Graziausias balsas yra mano kaimyno, kuris gyvena priesais mane. Kai ji girdziu, tai atrodo, sirdis plaka tik todel, kad ja palaiko jo balso zodziu ritmas.
Is atlikeju tai man grazus balsai (ji vyru), tai: Michael'o Jackson'o, is Starsailor daininko (neatsimenu vardo), Lee is Blue, Xavier Naidoo, Freddie Mercury.
Is moteru grazus- Mariah'os Carey, Whitney, Beyonce, Amy Lee is Evanescence...
Bet kaimyno balsas paciu paciausias...
na zinai kai katinas(naminis) tustinasi savo dezuteje,kartais del salutinio pieno poveikio(viduriu uzkietejimo) ji laaabai garsiai ir bjauriai kniukia.....ziaurus garsas
Mitochondrija666 rašė: sikancio katino balsas man pats graziausias
negirdejau
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
NegativeThaDeep (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 15 d. 11:53:29
Ol Dirty Bastard
If you wanna die, you gotta drink my sperm - Ol` Dirty Bastard
Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
daug mielu balsu yra..vienas tokios dj kur per radija kalba ir to wyro kur lnk filmus igarsina...
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
2005 m. lapkričio 10 d. 20:40:14
Ir Maaya Sakamoto.
2005 m. rugsėjo 3 d. 17:30:59
2005 m. rugpjūčio 27 d. 20:32:48
2005 m. rugpjūčio 25 d. 10:46:28
2005 m. rugpjūčio 16 d. 10:52:24
Is atlikeju tai man grazus balsai (ji vyru), tai: Michael'o Jackson'o, is Starsailor daininko (neatsimenu vardo), Lee is Blue, Xavier Naidoo, Freddie Mercury.
Is moteru grazus- Mariah'os Carey, Whitney, Beyonce, Amy Lee is Evanescence...
Bet kaimyno balsas paciu paciausias...
2005 m. rugpjūčio 16 d. 10:13:17
sikancio katino balsas man pats graziausias
na zinai kai katinas(naminis) tustinasi savo dezuteje,kartais del salutinio pieno poveikio(viduriu uzkietejimo) ji laaabai garsiai ir bjauriai kniukia.....ziaurus garsas
2005 m. rugpjūčio 16 d. 10:01:56
sikancio katino balsas man pats graziausias
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugpjūčio 16 d. 09:55:18
2005 m. rugpjūčio 16 d. 09:52:29
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. rugpjūčio 15 d. 17:53:49
Gal mano man graziausias };]
Ai nu dar queen vokalisto ^^
2005 m. rugpjūčio 15 d. 11:53:29
2005 m. rugpjūčio 14 d. 18:29:16
2005 m. rugpjūčio 14 d. 16:12:36
2005 m. rugpjūčio 14 d. 16:04:54
kaj murkia.
bet chia matyt ne balsas, o kox tai wibrawimas, ane?
2005 m. rugpjūčio 14 d. 15:56:01
2005 m. rugpjūčio 14 d. 15:49:34
Nusivylusiems - meile - tai ne poetu issigalvojimas.... Egoistams - jei tikiesi kazka gauti,visu pirma privalai duoti.... Vejavaikiams - gyvenimas bet kuria sekunde gali apsiversti.... Visiems kitiems - tikra meile - tai jega,galinti nugaleti net mirti
2005 m. rugpjūčio 7 d. 09:11:36
2005 m. rugpjūčio 7 d. 09:01:24
2005 m. rugpjūčio 7 d. 08:51:01
O seip tai Snoop Dog balsas grazeuses
2005 m. rugpjūčio 2 d. 21:56:55
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.