Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Neformalai kaime?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Bustedlover
2006 m. gegužės 20 d. 12:30:50
Savaitgaliais, per atostogas as gyvenu kaime, nepastebejau neformalu- nei vieno, tie kurie isiskirtu isvaizda, apsiregimu. muzikos stiliu koki as megstu(emo, pop-punk-rock) tik as man atrodo turiu(p.s as pati rengiuos atrodau iprastai, patogiai..). kiti vis ko nors kito klausos, niuj pvz radijiniu gabalu... et nesakau, kadf tai blogai tik siaip.

2006 m. gegužės 19 d. 23:41:24
enigmatic rašė:
Kažkaip man kuo toliau tuo labiau atrodo, kad tu esi tas "neformalas", nesuprastas tos žiauriosios visuomenės ir ieškantis palaikymo (užtarimo) plačiuosiuose interneto tyrlaukiuose.
Klystu?
Kaip TAU gyventi? Taip, kaip ir dabar. į ką kreiptį dėmesį? Į savo asmenybę. Įpašalinius turėtų būti nusispjauti. Kas kita - artimi žmonės. Ne esmė. Reikalas yra tame, kad baik snarglėtis ir kurti tokias temas, šaukiančias tą patį. Vadovaukis savimi,o ne kitų pasakymais.

pereikime prie asmeniškumų
Aš esu kas esu, turiu susikūręs savo gyvenimą ir jį gan laimingai gyvenu. Tu manęs nepažįsti kad galėtum apie mane kalbėti taip ar kitaip. Aišku, tu rašei, kad tau tik taip atrodo. Puiku, bet man irgi daukas gali atrodyti.

Kodėl aš kuriu tokia temas?
Nes jos yra artimos ir aktualios man. Nes jose yra apie ką padiskutuoti. Nes jose dažnai būna viena ar kita protinga mintis kuri priverčia susimąstyti.

O asmenybė yra besivystantis dalykas, ir jei augti padeda daukas, netgi ir protingos žinutės parašytos interneto forumuose.

Atsakyti
ievaBch
2006 m. gegužės 19 d. 23:34:57
xdm rašė:
mano kaime jaunimas užsiemės darbais, nes kaime paprastai žmonės $$$$$$ negyvena taip, kad jie neturi laiko visokiais šūd-... būt todėl ir nemačiau nei vieno neformato.

tau visiskai pritariu, ten jaunima sneturi kada pradeti issidirbinet ir pan. nu bendrai paemus. aisku, jei koks mzogus yra koks ( cia tik pavydzys) megejas labai dizaineris, ukio darbai jam ne prie sirdies visai, tai jis ir vaiksto turbut su savo pasiustais rubais ( jei tai gali padaryti ) ir tada jau atrodo kitoks. bet jis toks yra. o kai visas jaunimelis vadinamuosiuose Lt miestuose pradeda megdziot savo megstamus atlikejus ir pan ir pan, tai tiesiog netuir ka veikt. bet tai nera blogai. vis tiek is to isaugama.
o manau, kad zmones, kaip rase Hopeless , "su savo kitokiais pomėgiais ir gyvenimo supratimu" kaime gali gyventi kuo pukiausiai. ten gi taip grazu. gamta turiu omeny. tik vat galbut kaime nera tokiu galimybiu atsiskleist. pvz miest pilna visokiu meno mokyklu, teatru ir pan., o ten,deja, ne.

2006 m. gegužės 18 d. 20:38:34
Kažkaip man kuo toliau tuo labiau atrodo, kad tu esi tas "neformalas", nesuprastas tos žiauriosios visuomenės ir ieškantis palaikymo (užtarimo) plačiuosiuose interneto tyrlaukiuose.
Klystu?
Kaip TAU gyventi? Taip, kaip ir dabar. į ką kreiptį dėmesį? Į savo asmenybę. Įpašalinius turėtų būti nusispjauti. Kas kita - artimi žmonės. Ne esmė. Reikalas yra tame, kad baik snarglėtis ir kurti tokias temas, šaukiančias tą patį. Vadovaukis savimi,o ne kitų pasakymais.

2006 m. gegužės 18 d. 20:27:05
Na, manajame kaime, kur mano močiutė gyvena, visokių žmonių pasitaiko, tačiau tokių, kaipo neformalų, deja, ne. Nepastebėjau dar po kol kas.

