Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar galima spręst apie žmogaus intelektą (ir pan.) pagal jo klausomą muziką?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 234567891011
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Sandra_as
2008 m. spalio 6 d. 21:31:53
Nemanau, nes man pvz patinka hip-hopas tai ka apie mano intelekta galite nuspresti jus galite nuspresti tik mano stiliu pvz kad as repere(as tokia nesu), tai va mano atsakymas Negalima.

2008 m. spalio 3 d. 20:42:00
Kihiki rašė:
O vat apie asmenybę bei charakterį kažkiek nuspėt galima.
Jazz ir klasika, manau išsako kad žmogus labai meniškas ir išskirtinis asmuo.

Arba,tai reiskia kad jis konservatyvus,arba kad perkopes per 50 arba jam tiesiog patinka jazzas ir klasika

2008 m. spalio 3 d. 20:07:09
Aišku kad galima.Netgi būtina.Aš tai negalėčiau draugauti su mergina,kuri klausosi popso,''klubines'' arba blogiausias variantas- BnB.Su tokiom net nekalbu.

Atsakyti
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. spalio 3 d. 20:04:49
taip.

Atsakyti
tylosMinute
2008 m. birželio 2 d. 19:25:36
Kihiki rašė:
Apie intelektą iš klausomos muzikos nelabai nuspręsi. Žinoma pasitaiko linksmų atsitiktinumų, bet labai retai.
Sunkesnė muzika, reiškias žmogus mėgstantis padūkt, gali būti šiek tiek karštakošis, mėgstantis išreikšt savo nuomonę.
Popsas, žmogus nelabai mėgstantis išsiskirti iš minios.
And so on.

ehem tikrai pritariu )

2008 m. birželio 2 d. 13:29:10
Auksta intelekta pagal klausoma muzika nustatyti neimanoma, zema - galbut. Cia veikiau muzikinis isprusimas, o ne intelektas kaltas.

2008 m. birželio 2 d. 13:18:38
Taip, nes nemanau, kad nors kiek proto turintis ir/ar solidus zmogus klausytu lietuvisko popso ar siaip kokio slamsto

Atsakyti
unknown_user (Užblokuotas)
2008 m. gegužės 3 d. 17:37:23
Nemanau...

Atsakyti
Kihiki
2007 m. birželio 5 d. 22:11:11
Apie intelektą iš klausomos muzikos nelabai nuspręsi. Žinoma pasitaiko linksmų atsitiktinumų, bet labai retai.
Sunkesnė muzika, reiškias žmogus mėgstantis padūkt, gali būti šiek tiek karštakošis, mėgstantis išreikšt savo nuomonę.
Popsas, žmogus nelabai mėgstantis išsiskirti iš minios.
And so on.

2007 m. gegužės 2 d. 19:05:50
enigmatic rašė:
Nemanau, kad koks Einšteinas labai domėjosi muzika, nesvarbu kokia. Jo papraščiausiai stritis kita - tikslioji. Nors, pažvelgus kitu kampu, mokslas, išradimai taip pat menas.

KAdangi jau pati anksčiau kažkokioj panašioje diskusijoje kaip pavyzdį pateikiau Einšteiną su jo moksliniais laimėjimais, dabar negaliu taip tiesiog šito pro akis praleisti. Kaip vėliau pasidomėjau, Albertas buvo ne tik mokslininkas, bet ir smuikininkas. O kaip žinome smuikas yra vienas 'sunkesnių' instrumentų, kuriems reikia tikrai neprastos klausos ir muzikalumo. Taip, kad visgi atrodo, jog sąsaja tarp muzikos ir aukšto intelekto gali būti Nors tiesiog jeigu žmogus jau išties gabus, tai bus imlus bet kokiai šakai

2007 m. gegužės 2 d. 17:09:10
Galima. Galbūt ne kategoriškai taip, bet iš dalies. Didelės dalies..

2007 m. balandžio 27 d. 20:18:46
manau, jog is dalies galima. turiu omeny, kui primityvesnis zmogus, tuo paprastesnes muzikos klauso. raskite man bent viena universiteto destytoja, kuris nesusirauktu isgirdes, pavyzdziui "neo - tavo delne".

