Deathcrush rašė: žydra muzika: vokalas saldus/jausmingas tsakant gėjiškas (Poison, Aerosmith, Tigertailz ir t.t.)
arba tekstai kažkokios seilionės 13-kametėms (HIM)
ka tu cia nusisneki, pats tu g.....
Žinai ką? Su tavimi ginčytis yra paprasčiausiai beprasmiška (ir tikrai ne dėl to, kad pateiki nenuginčijamus argumentus). Numanau, kad taip pat sėkmingai ir "turiningai" galėčiau komunikuoti su siena ;]]
P.S. kas per teorijos apie žydrą muziką? Gal su savo draugo draugu, kurio IQ ~123 taip sumąstėt, a? Hm, genijai
Daugiau nebeturiu ką pasakyti.
2009 m. gegužės 29 d. 19:31:20
Blackened rašė: Dėl tų vyresniųjų ką aš ir sakiau - amžius dar neparodo žmogaus proto.
O prie ko čia protas? mano draugo drugas su IQ ~ 123 sakė kad emocijos yra gay
O apie žydrumą... tokia muzika kaip aerosmith iš mano pusės yra žydra...
Deathcrush rašė: Kad jausmai = gay čia su humoru sakyta buvo... Bet taip yra... Ir panašių dalykų teko girdėt iš vyresnių žmonių..
Tada, turiu pasakyti, nevykęs humoro jausmas.
O dėl "taip yra" - kas per ...? Jei esi jausmingas, tai automatiškai - žydras? Nejuokink pasaulio, žmogeli. Dėl tų vyresniųjų ką aš ir sakiau - amžius dar neparodo žmogaus proto.
Tikrai nesitiki, kad tau 17.Vien jau todėl, kad turbūt nelabai supratai kodėl teiraujuosi tamstos amžiaus. Tikėjausi kokio gudresnio atsakymo, nei "O pačiai kiek?" Be to, tamstos suvokimas apie elementarius dalykus ir mąstymo ribotumas rodo žymiai jaunesnį amžių.
Nors... metai protinio subrendimo tikrai neparodo. Akivaizdu.
Tipiškas siauro mąstymo žmogaus požiūris
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. gegužės 29 d. 19:51:40
žydra muzika: vokalas saldus/jausmingas tsakant gėjiškas (Poison, Aerosmith, Tigertailz ir t.t.)
ka tu cia nusisneki, pats tu g.....
2009 m. gegužės 29 d. 19:48:50
2009 m. gegužės 29 d. 19:44:46
2009 m. gegužės 29 d. 19:41:05
Žinai ką? Su tavimi ginčytis yra paprasčiausiai beprasmiška (ir tikrai ne dėl to, kad pateiki nenuginčijamus argumentus). Numanau, kad taip pat sėkmingai ir "turiningai" galėčiau komunikuoti su siena ;]]
P.S. kas per teorijos apie žydrą muziką? Gal su savo draugo draugu, kurio IQ ~123 taip sumąstėt, a? Hm, genijai
Daugiau nebeturiu ką pasakyti.
2009 m. gegužės 29 d. 19:39:31
2009 m. gegužės 29 d. 19:33:16
Žinai, o mano draugo dantistės voverės kaimynas sako, kad tu visiškai nusišneki.
2009 m. gegužės 29 d. 19:31:20
Dėl tų vyresniųjų ką aš ir sakiau - amžius dar neparodo žmogaus proto.
2009 m. gegužės 29 d. 19:28:19
Kad jausmai = gay čia su humoru sakyta buvo... Bet taip yra... Ir panašių dalykų teko girdėt iš vyresnių žmonių..
Tada, turiu pasakyti, nevykęs humoro jausmas.
O dėl "taip yra" - kas per ...? Jei esi jausmingas, tai automatiškai - žydras? Nejuokink pasaulio, žmogeli. Dėl tų vyresniųjų ką aš ir sakiau - amžius dar neparodo žmogaus proto.
2009 m. gegužės 29 d. 19:23:22
2009 m. gegužės 29 d. 19:20:20
O pačiai kiek..? 17 man.
Tikrai nesitiki, kad tau 17.Vien jau todėl, kad turbūt nelabai supratai kodėl teiraujuosi tamstos amžiaus. Tikėjausi kokio gudresnio atsakymo, nei "O pačiai kiek?" Be to, tamstos suvokimas apie elementarius dalykus ir mąstymo ribotumas rodo žymiai jaunesnį amžių.
Nors... metai protinio subrendimo tikrai neparodo. Akivaizdu.
2009 m. gegužės 29 d. 19:18:59
2009 m. gegužės 29 d. 19:15:07
2009 m. gegužės 29 d. 19:13:47
Jausmingumas = GAY
Nesusilaikysiu: OMG
Kiek tau metų, žmogau? :O
2009 m. gegužės 29 d. 19:10:20
2009 m. gegužės 29 d. 19:09:07
Jausmingumas = GAY
Pridėsiu dar vieną formulę:
Totalus nusišnekėjimas = tu = idiotiškumas.
Nu totalią nesąmonę supjoviai, muzikoje svarbiausia jausmai.
2009 m. gegužės 29 d. 19:07:13
Priminė vieną Jon Lajoie dainušką: "No I don't have feelings, 'cause feelings are gay".
Daug teisyb4s toj eilut4j
2009 m. gegužės 29 d. 19:05:00
2009 m. gegužės 29 d. 18:47:52
O gal jausmingai?
O perkūnėli, kaip prajuokino
Priminė vieną Jon Lajoie dainušką: "No I don't have feelings, 'cause feelings are gay".
Tipiškas siauro mąstymo žmogaus požiūris