Atsakyti
Given_to_fly
2006 m. gegužės 18 d. 01:21:14
sutinku

2006 m. gegužės 18 d. 01:16:09
vienetai, bet anaiptol ne nuliai.

2006 m. gegužės 18 d. 01:15:05
vienetai, pripazink vienetai

2006 m. gegužės 18 d. 01:13:08
o kas pasake, kad tikri neformalai yra tik tukstancius gyventoju turinciuos kaimuos ar miestuos? turiu konkretu pavyzdi. Zmogus gyvena kaime, bet yra tikras neformalas, aisku bendraminciu savo kaime neturi absoliuciai nei vieno, bet turi savo idejas. O draugai- Vilniuj. Taip, kad dar karta sakau, nepriklausomai nuo to ( miestas, kaimas, didkaimis, didmiestis) neformalai veisias.

2006 m. gegužės 18 d. 01:11:33
naoha ka as sakau, kad tokiam kaime juk nerasi, paskaityk geriau mano komentara

2006 m. gegužės 18 d. 01:07:48
Given_to_fly>> Surask 200 gyventojų Lietuvos kaime tikrą neformalą ir aš nusigriaušiu dežinę ranką, atsitosiu ant galvos visiškai nuoga ir pradėsiu šlovinti jahvę...

Atsakyti
Given_to_fly
2006 m. gegužės 18 d. 01:02:23
jei kaimas skaitomas maziau nei 20000 zmoniu, tai prasom tai yra norm, bet jei kaimas kaip 200 zmoniu, tai manau tokiu nera

2006 m. gegužės 18 d. 00:40:28
Performuluokim klausimą: neformalai Lietuvoje - juk Lietuva yra vienas didelis kaimas.

O šiaip tai - Marijampolėje užtenka apsirengit juodai ir tave "gote" apšaukia... na, tas pats ir Kaune, bet neesmė...

Neformalams nelengva visur...net ir namie...

Atsakyti
IstillmissU
2006 m. gegužės 17 d. 22:23:07
kas turi igimta anti bandos jausma, tai visiskai nesvarbu kaimas ar miestas.Manau kaime neformalu buti yra daug sunkiau nei mieste. Zmones neprate matyt gotu (asocijuojas su gedulu, laidotuvem, satanizmu), panku (kerzai- "pfiu b**t, as su tokiais kaime bulves kasu"), banglu "ee... kokie cia bulviu maisai ant koju?") ir tiesiog savita stiliu turinciu zmoniu. Gabut kituose kaimuose ar mazmiesciuose neformalai isiliejo i gyvenima ir jau yra tape kazkuo normalaus ir toleruotino, taciau i kitus kaimus dar tik ateina neformalu kultas ir tai kaip grobis "normaliems" zmonems, kurie istroske zeminti ir uzgozti kazka. Taciau idejiminiu neformalu tikrai mazai, daznai tebuna noras issiskirti apranga ir taip tapti "kietu", as prisidesiu grandinele prie sijonelio ir as jau pankas... As nusiperku kerzus, tai as is vis jau koma... Iskreiptas savokos "neformalas" suvokimas. Liudna ziuret.

2006 m. gegužės 17 d. 01:22:35
Hopeless- todėl, kad tai kardinalumas. Į kurį irgi reikia mokėti pažvelgti pro 'savo prizmę'.

2006 m. gegužės 17 d. 00:14:28
Kaimas liks kaimu. Juda pagal daugumą. Ir tiek....

2006 m. gegužės 16 d. 23:50:10
gintuks77 rašė:
neformalas nelygus neformalui. Pavyzdžiui, pilnai suprantu vegetarus, nes pats esu arti to.

į temą tai itin pataikyta

Atsakyti
HyD
2006 m. gegužės 16 d. 23:47:54
o ash ju kazhkodel visishkai nesuprantu..

Atsakyti
gintuks77
2006 m. gegužės 16 d. 23:46:24
neformalas nelygus neformalui. Pavyzdžiui, pilnai suprantu vegetarus, nes pats esu arti to.

2006 m. gegužės 16 d. 23:43:36
zhinau kad neprotingeja.. nu bet.. knieti man kibt!

Atsakyti
Puslapiai: 123456
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

The Lumineers The Lumineers
9,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3070
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 251982