Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Neformalai kaime?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
be_inis
2006 m. gegužės 26 d. 22:20:54
neverta kazko skirstyt i kaimiecius ir ne.
yra kvailiai ir yra zmones, kurie tai ka daro - daro del to kad nori ir megaujasi tuo.

Atsakyti
Irrma
2006 m. gegužės 26 d. 21:40:44
sorry, užmiršta*

2006 m. gegužės 26 d. 21:39:20
Pas vienus mano senelius toks visiškas kaimas, kad kartais 'paaugliai' užkiršta ir rūbus išsiplaut, tai aš ten 'auksarankė' atrodau su pussesere nėra ten išskirtinių asmenybių: nei gotų, nei pankų, nei dar kokio gero briedo, tik forsiukai ir kaimiškos fyfos... žiauru sakau - aš ten su pussesere išskirtiniausios iš kaimiškos pilkumos o pas močiutę kaime šalia tai taip pat kiek buvau - nei karto nemačiau nieko padoresnio nei forsiukai ir fyfačkos miestelis tas - Radviliškis, jei kam rūpi

2006 m. gegužės 26 d. 21:31:55
Na gan retai pasitaiko.Dažniau pasitaiko turinčių savitą stilių,mąstymą.Bet žinoma kaime jie lieka nesuprasti, nes neduok die tu neatrodai kaip kiti.Tai lydės ilgą laiką kreivais žvilgsniais.Bet jei yra bendraminčių viskas ok.
Nu stengias,stengias kaime madas sekti..
Tesiog dauguma kaimo žmonių akių nėra pratę matyti ale panko,goto ir t.t.
Na o šaip mano pastebėjimas yra,bent jau mano šūlėj,kad sparčiai plinta "kablų" mada.

Atsakyti
T_y_L_a
2006 m. gegužės 26 d. 21:19:03
skeitaz rašė:
skeitas IR gitara-neformalo pozymis

aha. kaip ir 'pasaulis ant pečių' ir 'visa kita'.

Atsakyti
enigmatic
2006 m. gegužės 24 d. 15:14:46
Jeigu kalbant apie temą ar prie temos, savo kaime teko ne kartą matyti (ten gyventojų ne itin daug - 400 - 600 žmonių). Kultūrkėje vyksta šeštadieniniai šokiai. Yra jaunimo grupelė (15 - 20 žmonių), kurie taip vadinamieji "neformalai". Turėčiau pasakyti, jog daugelis iš jų originliau ir "įtikinamiau" atrodo, nei daugelis "bepankuojančių" didžiuosiuose miestuose.

2006 m. gegužės 24 d. 14:46:33
kazkaip keistai skamba. Sunku butu isivaizduot. O kai isivaizduoji bloga darosi

2006 m. gegužės 20 d. 17:35:24
AnsweR >>> ten tik pavyzdys buvo.

Atsakyti
skeitaz
2006 m. gegužės 20 d. 17:33:24
AnsweR rašė:
Sakei nesikabinėti, bet vis dėlto: nuo kada gitara ar riedlentė - neforormalo požymis?

skeitas IR gitara-neformalo pozymis

Atsakyti
violin
2006 m. gegužės 20 d. 17:17:41
Nemanau,kad kaime tavo vadinamiems "neformalams" butu sunku.Taip pat,kaip ir miestuose,o apkalbos sklinda greiciau gal del to,kad ten daugiau senyvo amziaus zmoniu grupeliu?

Atsakyti
AnsweR
2006 m. gegužės 20 d. 16:53:06
Sakei nesikabinėti, bet vis dėlto: nuo kada gitara ar riedlentė - neforormalo požymis?

2006 m. gegužės 20 d. 16:14:33
O aš rašau čia tam kad gaučiau kažkokios naudos, nes nieko gyvenime nedarau šiaip. Ir jeigu man įdomus toks ar anoks dalykas tada aš ir klausiau jūsų apie tai. O ką jūs jau poto pradėsit galvot apie mane čia kitas klausimas, kuris nėra toks svarbus.
baigiam šitą temą. ;>

Atsakyti
enigmatic
2006 m. gegužės 20 d. 15:03:36
Nes tuo metu reiškias neturiu ką veikti. O tobulėti man nereikia, nes labiau jau neįmanoma
O jei rimtai, tai esu eilinis statistinis lietuvis, mėgstantis pasijuokti iš protingų ir kvailių, nusišnekančių ir akiplėšų ir bent tuomet neadekvačiai suprasti, kad viskas žlugę.