2007 m. balandžio 27 d. 19:23:21
Manau,ad iš dalies galima.Nors daug priklauso nuo bendrojo išsiląvinimo ir žinių,susijusių su muzika.Tas,kuris skiria kokybišką muziką,manau,tikrai neklausys visokių "69 danguje" ir panašiai.Tačiau yra ir kokybiškos,tiek pop,tiek techno muzikos,todėl žmonės,nesidomintys šiais stiliais,nežinantys jų istorijos ir populiariausių,labiausiai vertinamų atlikėjų ar grupių neturėtų smerkti tų,kuriems šie stiliai patinka.
Manau,kad kiekvienas muziką renkasi pagal individualią pasaulėžiūrą,nuotaiką ar dar ką nors.
Iš klausomo stiliaus gal ir galima spėti,koks tai žmogus,bet prieš smerkiant,reikėtų pasidomėti žmogaus klausomomis grupėmis ir taip toliau,nes vos pasakius stilių,nuomonė kartais susidaro klaidinga.

2007 m. balandžio 4 d. 23:09:25
aviettine ir minority : isiziurekit : INTELEKTĄ !!!!!!!!!

2007 m. balandžio 4 d. 21:07:09
manau, kad is dalies.

2007 m. balandžio 4 d. 20:28:12
Žinoma kad įmanoma. Lygiai taip pat kaip ir pasakyti žmogaus ūgį pagal tai, kiek jis suvalgo bulvių ar nusakyti balso tembrą susirašinėjant sms.

2007 m. balandžio 4 d. 18:46:22
dovilke rašė:
ne neimanoma!
As klausausi hip-hopo bet esu visiskai kitoks zmogus na dar klausausi Augustes na nebent kas bendravo su Auguste suprastu kokia as esu net as pati nustebau kai bendravau su ja kad ji visiskai taip pat elgiasi bendrauja su zmonem kaip ir as net kalbejimo maniera irgi visiskai tokia pat=Daisku dabar nepulsiu cia girtis tai ne mano budas girtis

nu ir ? tj jei tu tokia pat kaip auguste,tay cia jau intelekto koefic.superinis? ar kaip cia..ne nu as nesupratau seip prie ko cia viskas...

2007 m. balandžio 4 d. 18:02:10
ne neimanoma!
As klausausi hip-hopo bet esu visiskai kitoks zmogus na dar klausausi Augustes na nebent kas bendravo su Auguste suprastu kokia as esu net as pati nustebau kai bendravau su ja kad ji visiskai taip pat elgiasi bendrauja su zmonem kaip ir as net kalbejimo maniera irgi visiskai tokia pat=Daisku dabar nepulsiu cia girtis tai ne mano budas girtis

Atsakyti
sweet_little_sister
2007 m. balandžio 4 d. 17:46:02
enigmatic rašė:
sweet_little_sister rašė:
Zinoma, kad ne. Na, tarkim forsiukai..jie klausisi tik popsuchos ir visi mano, kad jie yra buki. taciau yra daugybe zmoniu, kuriem patinka ta pati posucha ir ju mastymas nera toks bukas ir uzsistovejes ties 6 - 8 metais, kaip daugelio forsiuku ( sakau daugelio, nes pasitaiko atveju kad ir tarp ju pasitaiko ZMONIU. Ne tik gyvuliu ). Kad ir tarp tu paciu metalistu...tarp ju irgi yra daugybe intelektualiu zmoniu, bet yra ir visisku asilu...tad muzika dar nieko nereiskia.

Kad jau prakalbai šia linkme, pasakysiu, jog tavo pasakyme supriešinimas vistiek yra.
Ir dar pridursiu, jog tarp tų tavo vadinamųjų metalistų nevispročių koeficientas ne ką mažesnis, nei tarp tų vadinamų forsų.

patarciau atsimerkti sakitant tada geriau matai kas parasyta taigi rasiau kad ir tarp tu paciu metalistu yra asilu (vadink kaip nori, nuo to esme nesikeicia)...

2007 m. balandžio 3 d. 20:35:25
manau, kad NE. kiekvieno zmogaus reikalas, kokia muzika jis klauso... ar tai bus popsas ar metalas, ar repas... zmogaus intelekta lemia daug ivairiu veiksmu ir vien muzika jo tikrai nesuformuos... tai labiausiai itakoja zmones, su kuriais jis bendrauja..

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Rush Rush
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1466
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 121372