Aš netyčia atkapsčiau, kai tikrinau ar atsidaro 1,2,3 puslapiai ir man pasirodė įdomu, kad tokia yra ir, kad iš vis buvo kažkokie įspėjimai....dar neilgai lankausi puslapy, bet nepamačiau nieko, kas turėtų tokių susilaukt. Nesijaudinkit, dėl mano pasidomėjimo tema tikrai nepasieks tokio populiarumo, kaip ,,kokią dainą šiuo metu klausote" ...
tai ka dabar nuskriaude?
siaip manau si tema jau istikruju yra gerokai pasenusi,
kam rupi, tas nesielgs taip uz ka vis dar duodami perspejimai, o kas nores perspejimu, tas gaus, ir nera cia apie ka sneket, na bet pati tema reiketu perkelt i music.lt " classic's " archyva
renny rašė: Lankytojų komentarus MUSIC.LT portalo administracija gali ištrinti, jei jie neatitinka taisyklių.
mano atitinka, bet istrinami )) pakoreguokite taisykles. mazdaug taip turetu buti "Lankytojų komentarus MUSIC.LT portalo administracija gali ištrinti, jei vartotojo nuomone jiems nepriimtina" ar panasiai
renny, tave gal fobija kažkokia užpuolė? niekas be jokios priežasties nei vienos žinutės nėra ištrynęs. žinutė dar būna trinama, kada, sakykim tema apie kokią grupę dainą ar pan., o komentaras būna šypsenėlė, vienas žodis, kaip "taip", arba "ne". na čia manau čia gaunasi toks įspūdis, kad žmogus rašo ne tam, kad išreikštų savo nuomonę, o tam, kad pasididintų savo komentarų skaičių, nors nelabai suprantu, koks skirtumas kiek komentarų žmogus yra parašęs. čia mano nuomonė.
Nemanau, kad žmonės dažnai rašinėja komentarus vien dėl jų skaičiaus - kažkaip beprasmiška.... O kad komentaras kartais apsiriboja vien smailu ar pritariančiu (arba ne) žodžiu gal irgi nieko blogo (jeigu į temą) - kam daug tuščiažodžiaut...
Be to, LoseControl, stenkis atprasti iš karto po komentaro "auginti komentarų medį", kaip minėjau:
"manau, reikia įspėti asmenis, rašančius komentarus tik po to, kai pirma pacituojami visi prieš tai rašyti temos komentarai"
kam rašai man ir cituoji visą bloką iškart, jei atsakai ne į konkrečią mano frazę, o į visą, jofana
Rašyk nicką ir kreipkis.
t.y.
"nesidomiu"
"nerūpi"
"nežinau"
"negirdėjau taigi nemėgstu"
kitas dalykas yra su komentarais:
"nepatinka"
"blogas" (visi keiksmažodžiai ar kiti sinonimai, kurie = blogas)
geriau kad tokių nebūtų, aišku.
o
jei parašyta šalia, kodėl nepatinka, kodėl blogas, kodėl nesidomiu,
tuomet komentaras neatitinka vientik vieno "smailo", reiškia, yra tinkamas.
Silentist rašė: iš tikro įspėjimai dalinami, kai asmuo nepaiso kitų teisės į nuomonę, skonį, emocijas, požiūrį, nesilaiko pagrindinių forumo taisyklių, piktybiškai demonstruoja nepagarbą kitiems diskusijų dalyviams, deda komentaro vietoje tik "smailus".
----------------------------------
manau, reikia įspėti asmenis, rašančius temoje vien savo neiginį arba išreikštą nesidomėjimą aptariama tema ar objektu.
manau, reikia įspėti asmenis, rašančius komentarus tik po to, kai pirma pacituojami visi prieš tai rašyti temos komentarai (bet čia nuo gegužės )
Reiškiančius vien neiginį? Na, manau, kad nebūtų gaila ne tik, kad temoj parašė "nepatinka", bet ir "patinka". Kokio velnio rašyti vieną žodį, jei niekam nerūpi nuomonė tokia...
