Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
Sahja | ![]() Didier Marouani |
||||
Silentist | ![]() Karališka Erdvė Su karaliaus diena visus ir visas... |
||||
4Blackberry | ![]() Peter Gabriel |
||||
einaras13 | ![]() Black Sabbath |
||||
malia | ![]() Sandra |
||||
Konditerijus | ![]() Klasikinė muzika https://youtu.be/s-HX7z81NmU?si=rHZE1q06sy6ZHMgX |
||||
PLIKASS | ![]() Apoptygma Berzerk |
2013 m. lapkričio 8 d. 16:40:04
Vieną kartą tik teko kol kas plaukt su baidare, ir vat per Minijos upę, smagu. Nors iš pradžių kol įvaldėm tą plaukimo techniką, tai plaukėme zigzagais :D atsimušdami vis tai vieną krantą, tai į kitą :D bet nuplaukus keletą kilų, jau plaukėm kaip asai :D
2013 m. lapkričio 8 d. 16:19:26
Buvau šį rugpjūtį pirmą ir vienintelį (kol kas, nes labai patiko). Plaukėm Merkiu nuo maždaug Valkininkų pasroviui iki Pamerkės ar kažkur, nepamenu. Buvau dvivietėj, su kolega truputį įpiešėm ir kelionės pabaigoje apvirtom, likus gal kilometrui. Šiaip plaukėm gerai, avarija visai netyčia įvyko, Merkio daug kur labai statūs krantai, o mes buvom išlipę inkstuose perfiltruotu alumi pažymėti teritorijos ir suteikti gyvybės vietinei florai. Ir lipant atgal sugriuvo šlaitas po kojom. Keisčiausia, kad aš įkritau su kepure ir akiniais nuo saulės, bet išnirau su jais, o kolega jau be savo akinių (tų normalių, regėjimui).
Tai va, vaikai, atsargiai :D šiaip mielai plaukčiau dar, vasarą bandysiu surinkt šutvę šiam reikalui.
2013 m. lapkričio 8 d. 05:30:49
Minijos upe, gana srauni, su slenksčiai, kad linksmiau būtų :) Kadangi nemėgstu būti uodų ir kitokių gyvių ėdama tai vienai dienai tik (ryte išplauki - vakare grįžti). Nuostabus dalykas :)) Ypač kai laabai šilta, irkluoji irkluoji, paskui iššoki į vandenį įsikimbi į kanoją ir velkiesi, paskui vėl irkluoji :))) super.
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2008 m. rugpjūčio 11 d. 22:11:32
tai smagiausiai turbut buvo kaip plaukem per belmonta
yeah, ten jėga.
aga, tie patis laiptukai
o man dar labai patiko kai po juros, vakare banguojau
2008 m. rugpjūčio 10 d. 22:08:49
tai smagiausiai turbut buvo kaip plaukem per belmonta
yeah, ten jėga.
2008 m. rugpjūčio 10 d. 21:38:00
siaip labai ziauriai pavargau, neisivaizduoju, kas bus rytoj. na ir siaip pats smaguminas prasidejo, kai jau palikom n.vilnia, nors per ja buvo plaukt biski melancholiska,
patiko aisku, bet ir sunku.
dabar gailiosiu, kad budamas turkijoj neisbandziau raftingo... sako geras dalikas.
o dabar vos uzmerkiu akis tai pradedu suptis
2008 m. birželio 28 d. 20:21:16
I'm lovin' it.
Esu plaukiojusi po ANP (Aukštaitijos nacionalinį parką) (Žeimenos upė, taip pat Žeimenys - Šakarvai - Lūšiai.. ir t.t., dabar tiksliai neprisimenu), dar Neries, Jūros, Šešuvies, Dubysos upėmis, aplink Trakus, Rumšiškes ir t.t.
Maršrutų trukmė - nuo vienos iki dešimties dienų. Baidares nuomojamės įvairiose vietose (dažniausiai netoli tos vietos, kur žadame plaukti), kartais skolinamės iš draugų.
Labiau mėgstu rusiškas brezentines baidares, plastikai man ne prie širdies.
Norėčiau paplaukioti Minija ir Akmena, nes Minija viena sudėtingiausių Lietuvoje, o Akmenoje daug rėvų, kurios yra vienas smagiausių dalykų plaukiant upėmis.
2008 m. birželio 27 d. 01:23:07
O plaukėm Dubysa, jei vietas tikslias minėčiau, abejoju ar kam nors jos ką nors sakytų.
2008 m. birželio 27 d. 01:15:45
Gėris, kai [nieko naujo] žmonės smagūs aplink.
Labai smagus aktyvus poilsis, beje, žavinga ir gamta Lietuvos, ypatingai mišku plaukiant. Ir šiaip Žeimena, palyginus su prieš tai buvusiom [siaurom, žolingom] upiūkštėm, tikras lobis : )
2006 m. gruodžio 23 d. 16:14:59
seip galvoju, cia idomu, apskritai man patinka labai daug kas....
2006 m. gegužės 8 d. 11:44:32
keturias dienas, pirma diena ezerais labai atsibodo, bet velaiu, jau upem, geris buvo
2006 m. gegužės 8 d. 11:28:05
2006 m. gegužės 8 d. 11:07:13
2006 m. gegužės 8 d. 10:28:12
2006 m. gegužės 8 d. 10:24:08
kur nuomojotes baidares?
kiek dienu iprastai plaukiat ir pan.