facial bones collapse as I crack your skull in half
Aš ne profesionalė, bet turiu gitara ir per internetą išmokau groti gitara Labai lengva. R Kelly - I believe i can fly Andrius Mamontovas - Saulės miestas ir Natas - Pirma valanda dvidešimt penkios minutės šitos pačios lengviausios..
„Accustom yourself not to be inattentive to what another person says, and as far as possible enter into that person‘s mind. Generally, one must first learn many things before one can judge another‘s action with understanding.“ Marcus Aurelius
tik su akustine grojantiems gali būt problemų 14 riffe barre imant
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
nothing else matters - Em D C Em D C Em...G H7 Em. priedainis - D C A...D C A D...Em ir vel ten kaip pradzioj, jeigu vapsce suprantamai parasiau xd o ritma is klausos gi nusistatyt galim - kaip atrodo, taip ir groji.
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2008 m. rugsėjo 18 d. 16:27:28
2008 m. rugpjūčio 19 d. 13:40:43
2008 m. rugpjūčio 11 d. 16:00:38
2008 m. liepos 29 d. 18:26:22
2008 m. liepos 27 d. 14:49:39
Chia pazhiurek,kaip.
Ant elektrines gitaros.
Labai lengva ir neblogai skamba.
Avoiding the prophecy of my new found lust You will never live again, soon your life will end I'll see you die at my feet, eternally I smash your face facial bones collapse as I crack your skull in half
2008 m. liepos 2 d. 01:23:11
2008 m. liepos 2 d. 01:22:36
2008 m. liepos 2 d. 01:07:36
2008 m. liepos 1 d. 19:50:31
2008 m. birželio 25 d. 01:38:56
lengviausia kokia žinau kur visa daina 2 akordai tai nirvana - about a girl. Tiesiog visada E arba Em ir G varai
Nebesvaik..Ten yra 7 akordai ir pragrojimas ..Bet atlikti lengva..
2008 m. birželio 21 d. 21:50:28
„Accustom yourself not to be inattentive to what another person says, and as far as possible enter into that person‘s mind. Generally, one must first learn many things before one can judge another‘s action with understanding.“ Marcus Aurelius
2008 m. kovo 27 d. 23:09:15
2008 m. kovo 27 d. 23:06:15
2008 m. kovo 27 d. 20:55:10
tik su akustine grojantiems gali būt problemų 14 riffe barre imant
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. kovo 27 d. 20:51:29
G-Em
D-C-G
2008 m. vasario 26 d. 19:52:28
2008 m. vasario 26 d. 17:21:50
2007 m. gegužės 17 d. 12:35:59
Akordai lengvi tik ritmas iš sudėtingesnių. ;>
2007 m. balandžio 11 d. 09:28:12
2007 m. vasario 20 d. 21:23:44
fuck a dog tai yra mmmm =] jau tokia lengvuma. Tik kad viesai nepademonstruosi tokio "mokejimo"
būtent,lengvi tabai ten ;]]