Keista, kad dar pats negavau nei vieno
iš tikro įspėjimai dalinami, kai asmuo nepaiso kitų teisės į nuomonę, skonį, emocijas, požiūrį, nesilaiko pagrindinių forumo taisyklių, piktybiškai demonstruoja nepagarbą kitiems diskusijų dalyviams, deda komentaro vietoje tik "smailus".
manau, reikia įspėti asmenis, rašančius temoje vien savo neiginį arba išreikštą nesidomėjimą aptariama tema ar objektu.
manau, reikia įspėti asmenis, rašančius komentarus tik po to, kai pirma pacituojami visi prieš tai rašyti temos komentarai (bet čia nuo gegužės )
kažkada parašiau komentarą kuriame buvo vienui vienas simbolis " " . Gavau tada įspejimą. Dar buvau tokį durną komentarą parašęs su keiksmažodžiais ir daug smailų tai už tą irgi turėjau gauti, yra pm pas mane žinutė kad gavau įspėjimą, bet kažkodėl to įspėjimo nėra
Aš teisingai savo nuomonę išsakiau.Kodėl kiti mano temose rašo nesąmones,o ispėjimų negauna arba be priežasties trinamos mano temos?Čia tikrai pažeidžia vartotojų teises ir iš tikrųjų reiktų kažkur kreiptis,nes to negalima toreluoti.
renny rašė: ispejimai uz nuomone, kuri nepatinka moderatoriui/administratoriui
Pritariu,nes ir aš už nuomone gavau,bet nieko grąžiai dera prie mano aprašymo.
Tavo atveju, įspėjimas tikrai buvo pelnytas, kaip šališkas žmogus sakau.
Manau nepelnytas,nes nebuvo priežasties.Kiek mano sukurtose temose rašo visokias nesamones jiems tai nedavė įspėjimo,o man iškarto už nuomonės pasakymą.Manau kam nors iš adminų nepatiko mano nuomonė.Taip pat manau yra ir daugiau žmonių katrie už nuomonės pasakymą gauna įspėjimus.
Įspėjimą gavai už ne laiku ir ne vietoje išsakytą nuomonę, o ne dėl to, jog su ja kažkas nesutinka.
Stripped rašė: Tokioje sistemoje teisybės niekas negali garantuoti.Tikrai manau,kad nemažai music.lt vartotojų gavo įspėjimus be tiesioginės priežasties.Manau,reikėtų kreiptis į vartotojų teisių apsaugą...
Ne tik šiame tinklapyje taip daro,bet ir kituose.Tai kam tada tas internetas yra reikalingas,kad laisvai negali nuomonės sakyti arba temos kurti?Gal žinai kuriame mieste yra vartotojų teisių apsauga,nes jeigu būtų daugiau žmonių katrie kreiptųsi tai ir aš prisidėčiau?
renny rašė: ispejimai uz nuomone, kuri nepatinka moderatoriui/administratoriui
Manau nepelnytas,nes nebuvo priežasties.Kiek mano sukurtose temose rašo visokias nesamones jiems tai nedavė įspėjimo,o man iškarto už nuomonės pasakymą.Manau kam nors iš adminų nepatiko mano nuomonė.Taip pat manau yra ir daugiau žmonių katrie už nuomonės pasakymą gauna įspėjimus.
Tokioje sistemoje teisybės niekas negali garantuoti.Tikrai manau,kad nemažai music.lt vartotojų gavo įspėjimus be tiesioginės priežasties.Manau,reikėtų kreiptis į vartotojų teisių apsaugą...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2011 m. lapkričio 22 d. 21:29:00
2011 m. lapkričio 22 d. 21:15:16
siaip manau si tema jau istikruju yra gerokai pasenusi,
kam rupi, tas nesielgs taip uz ka vis dar duodami perspejimai, o kas nores perspejimu, tas gaus, ir nera cia apie ka sneket, na bet pati tema reiketu perkelt i music.lt " classic's " archyva
2011 m. lapkričio 22 d. 17:10:46
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2011 m. lapkričio 22 d. 15:54:56
Džyyy...ir leiskite mirusioms temoms ilsėtis ramybėje.
Yra kur kas aktualesnių dalykų nei įspėjimai, kurių niekas nebedalina.
2011 m. lapkričio 22 d. 15:45:16
Lankytojų komentarus MUSIC.LT portalo administracija gali ištrinti, jei jie neatitinka taisyklių.
mano atitinka, bet istrinami
renny, tave gal fobija kažkokia užpuolė? niekas be jokios priežasties nei vienos žinutės nėra ištrynęs. žinutė dar būna trinama, kada, sakykim tema apie kokią grupę dainą ar pan., o komentaras būna šypsenėlė, vienas žodis, kaip "taip", arba "ne". na čia manau čia gaunasi toks įspūdis, kad žmogus rašo ne tam, kad išreikštų savo nuomonę, o tam, kad pasididintų savo komentarų skaičių, nors nelabai suprantu, koks skirtumas kiek komentarų žmogus yra parašęs. čia mano nuomonė.
