Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar galima spręst apie žmogaus intelektą (ir pan.) pagal jo klausomą muziką?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 4567891011
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
renny
2006 m. birželio 16 d. 17:15:58
as ir pritariu iron_meal. is magirux juokas paeme. popso klauso zemo lygio zmones? o tu nemanai kad vyresni zmones su aukstuoju issilavinimu kaiptik klauso popsa? ar whatever tingiu aiskint

2006 m. birželio 14 d. 11:50:46
Visiskai pritariu Iron_Meal, zmones nesidomi muzika ir tiek, klauso tai ka girdi

2006 m. birželio 14 d. 11:38:40
Manau, kad apie intelekta sprest neimanoma Nes intelektas skaiciuojamas ne muzika...
Del charakterio, ji irgi sudaro ne vien muzika... Aisku yra zmoniu kurie sprendzia apie zmogu is jo klausomos muzikos... Isivaizduokit, kad yra zmogus klausantis popso ir kam nors jis del to nepatinka, jis ten "varo" ant jo ir t.t. Bet jei tas zmogus klausytu kokio metalo ar dar kokio velnio, tai tam "varanciajam" jis patiktu...
Dazniausiai popso klauso muzika per daug nesidomintys zmones, nes galbut jiem atrodo, kad tam skirti laika yra beprasmiska... O gal tiesiog, kad muzika yra ne kazkas, o tiesiog kokio nors vakarelio fonas, kad "gerai zemi kaltu"

2006 m. birželio 14 d. 11:11:45
Manau kad galima nes jei zmogus klausosi popso tai jo intelektas yra zemo lygio o jei klausosi rimtesnes normalesnes muzikos tai galima pasakyti kad tai protigas zmogus pavyzdziui dziaza klausosi daugiausiai tie zmones kurie turi tam tikra muzikini isilavinima roka taip pat kaluso tokie zmones ir t.t.

Atsakyti
eglermknt
2006 m. birželio 14 d. 08:26:40
Galima žmogų nebent pavadinti melomanu, o ne proto gumbu

2006 m. birželio 13 d. 22:19:24
charakteri, jo vidu mintis ir t.t. manau kad ir jo klausomos muzikos tikrai ne. labai turiu daug draugu kurie man yra labai artimi nors muzikos stiliai yra visiskai skirtingi.

2006 m. birželio 7 d. 16:29:07
ps.ash klausau tikrai ne vien sunkiaja muzika

Atsakyti
Psyhobabble (Užblokuotas)
2006 m. birželio 7 d. 16:27:42
Mirtis rašė:
Psyhobabble rašė:
renny rašė:
aisq negalima. nors as nemegstu yvos, bet kas ju klauso as nesakau kad tie zmones neprotingi. kaip tik mano drauge protinga bet jai patinka yva. cia kiekvieno skonio reikalas ir del skonio nesigincijama

man labai keista jog tu esi tokia tikra jos intelektualiniais gebejimais, juo labiau, kad ji klauso yvos...
manau jog zinodama shi fakta tu darai klaidinga ishvada apie jos prota. itin klaidinga.......

O tu, net ir klausydamas sunkios muzikos, esi linkęs nusišnekėti. Išimtis iš taisyklės, ar kaip?

dabar netiesiogei privertei mane mastyti ar tai retorinis klausimas...

Atsakyti
renny
2006 m. birželio 7 d. 15:43:37
Mirtis rašė:
Psyhobabble rašė:
renny rašė:
aisq negalima. nors as nemegstu yvos, bet kas ju klauso as nesakau kad tie zmones neprotingi. kaip tik mano drauge protinga bet jai patinka yva. cia kiekvieno skonio reikalas ir del skonio nesigincijama

man labai keista jog tu esi tokia tikra jos intelektualiniais gebejimais, juo labiau, kad ji klauso yvos...
manau jog zinodama shi fakta tu darai klaidinga ishvada apie jos prota. itin klaidinga.......