2006 m. gegužės 20 d. 14:22:01
eglerkmnt >>> gerai ,, šypsena

enigmatic >>> supratau tave, ačiū už nuomonę. Įžeidimas..? ne ne.
ir galiu tavęs paklausti kodėl tu pats sėdi ir rašai žinutes interneto forumuose?

Atsakyti
eglermknt
2006 m. gegužės 20 d. 13:02:53
Hopeless rašė:
Man buvo įdomu tuo metu apie juos pakalbėti todėl ir sukūriau temą. Ir ten buvo šiek tiek protingų dalykų parašyta, . Daugiau panašių temų nesu sukūręs arba neatsimenu. Tai tiek.
.
....kas dar mane užsipuls?

Visai aš tavęs neužsipuoliau. Tai tiesiog buvo pastebėjimas. O tai, kad tu jį palaikei užpuolimu,..

2006 m. gegužės 20 d. 12:59:24
Hopeless rašė:
enigmatic rašė:
Kažkaip man kuo toliau tuo labiau atrodo, kad tu esi tas "neformalas", nesuprastas tos žiauriosios visuomenės ir ieškantis palaikymo (užtarimo) plačiuosiuose interneto tyrlaukiuose.
Klystu?
Kaip TAU gyventi? Taip, kaip ir dabar. į ką kreiptį dėmesį? Į savo asmenybę. Įpašalinius turėtų būti nusispjauti. Kas kita - artimi žmonės. Ne esmė. Reikalas yra tame, kad baik snarglėtis ir kurti tokias temas, šaukiančias tą patį. Vadovaukis savimi,o ne kitų pasakymais.

pereikime prie asmeniškumų
Aš esu kas esu, turiu susikūręs savo gyvenimą ir jį gan laimingai gyvenu. Tu manęs nepažįsti kad galėtum apie mane kalbėti taip ar kitaip. Aišku, tu rašei, kad tau tik taip atrodo. Puiku, bet man irgi daukas gali atrodyti.

Kodėl aš kuriu tokia temas?
Nes jos yra artimos ir aktualios man. Nes jose yra apie ką padiskutuoti. Nes jose dažnai būna viena ar kita protinga mintis kuri priverčia susimąstyti.

O asmenybė yra besivystantis dalykas, ir jei augti padeda daukas, netgi ir protingos žinutės parašytos interneto forumuose.

Tiesą sakant jokių asmeniškumų aš čia neįžvelgiau ir net jokios perėjos link jų...
Berniuk, ir nereikia pūsti žandų už išsakytą nuomonę. Tikrai nematau kuo galėjau tave įžeisti. Tiesiog pašalinio žmogaus akimis rodos, jog esi visų skriaudžiamas pankas neformalas, nerandantis sielos ir visookios kitokios ramybės, dėl to eskaluojantis tokio pabūdžio temas ir užslėptai bandantis rasti "aukso grūdelį" tualete.
Ir užčiaupk mane, jei aš neteisus - Knygos, "pasižmonėjimas", realus bendravimas ne su tais, su kuo ale pakliūna, "švietimasis" visomis prasmėmis vysto tą tariamąją asmenybę kur kas sparčiau ir "taisyklingiau", nei besėdint inernete ir atsirinkinėjant iš bukos daugumos perliukus. Žiū, o jei ne tuos renki.

2006 m. gegužės 20 d. 12:58:00
Man buvo įdomu tuo metu apie juos pakalbėti todėl ir sukūriau temą. Ir ten buvo šiek tiek protingų dalykų parašyta, . Daugiau panašių temų nesu sukūręs arba neatsimenu. Tai tiek.
.
....kas dar mane užsipuls?

Atsakyti
eglermknt
2006 m. gegužės 20 d. 12:40:38
Pvz - visokios temos apie pankus ir t.t. Ar aš klystu ?

2006 m. gegužės 20 d. 12:39:07
eglerknt >>> pvz?

Atsakyti
eglermknt
2006 m. gegužės 20 d. 12:35:41
Hopeless rašė:
Kodėl aš kuriu tokia temas?
Nes jos yra artimos ir aktualios man. Nes jose yra apie ką padiskutuoti. Nes jose dažnai būna viena ar kita protinga mintis kuri priverčia susimąstyti.

Bet kad visos tavo temos (nor sgal ir ne visos) turi tą pačią mintį, tik išreiški ją kitais žodžiais

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

The Lumineers The Lumineers
9,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3070
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 251982