dunc_lover rašė: Obtest yra mano dievai labai labai patinka.Dar aišku Mandragora,Osatroium,Dissimulation,Ghost orm[Nors ir nebėra jų]...
o tie altorių šėšėliai...juodmetalis man patinka bet nekažkos sulėtinas ir gliūčinantis...nu žodž
man altoriai geriausi šiuo metu net už Obtestus geriau dievinu ambient black metal ir išvis tokius lėtus su landscapais kūrinius.
Smbient black metal ? Oho, dar toks yra Čia kokia grupę tokį stilių groja ? Nepatinka man tas metalas visiškai, bet ambient'o paklausau, tad būtų įdomu paklausyti kaip gali skambėti "Ambient black metal"
dunc_lover rašė: Obtest yra mano dievai labai labai patinka.Dar aišku Mandragora,Osatroium,Dissimulation,Ghost orm[Nors ir nebėra jų]...
o tie altorių šėšėliai...juodmetalis man patinka bet nekažkos sulėtinas ir gliūčinantis...nu žodž
man altoriai geriausi šiuo metu net už Obtestus geriau dievinu ambient black metal ir išvis tokius lėtus su landscapais kūrinius.
Smbient black metal ? Oho, dar toks yra Čia kokia grupę tokį stilių groja ? Nepatinka man tas metalas visiškai, bet ambient'o paklausau, tad būtų įdomu paklausyti kaip gali skambėti "Ambient black metal"
Negerietis rašė: Kokį tu metalą laikai išsgimusiu? Black? Death? Doom? Man nepatinka heavy metal ir eik tu šikt po velnių. Taip, aš gerbiu heavy metal grupes už tai, kad jos buvo dabartinio metalo pradininkės, bet man toks stilius nepatinka.
Visi mes sugebame vardinti žodžius, nesidomėdami jų reikšme. Savo silpnaprotiškumą ir siauraprotiškumą gali rodyti savo bendraamžiams, klausantiems Grol analinio paršiuko. Jei tu tik heavy metal vadini oldschool'u, tai patarčiau labiau įsigylinti, o ne smaukytis maukiant alų Apuoke
Negerietis rašė: Katedros vokalistas man nepatinka, jis visai nesiderina, kažkoks oldschool'inis .
O koks vokalas, tavo manymu, tiktų vienai iš seniausių LT heavy metal bandų? - gal kokio Minedo?
Jei tokie, kaip tu iki šiol klausytų ir žinotų, kas yra oldschool'as, metalas nebūtų išsigimęs.
Kokį tu metalą laikai išsgimusiu? Black? Death? Doom? Man nepatinka heavy metal ir eik tu šikt po velnių. Taip, aš gerbiu heavy metal grupes už tai, kad jos buvo dabartinio metalo pradininkės, bet man toks stilius nepatinka.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. sausio 26 d. 21:12:45
2006 m. gruodžio 31 d. 13:43:22
2006 m. gruodžio 30 d. 13:40:10
Obtest yra mano dievai
man altoriai geriausi šiuo metu net už Obtestus geriau
Smbient black metal ? Oho, dar toks yra
Taip kaip Burzum.
2006 m. gruodžio 30 d. 12:57:31
Obtest yra mano dievai
man altoriai geriausi šiuo metu net už Obtestus geriau
Smbient black metal ? Oho, dar toks yra
2006 m. gruodžio 22 d. 21:01:25
na Obtestai tai nerealus,o apie kitas metalo grupes nieko nenusimanau
Tai atsiribok bent trumpam nuo tų Obtestų, tada praregėsi...Nesuprantu, ko taip visi dėl jų pamišę...
2006 m. gruodžio 21 d. 16:29:34
2006 m. gruodžio 21 d. 13:36:21
2006 m. gruodžio 21 d. 13:30:28
2006 m. gruodžio 21 d. 13:26:07
2006 m. gruodžio 21 d. 13:24:15
Baigiau tik tris klases - spėk, kiek man metų.
2006 m. gruodžio 21 d. 12:41:55
Va va, ko ir laukiau, nebeturint ką atrašyt prasideda šūdo pylimas.
Žiū, koks tu nuspėjamas tadu. Tik vat bėda, kad tavo žinios visiškai nevertingos šiuo atveju. Baigiau tik tris klases - spėk, kiek man metų.
2006 m. gruodžio 20 d. 09:49:15
2006 m. gruodžio 20 d. 09:35:16
Kokį tu metalą laikai išsgimusiu? Black? Death? Doom? Man nepatinka heavy metal ir eik tu šikt po velnių. Taip, aš gerbiu heavy metal grupes už tai, kad jos buvo dabartinio metalo pradininkės, bet man toks stilius nepatinka.
Visi mes sugebame vardinti žodžius, nesidomėdami jų reikšme. Savo silpnaprotiškumą ir siauraprotiškumą gali rodyti savo bendraamžiams, klausantiems Grol analinio paršiuko. Jei tu tik heavy metal vadini oldschool'u, tai patarčiau labiau įsigylinti, o ne smaukytis maukiant alų Apuoke
2006 m. gruodžio 20 d. 09:32:55
O kas butu verta klausytis, negirdejus LT metalo aplomai ? Doom'as ar koks deaht'as nedomina.
Altorių Šešėliai/ Anapilis/ Andaja / Anubi / Ars Moriendi / Diktatūra / Dissimulation / Dissonance / Ghostorm / Katedra / Luctus / Mandragora / Meressin / Nahash / Obtest /
Ossastorium / Outshine / Ruination / Saples / Saprophytes / SBS / Shadowdances / Stone's Lament / Thundertale / Xess / Zpoan Vtenz
Niu va šitas prisimenu ir karts nuo karto ne tik per koncus išgirstu
2006 m. gruodžio 19 d. 20:47:03
seip sakyciau thundertale ir soul brothers siuliciau paklausyti, jei nepatinka riaumojimas ir patinka aiskiai suprasti ka dainuoja, bo balsai yra nerealus...tokias grupes verciausia klausytis gyvai
2006 m. gruodžio 19 d. 19:17:10
Katedros vokalistas man nepatinka, jis visai nesiderina, kažkoks oldschool'inis
O koks vokalas, tavo manymu, tiktų vienai iš seniausių LT heavy metal bandų? - gal kokio Minedo?
Jei tokie, kaip tu iki šiol klausytų ir žinotų, kas yra oldschool'as, metalas nebūtų išsigimęs.
2006 m. gruodžio 19 d. 17:35:52
2006 m. gruodžio 19 d. 16:46:08
vo blin .. tai gal patarsit ko klausytis??
Galim patarti - koks būtent apytiksliai stilius domintų, ar visko po truputį?
O kas butu verta klausytis, negirdejus LT metalo aplomai ? Doom'as ar koks deaht'as nedomina.
2006 m. gruodžio 19 d. 16:34:00
vo blin .. tai gal patarsit ko klausytis??
Galim patarti - koks būtent apytiksliai stilius domintų, ar visko po truputį?
2006 m. gruodžio 19 d. 16:15:01