Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ar jums yra nutikę kas nors šiurpaus ir baisaus? (vaiduokliai ir pan.)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Gabux
2006 m. rugpjūčio 31 d. 00:59:48
prieš kokias 4 dienas, vos vos lyjant vėlai vakare- po avarijos leisgyvis dviratininkas, žmonių masė, ir raudonas šaligatvis.

2006 m. gegužės 30 d. 19:25:10
<> Tai va kodėl tu toks...

2006 m. gegužės 30 d. 19:23:24
nieko baisaus nebuvo tik masina mane buvo nutrenke bet likau gyvas

2006 m. gegužės 30 d. 18:54:43
mano draugui buvo nutike baisus dalykas... susmigo pagalys i aki su ta akim nieko nemato
o pati akis kaip atrodo tai sunku pasakyt

Atsakyti
Kaukutis
2006 m. gegužės 30 d. 18:40:55
Mhm. Man tai kasdienybė. Esu net pripratusi, juk mano sesė ragana...

2006 m. gegužės 10 d. 22:38:40
jeckau kleckau kiek man visko buvo ;> ir daug kas ivyko kaaime ;] kai buvai mazuciuke kudikiuke mane priziurejo mociute, jinai lygino, isejo i kita kambari, mant ant plastakos uzkrito lygintuvas ir turiu randa tap nykcio ir smiliaus...
laksciau kazkada prie prudo ir pamaciau parvaziuojanti su traktorium bociu begau pasitikt ir ikritau i pruda, kazkaip ten mociute staigiai mane istrauke.. bet buvo ziema ir slapiai laukuose ne pats smagiausias malonumas ;>
skendau ezere ir tetis mane pats plaukdamas uz maudymkos isgriebe kad isplaukciau.nes as kvesa issigandau ir bandziau stotis o buvo gilu gilu..
sventojoj kai buvau, sokinedama ant lovos griuvau ir ant lovos kampo prasikirtau lupa, o toj sventojoj ner kam normaliai uzsiut tokios gilios zaizdos mane klykiancia veze i palanga irgi toks simpatingas randukas ant apatines lupos ir smakro...
kaime vaikai issupo ant tokio rato tookiu greiciu kad as kuliais ridenaus per miska
dabar kai prisimenu tom akimirkom akyse idomus vazidai praskriejo....

2006 m. gegužės 10 d. 22:06:52
aš buvau įkritus į bačką, pilną vandens ir vos nenuskendau joje. tada man buvo kokie 2,5 metai. o įkritau ten, nes žaidžiau smėlio dėžėj ir ėjau vandens pasemt ir taip netyčia persisveriau. o kai mama mane jau prausė, įėjo tėtis, o aš žliumdama ir sakau: mano kibiriukas nuskendo! jetau, kaip man jo gaila buvo. bet tėtis vėliau jį ištraukė kažkaip

Atsakyti
violin
2006 m. gegužės 10 d. 21:54:40
Man,panasiai kaip T_y_l_a'i,ant pirsto uzkrito siuvimo masina.Tecio nebuvo tada,name gyveno kelios seimos,tai vienas vyras mane ir mama nuveze i ligonine.Maza buvau,tik tiek pamenu.

Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. gegužės 10 d. 21:51:27
misantropia, kazin ar tu tikrai supranti, kas isivaziave floodinti, o kas ne.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
melancholija
2006 m. gegužės 10 d. 13:17:41
ooo.. daug buvo baisiu dalyku. Pvz., kai buvau maza, kaime pasimoviau ant sakos. Turiu kokiu 15cm ilgio randuka.

2006 m. gegužės 10 d. 09:43:24
The_Wicked_One rašė:
am kaime maza budama radau negyva kate kuriai buvo ziauriai isvirtusios akys..

p.s. Misantropia.. no comments, no words. gotu paminet sitam saite jau nebegalima? ar kazkas tokio. zinau, kad musu moderatoriams tolerancijos stoka, taciau sitokia.. ir turbut, jau uzsitraukiau tamstos nemalone, tadgi manasis komentaras bus istrintas ir dar turbut ispejimo nepagailesi?

