|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Ar galima spręst apie žmogaus intelektą (ir pan.) pagal jo klausomą muziką?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2006 m. birželio 16 d. 17:15:58
2006 m. birželio 14 d. 11:50:46
2006 m. birželio 14 d. 11:38:40
Del charakterio, ji irgi sudaro ne vien muzika... Aisku yra zmoniu kurie sprendzia apie zmogu is jo klausomos muzikos... Isivaizduokit, kad yra zmogus klausantis popso ir kam nors jis del to nepatinka, jis ten "varo" ant jo ir t.t. Bet jei tas zmogus klausytu kokio metalo ar dar kokio velnio, tai tam "varanciajam" jis patiktu...
Dazniausiai popso klauso muzika per daug nesidomintys zmones, nes galbut jiem atrodo, kad tam skirti laika yra beprasmiska... O gal tiesiog, kad muzika yra ne kazkas, o tiesiog kokio nors vakarelio fonas, kad "gerai zemi kaltu"
2006 m. birželio 14 d. 11:11:45
2006 m. birželio 14 d. 08:26:40
2006 m. birželio 13 d. 22:19:24
2006 m. birželio 7 d. 16:29:07
2006 m. birželio 7 d. 16:27:42
aisq negalima. nors as nemegstu yvos, bet kas ju klauso as nesakau kad tie zmones neprotingi. kaip tik mano drauge protinga bet jai patinka yva. cia kiekvieno skonio reikalas ir del skonio nesigincijama
man labai keista jog tu esi tokia tikra jos intelektualiniais gebejimais, juo labiau, kad ji klauso yvos...
manau jog zinodama shi fakta tu darai klaidinga ishvada apie jos prota. itin klaidinga.......
O tu, net ir klausydamas sunkios muzikos, esi linkęs nusišnekėti. Išimtis iš taisyklės, ar kaip?
dabar netiesiogei privertei mane mastyti ar tai retorinis klausimas...
2006 m. birželio 7 d. 15:43:37
aisq negalima. nors as nemegstu yvos, bet kas ju klauso as nesakau kad tie zmones neprotingi. kaip tik mano drauge protinga bet jai patinka yva. cia kiekvieno skonio reikalas ir del skonio nesigincijama
man labai keista jog tu esi tokia tikra jos intelektualiniais gebejimais, juo labiau, kad ji klauso yvos...
manau jog zinodama shi fakta tu darai klaidinga ishvada apie jos prota. itin klaidinga.......
O tu, net ir klausydamas sunkios muzikos, esi linkęs nusišnekėti. Išimtis iš taisyklės, ar kaip?
apie ka as ir kalbu
2006 m. birželio 2 d. 17:37:41
2006 m. birželio 2 d. 17:21:34
2006 m. birželio 1 d. 16:49:13
2006 m. birželio 1 d. 16:45:02
2006 m. gegužės 30 d. 21:28:04
"apie intelekta - ne...nes pvz dažnai intelektualus žmonės būna užsiėme ir neturi laiko domėtis muzika, taigi klauso tai ką leidžia radijas...bet šeip apie žmogaus charakterį ir požiūri į gyvenimą manau galima spręsti"
Visų grupių reikia. Joms svarbu bent pasimokinti. Aš pavyzdžiu paimsiu neprofesaliai kuriančias, bet iš muzikos pragyvenančias "Mango". Ar dėl perdozavimo per media jų nemėgsta? Spėju, kad taip.
Grupės Mango abu rinkiniai yra nepaprastai populiarūs, kadangi ta muzika sukelia daug sentimentų, prisiminimų, asocijacijų su gyvenimo įvykiais. Mango perka įvairaus amžiaus, nebūtinai vyriškos lyties, įvairių specialybių ir skonių žmonės. Tam ir yra etiketė "pop", kad būtų visiems lengvai prieinamas stilius, neskatinantis mąstyti. Daug dainų yra graudžios (ankstesniame rinkinyje ypač), o kitos labai linksmos, bet tai nėra dirbtinas džiaugsmas. Žmones paperka nuoširdumas, taigi apie klausytojų charakterį ir požiūrį į gyvenimą galima spręsti. Tačiau tokios grupės neturi fanų. Jos turi tik klausytojus, kurie yra visai kitokių grupių fanai. Mango dainos, grojamos per radiją ir tv tinka šventėms, pirmam pasimatymui ar kokiam nors gimtadienio šurmuliui, kai reikia nuimti įtampą arba per teliką dainas žiūrint susikurti atmosferą.
Nuotaika, atmosfera. Tačiau tas pats žmogus gali būti konservatorijos absolventas, sienų dažytojas ar verslininkas, užsiimantis užsieniečių koncertų LT organizavimu.
Vis vien pirmasis turbūt paprastai klausys Bacho, antrasis acid bumčiko, o trečiasis, gurmanas, rinksis vakarų elito populiarinamą muziką.
Jeigu žmogus nekenčia kažkokios grupės ir prisimena jos pavadinimą, dainas, vien tai reiškia, jog jis susipažino su grupės kūryba ir dėl kažkokių priežasčių išsako savo neigiamą nuomonę. Bet kodėl jis buvo paskatintas tada susipažinti su atlikėjo kūryba??
2006 m. gegužės 27 d. 09:47:22
2006 m. gegužės 27 d. 09:42:06
2006 m. gegužės 14 d. 21:59:02
2006 m. gegužės 14 d. 21:47:30
2006 m. gegužės 14 d. 21:29:00
2006 m. gegužės 14 d. 21:23:35