O tu, net ir klausydamas sunkios muzikos, esi linkęs nusišnekėti. Išimtis iš taisyklės, ar kaip?

apie ka as ir kalbu

2006 m. birželio 2 d. 17:37:41
Psyhobabble rašė:
renny rašė:

2006 m. birželio 2 d. 17:21:34
tu sioj vietoj geriau patyletum, nes ne tu ja pazisti o as. ne tu jos drauge o as. ir jei ji mokosi lb gerai, raso straipsnius i laikrascius, dalyvauja visokiose veiklose tai as nemanau kad ji yra neprotinga. o kokia muzika ji turi klausytis cia jos reikalas. nznau gal ji yvos klausosi todel kad jos drauges. vat del sito tai negaliu pasakyti tiksliai

2006 m. birželio 1 d. 16:49:13
renny rašė:

Atsakyti
renny
2006 m. birželio 1 d. 16:45:02

2006 m. gegužės 30 d. 21:28:04
lacunacoil:
"apie intelekta - ne...nes pvz dažnai intelektualus žmonės būna užsiėme ir neturi laiko domėtis muzika, taigi klauso tai ką leidžia radijas...bet šeip apie žmogaus charakterį ir požiūri į gyvenimą manau galima spręsti"

Visų grupių reikia. Joms svarbu bent pasimokinti. Aš pavyzdžiu paimsiu neprofesaliai kuriančias, bet iš muzikos pragyvenančias "Mango". Ar dėl perdozavimo per media jų nemėgsta? Spėju, kad taip.
Grupės Mango abu rinkiniai yra nepaprastai populiarūs, kadangi ta muzika sukelia daug sentimentų, prisiminimų, asocijacijų su gyvenimo įvykiais. Mango perka įvairaus amžiaus, nebūtinai vyriškos lyties, įvairių specialybių ir skonių žmonės. Tam ir yra etiketė "pop", kad būtų visiems lengvai prieinamas stilius, neskatinantis mąstyti. Daug dainų yra graudžios (ankstesniame rinkinyje ypač), o kitos labai linksmos, bet tai nėra dirbtinas džiaugsmas. Žmones paperka nuoširdumas, taigi apie klausytojų charakterį ir požiūrį į gyvenimą galima spręsti. Tačiau tokios grupės neturi fanų. Jos turi tik klausytojus, kurie yra visai kitokių grupių fanai. Mango dainos, grojamos per radiją ir tv tinka šventėms, pirmam pasimatymui ar kokiam nors gimtadienio šurmuliui, kai reikia nuimti įtampą arba per teliką dainas žiūrint susikurti atmosferą.
Nuotaika, atmosfera. Tačiau tas pats žmogus gali būti konservatorijos absolventas, sienų dažytojas ar verslininkas, užsiimantis užsieniečių koncertų LT organizavimu.
Vis vien pirmasis turbūt paprastai klausys Bacho, antrasis acid bumčiko, o trečiasis, gurmanas, rinksis vakarų elito populiarinamą muziką.
Jeigu žmogus nekenčia kažkokios grupės ir prisimena jos pavadinimą, dainas, vien tai reiškia, jog jis susipažino su grupės kūryba ir dėl kažkokių priežasčių išsako savo neigiamą nuomonę. Bet kodėl jis buvo paskatintas tada susipažinti su atlikėjo kūryba??

2006 m. gegužės 27 d. 09:47:22
Aisku kad ne.Bet jeigu kokia fyfa klausosi rap'o ar rock'o tai atsiprasant. Ziauru pagalvoti

2006 m. gegužės 27 d. 09:42:06
Apie intelektą tai galbūt ne, bet apie charakterį manyčiau, kad gali..

2006 m. gegužės 14 d. 21:59:02
Negalima.As turiu viena toookia protinga drauge,suaugusiai turi ko is jos pasimokyt,bet klauso viso Kelio I Zvaigzdes repertuaro.Manau,kad skirtingi zmones muzikai teikia nevienoda reiksme.

Atsakyti
VoteForPedro
2006 m. gegužės 14 d. 21:47:30
Tai kad skirtingi zmones klausos muzikos del skirtingu priezasciu,todel megsta atitinkama muzika.Kai kurie-pasilinksminimams,kiti-prasmes ieskojimui.

2006 m. gegužės 14 d. 21:29:00
Ne. Pagal tai galima nustatyti nebent žmogaus meninį skonį ir jo lygį. Bet ir tai ne visada.

2006 m. gegužės 14 d. 21:23:35
Apie intelekta negalima spresti , apie zmogu - taip, nes man pamacius "I love 2PAC" "HIP-HOP ever" pasidaro aisku, na kas pagaunat minti, tai manau suprasit...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Rush Rush
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1466
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 121372