Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar galima spręst apie žmogaus intelektą (ir pan.) pagal jo klausomą muziką?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 34567891011
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Unstable
2007 m. balandžio 3 d. 20:33:16 2011-05-12 21:26:14
enigmatic
2007 m. balandžio 3 d. 20:33:00
sweet_little_sister rašė:
Zinoma, kad ne. Na, tarkim forsiukai..jie klausisi tik popsuchos ir visi mano, kad jie yra buki. taciau yra daugybe zmoniu, kuriem patinka ta pati posucha ir ju mastymas nera toks bukas ir uzsistovejes ties 6 - 8 metais, kaip daugelio forsiuku ( sakau daugelio, nes pasitaiko atveju kad ir tarp ju pasitaiko ZMONIU. Ne tik gyvuliu ). Kad ir tarp tu paciu metalistu...tarp ju irgi yra daugybe intelektualiu zmoniu, bet yra ir visisku asilu...tad muzika dar nieko nereiskia.

Kad jau prakalbai šia linkme, pasakysiu, jog tavo pasakyme supriešinimas vistiek yra.
Ir dar pridursiu, jog tarp tų tavo vadinamųjų metalistų nevispročių koeficientas ne ką mažesnis, nei tarp tų vadinamų forsų.

2007 m. balandžio 3 d. 20:30:26
Ėmiau ir truputį pagalvojau.
Iš pradžių šovė mintis "galima". Tačiau ji buvo velniškai klaidinga, dėl to iškart ją atmečiau.
Galima spręsti apie supratimą apie meną, tam tikras pažiūras. Geram muzikiniams skoniui susiformuoti reikia laiko. Reikia tuo domėtis. Ir reikia, kad tai patiktų.
Nemanau, kad koks Einšteinas labai domėjosi muzika, nesvarbu kokia. Jo papraščiausiai stritis kita - tikslioji. Nors, pažvelgus kitu kampu, mokslas, išradimai taip pat menas.
Kita tendencija: tai ką tu laikai puikia muzika, kitam gali atrodyti šūdų pyragas. Pavyzdžiui, aš tiesiog negaliu klausytis repo ir panašių porūšių muzikos, nors tikiu, jog ten gėrio daug slypi. Ar dabar aš, teigdamas, jog tai paskutinis šūdukas būčiau teisus? Nemanau. Tiesiog neturima apie tai supratimo, nes tai paprasčiausiai nedomina.
Dar vienas dalykas. Esu įsitikinęs, kad muzika skatina meninę potencija. Tam tikra - įvairias emocijas. Ir, gal kiek sau paprieštarausiu: "sudėtingesnis" žmogus ieško platesnių improvizacijų, sudėtingesnių sąskambių. JEI jis DOMISI muzika. Tai...galbūt galima daryti tam tikras prielaidas apie žmogaus charakterio, asmenybės bruožus...?
Jau susipainiojau. Reikia mažiau kreipti dėmesio į vat tokias diskusijas.

2007 m. balandžio 3 d. 18:37:54
Zinoma, kad ne. Na, tarkim forsiukai..jie klausisi tik popsuchos ir visi mano, kad jie yra buki. taciau yra daugybe zmoniu, kuriem patinka ta pati posucha ir ju mastymas nera toks bukas ir uzsistovejes ties 6 - 8 metais, kaip daugelio forsiuku ( sakau daugelio, nes pasitaiko atveju kad ir tarp ju pasitaiko ZMONIU. Ne tik gyvuliu ). Kad ir tarp tu paciu metalistu...tarp ju irgi yra daugybe intelektualiu zmoniu, bet yra ir visisku asilu...tad muzika dar nieko nereiskia.

2007 m. balandžio 3 d. 17:47:09
neruse rašė:
Kategoriškai ne.. Na jei žmogus klausosi klasikos, džiazo, tai čia tokie link labiau išprususių žmonių rato... Kažkodėltais manau taip..

