man bent jau kazkodel jo balsas grazus, arba tik prie jo pripratau... ten kur dazniausiaj toks vyras igarsina filmus, arba per reklamas kalba..nezinau.. tikriausiaj pripratau..
Ooooo! O cia tai geras klausimelis!!!.... Hmmmm.... Man siaip visi graziai dainuoja kaip Shakira, J.Lo, Mariah Carey ir t.t.
O trumpiau:
Man visi graziai dainuoja!!!..
manyciau kad gal ne graziausias, bet savotiskai idomus ir patrauklus balsas yra macy gray. o is tiesu grazus balsas tai yra J Ivy, nelly furtado ir syleena johnson.
man pac pac grazhiausias yra Fredzhio Merkurio balsas kaj ji girdzhiu net shiurpas per nugara pereina..be galo grazhus;** tesiilsi jis ramybeje..
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored."
I'm just a musical prostitute,my dear!
sejp anthony kiedis, jhon frusciante, christina a, violeta ribiauskyte ar kajp ten jos pavarde. (bet cia buvo kurie man ir nepatinka, ju tik balsas grazus!) aj, prisminaw, dar lab grazus shania twajn!
yra daug graziu balsu,net newertinau koks kieno balsas....
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
man labai grazus mano drauges geriausios balsas. dar kaimynesw vardu Neringa balsas man patinka.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Kelmės pieninėj vienos darbuotojos (lygtai Rima vardas) balsas labai gražus. Toks sodrus, skambus Kaip moters, gal šiek tiek žemesnis nei vidutinis. Gal kada prie progos pasmalsausiu, ar nedainuoja Jei klausą turi, būtų grožis
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
2005 m. liepos 28 d. 07:29:08
2005 m. liepos 27 d. 22:13:51
myliu...
2005 m. liepos 27 d. 22:12:14
2005 m. liepos 27 d. 22:05:06
2005 m. liepos 27 d. 19:01:10
O trumpiau:
Man visi graziai dainuoja!!!..
2005 m. liepos 25 d. 18:51:33
2005 m. liepos 23 d. 17:04:35
2005 m. liepos 23 d. 16:56:25
2005 m. liepos 23 d. 16:47:36
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
2005 m. liepos 23 d. 15:37:16
2005 m. liepos 20 d. 07:56:50
2005 m. liepos 20 d. 07:54:32
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
2005 m. liepos 10 d. 19:03:09
2005 m. liepos 10 d. 18:32:36
2005 m. birželio 28 d. 20:27:09
2005 m. birželio 28 d. 09:23:14
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. birželio 28 d. 08:48:14
2005 m. birželio 28 d. 08:36:03
2005 m. birželio 14 d. 18:56:22
2005 m. gegužės 4 d. 14:40:35