Nemanau, kad žmonės dažnai rašinėja komentarus vien dėl jų skaičiaus - kažkaip beprasmiška.... O kad komentaras kartais apsiriboja vien smailu ar pritariančiu (arba ne) žodžiu gal irgi nieko blogo (jeigu į temą) - kam daug tuščiažodžiaut...
2010 m. balandžio 19 d. 18:01:36
"manau, reikia įspėti asmenis, rašančius komentarus tik po to, kai pirma pacituojami visi prieš tai rašyti temos komentarai"
kam rašai man ir cituoji visą bloką iškart, jei atsakai ne į konkrečią mano frazę, o į visą, jofana
Rašyk nicką ir kreipkis.
2010 m. balandžio 19 d. 17:57:14
ne taip mano pasakymą interpretuoji.
mano duotame kontekste neiginiai yra žodžiai komentaruose atitinkantys šitą "face'ą"
t.y.
"nesidomiu"
"nerūpi"
"nežinau"
"negirdėjau taigi nemėgstu"
kitas dalykas yra su komentarais:
"nepatinka"
"blogas" (visi keiksmažodžiai ar kiti sinonimai, kurie = blogas)
geriau kad tokių nebūtų, aišku.
o
jei parašyta šalia, kodėl nepatinka, kodėl blogas, kodėl nesidomiu,
tuomet komentaras neatitinka vientik vieno "smailo", reiškia, yra tinkamas.
2010 m. balandžio 19 d. 17:09:14
iš tikro įspėjimai dalinami, kai asmuo nepaiso kitų teisės į nuomonę, skonį, emocijas, požiūrį, nesilaiko pagrindinių forumo taisyklių, piktybiškai demonstruoja nepagarbą kitiems diskusijų dalyviams, deda komentaro vietoje tik "smailus".
manau, reikia įspėti asmenis, rašančius komentarus tik po to, kai pirma pacituojami visi prieš tai rašyti temos komentarai (bet čia nuo gegužės
Reiškiančius vien neiginį? Na, manau, kad nebūtų gaila ne tik, kad temoj parašė "nepatinka", bet ir "patinka". Kokio velnio rašyti vieną žodį, jei niekam nerūpi nuomonė tokia...
Keista, kad dar pats negavau nei vieno
2010 m. balandžio 19 d. 16:51:31
manau, reikia įspėti asmenis, rašančius komentarus tik po to, kai pirma pacituojami visi prieš tai rašyti temos komentarai (bet čia nuo gegužės
2009 m. rugsėjo 6 d. 20:30:33
2009 m. rugsėjo 6 d. 17:58:04
2009 m. rugsėjo 6 d. 16:47:45
2009 m. rugsėjo 6 d. 16:43:48
ispejimai uz nuomone, kuri nepatinka moderatoriui/administratoriui
Įspėjimą gavai už ne laiku ir ne vietoje išsakytą nuomonę, o ne dėl to, jog su ja kažkas nesutinka.
2009 m. rugsėjo 6 d. 16:42:18
Tokioje sistemoje teisybės niekas negali garantuoti.Tikrai manau,kad nemažai music.lt vartotojų gavo įspėjimus be tiesioginės priežasties.Manau,reikėtų kreiptis į vartotojų teisių apsaugą...
Ne tik šiame tinklapyje taip daro,bet ir kituose.Tai kam tada tas internetas yra reikalingas,kad laisvai negali nuomonės sakyti arba temos kurti?Gal žinai kuriame mieste yra vartotojų teisių apsauga,nes jeigu būtų daugiau žmonių katrie kreiptųsi tai ir aš prisidėčiau?
2009 m. rugsėjo 6 d. 16:38:18
2009 m. rugsėjo 6 d. 16:29:14
2009 m. rugsėjo 6 d. 16:14:06
2009 m. rugsėjo 6 d. 15:42:03
2009 m. birželio 25 d. 01:52:02
2009 m. gegužės 7 d. 17:48:54
Oi kokie visi vargšai nuskriausti.
Crazy, tu tai geriau nepradėk vėl ir tylėk, nes tau tai tikrai buvo už ką duot tų įspėjimų.
nop, tau dar turėjo irgi kokius max 3 įspėjimus duoti, bet tokia tavo draugėlė kaip Kvėpuoja nededa, deda tiems, kurie nenusipelno.