Daug kas rašo, kad jei klausai popso, maždaug durnas, o va jei roko - tu protingas čiūvas
patikėkit manim, kiek kvailų pankiukų ar dar velniai žino kokių per daug atsipalaidavusių žmgiukų klausosi to roko tam kad pašokinėt, kad pakaifuot ir tiek.. Nei jiems daugiau kas rūpi, nei ką.. Nu sakau, tikrai neįmanoma spręsti..

nu sheip pilna debilu,kurie viska apie klasika zhino.. (o jau klasikos zhinovai skaitomi labai ishprususiais zhmonemis.. )

seip,pagal klausoma muzika nieko nenuspresi...

2007 m. balandžio 2 d. 23:25:40
Kategoriškai ne.. Na jei žmogus klausosi klasikos, džiazo, tai čia tokie link labiau išprususių žmonių rato... Kažkodėltais manau taip..

Daug kas rašo, kad jei klausai popso, maždaug durnas, o va jei roko - tu protingas čiūvas
patikėkit manim, kiek kvailų pankiukų ar dar velniai žino kokių per daug atsipalaidavusių žmgiukų klausosi to roko tam kad pašokinėt, kad pakaifuot ir tiek.. Nei jiems daugiau kas rūpi, nei ką.. Nu sakau, tikrai neįmanoma spręsti..

2007 m. balandžio 2 d. 23:05:54
del intelekto,tay nea....

2007 m. kovo 14 d. 19:09:22
NEIMANOMA geriausiu atveju is muzikos galima sprest apie zmogaus charakteri ;.

2006 m. rugpjūčio 16 d. 09:33:05
Ne, neįmanoma... Juk tai, kad aš klausaus roko, nepadidina ir nepamažina mano intelekto. Apie intelektą geriausiai spręst, kai pasikalbi su tuo žmogumi...

2006 m. rugpjūčio 14 d. 23:00:47
manau tai net ne kriterijus. Tai skonis

2006 m. rugpjūčio 13 d. 18:36:22
Ne. Tai tik vienas kriterijus. Asmeniskai as vertinu is daugelio kriteriju.

2006 m. rugpjūčio 11 d. 17:30:37
Stupid_enough rašė:
Anarchistas_UK rašė:
Na kazkoki tai vaizda galima susidaryt, tarkim zmogus klausantis popso, o kitas metalo, jie tikrai nemastys taip pat

jie galbut mastys apie skirtingus dalykus, bet pats mastymas bus vienodas

mastymo principas bus vienodas,bet mastys apie skirtingus dalykus...nes jie juk viska suvokia skirtingai...

Atsakyti
xdm
2006 m. rugpjūčio 11 d. 17:18:30
iš dalies jeigu mėgstamiausia grupė yra mango tai žmogus gal ir turi proto bet mato viską labai siauriai panašiai galima

Atsakyti
Stupid_enough
2006 m. rugpjūčio 11 d. 17:06:33
Anarchistas_UK rašė:
Na kazkoki tai vaizda galima susidaryt, tarkim zmogus klausantis popso, o kitas metalo, jie tikrai nemastys taip pat

jie galbut mastys apie skirtingus dalykus, bet pats mastymas bus vienodas

2006 m. rugpjūčio 11 d. 16:34:14

2006 m. rugpjūčio 11 d. 16:25:21
Killuminati rašė:
Apie zmogaus pozhiuri i gywenima , charakteri galima spresti , ajsq ne 100% bet waizda tikrai galima susidaryt...

O del intelekto tai manau be shansu...
tiksliai!

2006 m. rugpjūčio 10 d. 20:56:29
Apie zmogaus pozhiuri i gywenima , charakteri galima spresti , ajsq ne 100% bet waizda tikrai galima susidaryt...

O del intelekto tai manau be shansu...

2006 m. rugpjūčio 3 d. 19:20:40
na manau apie žmogaus išprusimą, ar skonį galbūt. bet apie intelektą- vargu

2006 m. rugpjūčio 3 d. 18:56:46
galima,bet labai atsargiai..nereikia perdėti..

2006 m. birželio 17 d. 22:34:48
nemanau....

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Rush Rush
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1466
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 121372