|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Ar galima spręst apie žmogaus intelektą (ir pan.) pagal jo klausomą muziką?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2008 m. spalio 6 d. 21:31:53
2008 m. spalio 3 d. 20:42:00
O vat apie asmenybę bei charakterį kažkiek nuspėt galima.
Jazz ir klasika, manau išsako kad žmogus labai meniškas ir išskirtinis asmuo.
Arba,tai reiskia kad jis konservatyvus,arba kad perkopes per 50 arba jam tiesiog patinka jazzas ir klasika
2008 m. spalio 3 d. 20:07:09
2008 m. spalio 3 d. 20:04:49
2008 m. birželio 2 d. 19:25:36
Apie intelektą iš klausomos muzikos nelabai nuspręsi. Žinoma pasitaiko linksmų atsitiktinumų, bet labai retai.
Sunkesnė muzika, reiškias žmogus mėgstantis padūkt, gali būti šiek tiek karštakošis, mėgstantis išreikšt savo nuomonę.
Popsas, žmogus nelabai mėgstantis išsiskirti iš minios.
And so on.
ehem tikrai pritariu
2008 m. birželio 2 d. 13:29:10
2008 m. birželio 2 d. 13:18:38
2008 m. gegužės 3 d. 17:37:23
2007 m. birželio 5 d. 22:11:11
Sunkesnė muzika, reiškias žmogus mėgstantis padūkt, gali būti šiek tiek karštakošis, mėgstantis išreikšt savo nuomonę.
Popsas, žmogus nelabai mėgstantis išsiskirti iš minios.
And so on.
2007 m. gegužės 2 d. 19:05:50
Nemanau, kad koks Einšteinas labai domėjosi muzika, nesvarbu kokia. Jo papraščiausiai stritis kita - tikslioji. Nors, pažvelgus kitu kampu, mokslas, išradimai taip pat menas.
KAdangi jau pati anksčiau kažkokioj panašioje diskusijoje kaip pavyzdį pateikiau Einšteiną su jo moksliniais laimėjimais, dabar negaliu taip tiesiog šito pro akis praleisti. Kaip vėliau pasidomėjau, Albertas buvo ne tik mokslininkas, bet ir smuikininkas. O kaip žinome smuikas yra vienas 'sunkesnių' instrumentų, kuriems reikia tikrai neprastos klausos ir muzikalumo. Taip, kad visgi atrodo, jog sąsaja tarp muzikos ir aukšto intelekto gali būti
2007 m. gegužės 2 d. 17:09:10
2007 m. balandžio 27 d. 20:18:46
2007 m. balandžio 27 d. 19:23:21
Manau,kad kiekvienas muziką renkasi pagal individualią pasaulėžiūrą,nuotaiką ar dar ką nors.
Iš klausomo stiliaus gal ir galima spėti,koks tai žmogus,bet prieš smerkiant,reikėtų pasidomėti žmogaus klausomomis grupėmis ir taip toliau,nes vos pasakius stilių,nuomonė kartais susidaro klaidinga.
2007 m. balandžio 4 d. 23:09:25
2007 m. balandžio 4 d. 21:07:09
2007 m. balandžio 4 d. 20:28:12
2007 m. balandžio 4 d. 18:46:22
ne neimanoma!
As klausausi hip-hopo bet esu visiskai kitoks zmogus na dar klausausi Augustes na nebent kas bendravo su Auguste suprastu kokia as esu net as pati nustebau kai bendravau su ja kad ji visiskai taip pat elgiasi bendrauja su zmonem kaip ir as net kalbejimo maniera irgi visiskai tokia pat=Daisku dabar nepulsiu cia girtis tai ne mano budas girtis
nu ir ? tj jei tu tokia pat kaip auguste,tay cia jau intelekto koefic.superinis? ar kaip cia..ne nu as nesupratau seip prie ko cia viskas...
2007 m. balandžio 4 d. 18:02:10
As klausausi hip-hopo bet esu visiskai kitoks zmogus na dar klausausi Augustes na nebent kas bendravo su Auguste suprastu kokia as esu net as pati nustebau kai bendravau su ja kad ji visiskai taip pat elgiasi bendrauja su zmonem kaip ir as net kalbejimo maniera irgi visiskai tokia pat=Daisku dabar nepulsiu cia girtis tai ne mano budas girtis
2007 m. balandžio 4 d. 17:46:02
Zinoma, kad ne. Na, tarkim forsiukai..jie klausisi tik popsuchos ir visi mano, kad jie yra buki. taciau yra daugybe zmoniu, kuriem patinka ta pati posucha ir ju mastymas nera toks bukas ir uzsistovejes ties 6 - 8 metais, kaip daugelio forsiuku ( sakau daugelio, nes pasitaiko atveju kad ir tarp ju pasitaiko ZMONIU. Ne tik gyvuliu
Kad jau prakalbai šia linkme, pasakysiu, jog tavo pasakyme supriešinimas vistiek yra.
Ir dar pridursiu, jog tarp tų tavo vadinamųjų metalistų nevispročių koeficientas ne ką mažesnis, nei tarp tų vadinamų forsų.
patarciau atsimerkti sakitant tada geriau matai kas parasyta
2007 m. balandžio 3 d. 20:35:25