojimą iki tobulybės ir staigų, šviesolaidinį skalpelio tikslumo jausmą, apgailėtiną ir gaminantį neviltį [dažnai tai ir 'per tave']. paskutiniu metu 'regiu' save jau judantį horizontaliai ir tik po to vertikaliai. jau sakiau, tu viena iš 7. ir aš nenoriu nejausti ryšio su tavimi : ] bet pasmerkęs save savajai beprasmybei, pykinimui, sukeltam idealizmo - aš niekada neapkabinsiu tavęs. viskas - 'už lango' - stepėse, drėgmėje, gatvių žibintuose, paskerstuose medžiuose, beribių laukų erdvėje, pilnatyje. saulė iš tiesų nereikalinga, jei nebutų popiečių, mėnulio, vaivorykštės.. be jų - ji niekas. klaidinga? hou, tu mastai. truputi [kai kas nors sako truputi išeinu ir nebegrįžta, tai čia tas truputi] ]durnai jaučiuosi, buvusius paveikslus kur matydavau, pakeitė tokios banalybės, baisu. įsivaizduoji save gimdymo palatoje? aš tai tave įsivaizduoju ] dar ir dabar nesuprantu 'prie ko čia'.

pasaulis. na, kaip beprotnamį nėra bepročių, taip visatoje ir mes išnykstam. pasakytu penkiolikmetis jei jam būtų 21.

2006 m. gegužės 11 d. 08:17:27
mano manymu abudu yra svarbus.kas kaip gali mokytis tas taip renkasi profilius

Atsakyti
Gabux
2006 m. gegužės 11 d. 04:45:51
ką tu žinai apie kales, kurios ne-plėšia bankų, skaito (tipo) pseudo-intelektualias beletristikas ir klausosi kazkokių Pink Floyd'ų? Buitis buitis. Čia- taip. Ne- buities forumuose neskelbiu. Nesiklausau tararam ir negeriu vyno. Čia.
O kai kas- rėkia. Dėsto savo tarkim pseudo- keistas mintis visiems. Ar to vertas visas pasaulis? O ne- nesakysiu. Įsižeis. !
iš tikrųjų. "kaip gaila". Bet po akimirkos jau ne.

2006 m. gegužės 11 d. 03:51:31
ir patekėjo saulė nublukusi, žalia, nučiupinėta ir pasmerkta kasos aparate.

oo, dabar komercija pradėta vadinti 'bukumu'? nesuprantantiems: kodėl kaltinate pop muzikus, rašytojus ir visa kita 'mena' - komercija, jei čia rėkiate koks gėris yra būti humanitaru [tuo pačiu meninkus] ir iš to užsidirbti kiek protas neneša.. arba neša. bet vistiek kaltinate kažkokiais moraliniais pagrindais, o čia pateisinate. taip taip, žurnalistika, labai humaniška, tai kodėl ir juos kaltinate? aii, čia kalti atskiri asmenys, norintys išgyventi? nesuprantu aš. ar rašytoja knygos pabaigoje rašanti maždaug 'šia knyga parašiau, nes reikėjo pinigų, o kartu suderinau mėgstamą užsiėmimą' yra verta minčių, dėmesio? pasidaro klaiku. meninkai tikra bėda bet kuriai šaliai. tik po jų mirties, visi lengvai atsidūsta ir pradeda vertinti ar atsipirko. o jei pasiseke, tai ir apdovanos lavona, kaip gyva.

humanitarai nelygu meninkai? aš suprantu šios išvedžiojimus. taip, visi čia pasidarė verslininkai. tik vieni proto, kiti sielos [kuri to pačio proto pasekmė, greičiausiai].

oooo gabux, didžioji ekstraverte, čia taip kitais susirūpinai, ar pačiai 'perspektyvos' virsta į 'laiko gaišimą' ? tik nenustok šypsotis, tai labai perspektyvu tavo veido raumenims. kad ir kokie tie racionalistai būtų, jie valdo net ir tave [?] kodėl pasileidai į tą buitį, liudna. matau, labai gaišinu tavo humanitarinį mąstymą apie planktonus.. o aš galvojau bankus plėšim. bet iš to šaliai menka nauda. kaip gaila.

temos paskutinis sakinys toks neobjektyvus, kad rodos autorė apie objektyvumą neturi 'žalio supratimo'. biržos makleris paklaustu ar yra kokia nauda kam nors iš žmogaus nežinančio infliacijos apskaičiavimo metodikos ar ko nors ten. specifikacija. kiekvienam sava svarbiausia. geriau nieko nežinoti, nei viską - sena močiutės pasaka.

šiandien aš stengiuosi būti sterilus. bet, vyne 'kažkas'.

2006 m. gegužės 6 d. 10:49:41
visi vienodi, bet as vistiek rinksiuosi realini profili...

2006 m. gegužės 6 d. 10:08:03
Man tas skirstymas į tikslkiuosius ir humanitarinius absurdiškas. Taip, keikvienas žmogus kažkurioj sritį turi didesnių gabumų, tačiau tos nuostatos, esą iš huamnitarinių mokslų nieko gero - didžiausia nesąmonė. Visokių yra, visokių reikia(universali frazė)

2006 m. gegužės 5 d. 23:41:46
renny- neteršk temos. Jei neturi ką gero pasakyti ir dar nesupranti klausimo esmės- patarimas- patylėk.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1539
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 264062