Tas komentasras buvo skirtas per daug įsivažiavusiems floodinti.
Ir jei tu neįsikerti, tai turėk protelio patylėti, o ne reikšti savo paauglišką nepasitenkinimą visose temose. Jau net nebejuokinga.
End of conversation.

2006 m. gegužės 9 d. 21:55:47
kaj tevo masinoj langa ismusau ir visa diena gawaw lawkt kol grys ir buvo bajsu o kaj gryzo taj vos nenudauze zvilgsnis irgi ziaurus . Man buvo 6 bet atsimenu lb gerai i db taj zeuru

2006 m. gegužės 9 d. 21:16:52
zeuru buvo kai su pazystamais zaidem zaidima saw. ir tada vienas draugelis beieshkodamas rakto (kad pats ishsigelbetu) turejo kitam zmogui ishpurenti vidurius.buvo shiek tiek baisu , bet linksma.
(ash rimtai, ish tiesu buvo linxma)

Atsakyti
T_y_L_a
2006 m. gegužės 9 d. 20:56:33
Vos piršto kažkada nenusipjoviau, o paskui skandinau (kaip savo suvokimu skalavau) kauno mariose. Tai tiek linksmybių.

Atsakyti
SHIT (Užblokuotas)
2006 m. gegužės 9 d. 19:37:56
O jei rimtai, tai kazkada is ekskursijos griztant (is Rygos) maciau zmogaus kazkokia vidaus dali-zmogaus ranka-pati zmogu. Vaizdas pritrenkiantis.

Atsakyti
lacunacoil
2006 m. gegužės 9 d. 19:35:55
aš buvau pasismeigęs smakru ant vėlinės tvoros...vos nekliudė gerklės...buvo baisu...
taip pat esu iššokes iš autobuso dėl nepaaiškinamu priežasciu...

2006 m. gegužės 9 d. 19:29:08
Jo.. buvau kaime nukrites ant greblio nuo shieno kupetos.. Man ish shono ishpleshe mesos gabaliuka.. nedideli, bet tada buvo jega.. Ai dar kai ligoninej gulejau su puliais kakle.. Gydytojas prplatino man zaizda, kad geriau puliai ishbegtu(be nuskausminamuju).. Sako eik apsiprausk, ash prieinu prie veidrodzio ir matau kaip man puliai pulsuojanciai bega-purskia.. Suprantu kad taip neturetu but, bet.. Tai va, po to praradau samone ir uzhsilenkiau prie kriaukles.. Na tas ne baisus bet gana shlykstus

2006 m. gegužės 9 d. 18:32:42
am kaime maza budama radau negyva kate kuriai buvo ziauriai isvirtusios akys..

p.s. Misantropia.. no comments, no words. gotu paminet sitam saite jau nebegalima? ar kazkas tokio. zinau, kad musu moderatoriams tolerancijos stoka, taciau sitokia.. ir turbut, jau uzsitraukiau tamstos nemalone, tadgi manasis komentaras bus istrintas ir dar turbut ispejimo nepagailesi?

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
SHIT (Užblokuotas)
2006 m. gegužės 9 d. 18:32:13
Tada pasakysiu kitaip: maciau gota elfa siandiena.

Atsakyti
Dead_soul
2006 m. gegužės 9 d. 17:51:09
jo jo labai daug kas einant į bunkerį aš radau kažkokiam šulinuke supjaustytą negyvą stirna :O jis buvo u-dengtas, o kai atidengus išvydau tokį vaizdą vos neapsikakojau
po to dar aš labai bijojau kad man vaidenas pas manekambarį dažnai skraido naikintuvai ir traujiniai važinėja (štai ką pahmielingam padaro karinės pratybos)

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
Puslapiai: 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

JLS JLS
7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1875
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 62555