|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Nemirtingoji daina "Knockin' On Heaven's Door". Jūsų nuomonės?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2004 m. spalio 20 d. 13:32:49
2004 m. spalio 18 d. 21:12:35
2004 m. spalio 18 d. 19:28:23
na man labiausiai patinka tai guns'n'ros'u perdainuota versija paskui orginalas na ir SOM graziai ja perdainavo na bet jau apie avrile tai tyliu na nzn tiesiog jos dainavime nepajutau isijautimo i ta daina ji kaskaip labai pavirsutiniskai na neisijautusi ja perdainavo.........
kaip sakomai,kai kroniskai nemegsti zmogaus(siuo atveju avril lavigne)tai ir jos darbai niekada neitiks.
o as girdiu isijautima.keista
nea zinok as nesiginciju ta daina tau skamba graziai na taciau nzn as kai ja isgirdau man kaskaip truko isijautimo nors pripazystu klipas tai tikrai grazus na gal jir ir bande ten isijaust i ta daina na bet man nesigirdi to jos isijautimo sito man regis ir truko toj dainoj ai nzn mano tokia nuomone...........
tai gerai,kad turi nuomone.kai kurie jos isvis neturi
2004 m. spalio 18 d. 19:22:32
2004 m. spalio 18 d. 19:12:28
2004 m. spalio 15 d. 13:22:33
2004 m. spalio 14 d. 13:18:51
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2004 m. spalio 14 d. 12:51:19
SD#13
2004 m. spalio 13 d. 17:02:25
na man labiausiai patinka tai guns'n'ros'u perdainuota versija paskui orginalas na ir SOM graziai ja perdainavo na bet jau apie avrile tai tyliu na nzn tiesiog jos dainavime nepajutau isijautimo i ta daina ji kaskaip labai pavirsutiniskai na neisijautusi ja perdainavo.........
kaip sakomai,kai kroniskai nemegsti zmogaus(siuo atveju avril lavigne)tai ir jos darbai niekada neitiks.
nea zinok as nesiginciju ta daina tau skamba graziai na taciau nzn as kai ja isgirdau man kaskaip truko isijautimo nors pripazystu klipas tai tikrai grazus na gal jir ir bande ten isijaust i ta daina na bet man nesigirdi to jos isijautimo sito man regis ir truko toj dainoj ai nzn mano tokia nuomone...........
2004 m. spalio 13 d. 16:38:04
2004 m. spalio 12 d. 22:03:11
2004 m. spalio 12 d. 15:32:17
2004 m. spalio 12 d. 15:30:43
atleisk man, panelei Uzmirshtuolei Nezinuolei...: )
2004 m. spalio 12 d. 15:14:33
2004 m. spalio 12 d. 11:23:17
2004 m. spalio 11 d. 23:07:04
(atsiprasau uz putojimasi)
tiesiog... tai Bob Dylan daina
aciu uz demesi
beje, Gunsu versija man irgi labiausiai patinka...prie jos labiausiai pripratusi esu galbut
2004 m. spalio 11 d. 22:40:19
tai tada suzinai zmogus naujienu kiekviena diena...; ) anyway, Guns'u versija kaip ir zinomiausia.: )
2004 m. spalio 11 d. 21:49:31
apskritai kalbant apie sita daina,tai ji viena geriausiu,mano nuomone,muzikos istorijoje.O kokie zodziai...
2004 m. spalio 11 d. 20:52:09
2004 m. spalio 11 d. 17:44:29