Savaitgaliais, per atostogas as gyvenu kaime, nepastebejau neformalu- nei vieno, tie kurie isiskirtu isvaizda, apsiregimu. muzikos stiliu koki as megstu(emo, pop-punk-rock) tik as man atrodo turiu(p.s as pati rengiuos atrodau iprastai, patogiai..). kiti vis ko nors kito klausos, niuj pvz radijiniu gabalu... et nesakau, kadf tai blogai tik siaip.
enigmatic rašė: Kažkaip man kuo toliau tuo labiau atrodo, kad tu esi tas "neformalas", nesuprastas tos žiauriosios visuomenės ir ieškantis palaikymo (užtarimo) plačiuosiuose interneto tyrlaukiuose.
Klystu?
Kaip TAU gyventi? Taip, kaip ir dabar. į ką kreiptį dėmesį? Į savo asmenybę. Įpašalinius turėtų būti nusispjauti. Kas kita - artimi žmonės. Ne esmė. Reikalas yra tame, kad baik snarglėtis ir kurti tokias temas, šaukiančias tą patį. Vadovaukis savimi,o ne kitų pasakymais.
pereikime prie asmeniškumų
Aš esu kas esu, turiu susikūręs savo gyvenimą ir jį gan laimingai gyvenu. Tu manęs nepažįsti kad galėtum apie mane kalbėti taip ar kitaip. Aišku, tu rašei, kad tau tik taip atrodo. Puiku, bet man irgi daukas gali atrodyti.
Kodėl aš kuriu tokia temas?
Nes jos yra artimos ir aktualios man. Nes jose yra apie ką padiskutuoti. Nes jose dažnai būna viena ar kita protinga mintis kuri priverčia susimąstyti.
O asmenybė yra besivystantis dalykas, ir jei augti padeda daukas, netgi ir protingos žinutės parašytos interneto forumuose.
xdm rašė: mano kaime jaunimas užsiemės darbais, nes kaime paprastai žmonės $$$$$$ negyvena taip, kad jie neturi laiko visokiais šūd-... būt todėl ir nemačiau nei vieno neformato.
tau visiskai pritariu, ten jaunima sneturi kada pradeti issidirbinet ir pan. nu bendrai paemus. aisku, jei koks mzogus yra koks ( cia tik pavydzys) megejas labai dizaineris, ukio darbai jam ne prie sirdies visai, tai jis ir vaiksto turbut su savo pasiustais rubais ( jei tai gali padaryti ) ir tada jau atrodo kitoks. bet jis toks yra. o kai visas jaunimelis vadinamuosiuose Lt miestuose pradeda megdziot savo megstamus atlikejus ir pan ir pan, tai tiesiog netuir ka veikt. bet tai nera blogai. vis tiek is to isaugama.
o manau, kad zmones, kaip rase Hopeless , "su savo kitokiais pomėgiais ir gyvenimo supratimu" kaime gali gyventi kuo pukiausiai. ten gi taip grazu. gamta turiu omeny. tik vat galbut kaime nera tokiu galimybiu atsiskleist. pvz miest pilna visokiu meno mokyklu, teatru ir pan., o ten,deja, ne.
Klystu?
Kaip TAU gyventi? Taip, kaip ir dabar. į ką kreiptį dėmesį? Į savo asmenybę. Įpašalinius turėtų būti nusispjauti. Kas kita - artimi žmonės. Ne esmė. Reikalas yra tame, kad baik snarglėtis ir kurti tokias temas, šaukiančias tą patį. Vadovaukis savimi,o ne kitų pasakymais.
o kas pasake, kad tikri neformalai yra tik tukstancius gyventoju turinciuos kaimuos ar miestuos? turiu konkretu pavyzdi. Zmogus gyvena kaime, bet yra tikras neformalas, aisku bendraminciu savo kaime neturi absoliuciai nei vieno, bet turi savo idejas. O draugai- Vilniuj. Taip, kad dar karta sakau, nepriklausomai nuo to ( miestas, kaimas, didkaimis, didmiestis) neformalai veisias.
