aikit tik...man taj jis toks visaj nieka... toks jokings...reik lt hip-hopui kasko tokia nu nuo kada hip-hopas yra tik rimtas dlaykas galima su jom kurti ka tik nuori juk db repuojama ant drum&bass beatu ant jazzo popso tehno clasikos rocko metalo ir t.t svarbu kad hip-hopas keltu laime sypsena ir duotu susimastymo apie gyvenima...kuris yra ne vien slamstas
O Spotify grojaraštyje tos distinkcijos, kur yra topo dainos, kur iškritusios, kur naujai siūlomos, nėra. Be to, kiekvieną dainą įvertinti patogu iškart iš pirmos perklausos, todėl man tik vaikštant per music'e esančias spotify nuorodas tą patogų daryt.
Man tai klausyti topo tiesiai Spotify grojaraštyje atrodo max nepatogu. Nes aš noriu išgirsti tik naujas dainas ir kai kurias iškritusias dainas dar paklausau pamąstydamas, ar verta jas gelbėti. Tų pačių dainų kiekvieną savaitę man klausyt nereikia.
Nes tas, kas tvarko music.lt Spotify paskyrą, turbūt pamiršo atnaujint. Gal nepamirš ateinantį savaitgalį. Man kai tas playlist'as nereikalingas, tai aš ir nematau tos problemos.
Kai kurie zmones tiesiog privalo keistis. Neissibegioti. Keistis. O svajones tikrai pildoma. Kas atrode neimanoma pries 10m. tas naturaliai atrodo dabar
2006 m. gegužės 28 d. 17:20:35
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2006 m. gegužės 17 d. 02:31:25
2006 m. gegužės 16 d. 14:10:28
2006 m. gegužės 16 d. 00:39:58
2006 m. gegužės 15 d. 22:38:46
2006 m. gegužės 15 d. 19:31:40
2006 m. gegužės 15 d. 18:35:01
2006 m. gegužės 15 d. 18:24:12