kas turi igimta anti bandos jausma, tai visiskai nesvarbu kaimas ar miestas.Manau kaime neformalu buti yra daug sunkiau nei mieste. Zmones neprate matyt gotu (asocijuojas su gedulu, laidotuvem, satanizmu), panku (kerzai- "pfiu b**t, as su tokiais kaime bulves kasu"), banglu "ee... kokie cia bulviu maisai ant koju?") ir tiesiog savita stiliu turinciu zmoniu. Gabut kituose kaimuose ar mazmiesciuose neformalai isiliejo i gyvenima ir jau yra tape kazkuo normalaus ir toleruotino, taciau i kitus kaimus dar tik ateina neformalu kultas ir tai kaip grobis "normaliems" zmonems, kurie istroske zeminti ir uzgozti kazka. Taciau idejiminiu neformalu tikrai mazai, daznai tebuna noras issiskirti apranga ir taip tapti "kietu", as prisidesiu grandinele prie sijonelio ir as jau pankas... As nusiperku kerzus, tai as is vis jau koma... Iskreiptas savokos "neformalas" suvokimas. Liudna ziuret.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gegužės 20 d. 12:30:50
2006 m. gegužės 19 d. 23:41:24
Kažkaip man kuo toliau tuo labiau atrodo, kad tu esi tas "neformalas", nesuprastas tos žiauriosios visuomenės ir ieškantis palaikymo (užtarimo) plačiuosiuose interneto tyrlaukiuose.
Klystu?
pereikime prie asmeniškumų
Aš esu kas esu, turiu susikūręs savo gyvenimą ir jį gan laimingai gyvenu. Tu manęs nepažįsti kad galėtum apie mane kalbėti taip ar kitaip. Aišku, tu rašei, kad tau tik taip atrodo. Puiku, bet man irgi daukas gali atrodyti.
Kodėl aš kuriu tokia temas?
Nes jos yra artimos ir aktualios man. Nes jose yra apie ką padiskutuoti. Nes jose dažnai būna viena ar kita protinga mintis kuri priverčia susimąstyti.
O asmenybė yra besivystantis dalykas, ir jei augti padeda daukas, netgi ir protingos žinutės parašytos interneto forumuose.
2006 m. gegužės 19 d. 23:34:57
mano kaime jaunimas užsiemės darbais, nes kaime paprastai žmonės $$$$$$ negyvena taip, kad jie neturi laiko visokiais šūd-... būt todėl ir nemačiau nei vieno neformato.
tau visiskai pritariu, ten jaunima sneturi kada pradeti issidirbinet ir pan. nu bendrai paemus. aisku, jei koks mzogus yra koks ( cia tik pavydzys) megejas labai dizaineris, ukio darbai jam ne prie sirdies visai, tai jis ir vaiksto turbut su savo pasiustais rubais ( jei tai gali padaryti ) ir tada jau atrodo kitoks. bet jis toks yra. o kai visas jaunimelis vadinamuosiuose Lt miestuose pradeda megdziot savo megstamus atlikejus ir pan ir pan, tai tiesiog netuir ka veikt. bet tai nera blogai. vis tiek is to isaugama.
o manau, kad zmones, kaip rase Hopeless , "su savo kitokiais pomėgiais ir gyvenimo supratimu" kaime gali gyventi kuo pukiausiai. ten gi taip grazu. gamta turiu omeny. tik vat galbut kaime nera tokiu galimybiu atsiskleist. pvz miest pilna visokiu meno mokyklu, teatru ir pan., o ten,deja, ne.
2006 m. gegužės 18 d. 20:38:34
Klystu?
2006 m. gegužės 18 d. 20:27:05
2006 m. gegužės 18 d. 01:21:14
2006 m. gegužės 18 d. 01:16:09
2006 m. gegužės 18 d. 01:15:05
2006 m. gegužės 18 d. 01:13:08
2006 m. gegužės 18 d. 01:11:33
2006 m. gegužės 18 d. 01:07:48
2006 m. gegužės 18 d. 01:02:23
2006 m. gegužės 18 d. 00:40:28
O šiaip tai - Marijampolėje užtenka apsirengit juodai ir tave "gote" apšaukia... na, tas pats ir Kaune, bet neesmė...
Neformalams nelengva visur...net ir namie...
2006 m. gegužės 17 d. 22:23:07
2006 m. gegužės 17 d. 01:22:35
2006 m. gegužės 17 d. 00:14:28
2006 m. gegužės 16 d. 23:50:10
neformalas nelygus neformalui. Pavyzdžiui, pilnai suprantu vegetarus, nes pats esu arti to.
į temą tai itin pataikyta
2006 m. gegužės 16 d. 23:47:54
2006 m. gegužės 16 d. 23:46:24
2006 m. gegužės 16 d. 23:43:36