Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Neformalai kaime?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
k_b
2006 m. gegužės 16 d. 23:39:45
Nesakau, kad jis protingeja, bet su tokiais kaip tavo komentarais jis tikrai netampa protigesnis. Nemegstu offtopicu temuose, todel ir sita diskusija raginu baigti. Kaip pasakytu rapariai: peace \o/

2006 m. gegužės 16 d. 23:38:12
oho.. tokie atsakai man patinka. nori pasakyt music'as protingeja? palyginus kas buvo tai cia liko mazhvaikiu nusishnekejimo kampelis.. su visais forumais taip.. pradzhioj zb viskas kol neprilenda 'protinguju' mazgiu.. del kitu forumu tai man px.. bet del shito gaila..

Atsakyti
k_b
2006 m. gegužės 16 d. 23:32:32
Hyd: su tokiu komentaru tu tik dar labiau atrodai "gudresnis" ir per tokius kaip tu man atrodo tas music`as neprotingeja.

2006 m. gegužės 16 d. 23:24:11
HyD >>> a?
k_b >>> suprantu ką nori pasakyti. Aš pats kaime gyvenu, bet man nėra taip blogai kaip čia nupasakojęs esu. Tiesiog noriu atrasti panašių žmonių, pažvelgti į jų gyvenimą.
hole >>> taip irgi būna ;> linksma
Gabux >>> mano manymu nei vienas iš tų variantų nėra pilnai tenkinantis žmogų.

Atsakyti
k_b
2006 m. gegužės 16 d. 23:11:52
Vat butent, kaime labai sunku rasti bendraminciu, bet jei rasi , sava rata padarykt ir gerai bus, sava muzika, savos paziuros, na manau supranti, bet jei tokiu nera tada labai sunku, tai man buvo kai gyvenau kaime... Puse zmoniu marozu, apskritai apart Euro bambalio nieko nemato, na zeurus istikro vaizdelis. Tai pilnai tave suprantu del tu kaimu... visa Lietuva kaimas siaip, bet didmiesti bendraminciu lengviau susirasti..

2006 m. gegužės 16 d. 23:00:23
dėl tų nemalonių žodžių...
mano sesė kai su savo skiautere išlindo kiek į rimtesnę visuomenę, kur nieks į ją pirštais nebadė ir nemėtė nekorektiškų replikų, jai buvo net šiek tiek keista ir nemalonu dėl to .
vistik jau buvo pripratus prie kitokių reakcijų

Atsakyti
Gabux
2006 m. gegužės 16 d. 22:55:58
be abejo, po 'savęs ieškančio paauglio' ir yra 'visa kita'. Jei visgi sugebėjo 'surasti'.
Nemalonius žodžius? Juk visada yra pasirinkimas [ooo taip].- Prisitaikyti [kalbu ne apie tą 'gerąjį' prisitaikymą, o tą, kuriuo siekiama 'palenkti' arba supanašėti su dauguma].
Kitas variantas- atsiribojimas [nuo žodžių, ar kitų 'šūvių' nukreiptų į tave]- siena. Kartais padeda.

2006 m. gegužės 16 d. 22:47:23
Gabux >>> norint tapti ta stipria asmenybe reikia pereiti nemažai etapų, tarp jų ir tą 'savęs ieškantį paauglį'.
o ir tai stipriai asmenybei abejoju ar bus malonu kiekvieną dieną girdėti piktus tų nebrendylų žodžius.

Dėl gitaros tai čia mada bet ji ir mieste yra. O kas kaime dauguma paskuj mokos visokias Kelias Į žvaigždes dainas groti.

Atsakyti
Gabux
2006 m. gegužės 16 d. 22:23:44
Dėl gitaros norėjau pasakyti, kad yra tiek n žmonių, kurie ja mokosi groti tikrai ne dėl savęs, o dėl masinio 'meniškumo-instinkto'.
Dėl vidinių dalykų- tai jau visai kas kita. Jei esi 'kitoks' natūraliai ne-išorėje, prie tavęs nuolat kabinėsis visokie nebrendylos arba šiaip tolerancijos trūkumu pasižymintis žmonės.
Bet čia jau kitas klausimas. Nes tam [tarkim] 'kitokiam' tai tikrai nerūpės. Kalbu apie stiprią subrendusią asmenybę, o ne apie 'savęs ieškantį' paauglį.

2006 m. gegužės 16 d. 22:17:51
Gabux rašė:
Nesikabinėdama prie reikšminio temos žodžio, tik noriu pasakyti, kad ne-formalai, apie kuriuos kalbi, dabar jau tapo super formalais. Isoriniai dalykai emės nekeičia. Per pigu.
O kaimas tikrai nėra 'riba' žmogui būti kitokiu.

p.s kaime gitara tikrai groja. Tik truputį [kalbu ne apie visus, tik gal pagrindinę paauglių dalį] kitais 'tikslais' [tenka sumaterialinti žodį], nei mieste.

O jeigu yra netik išoriniai bet ir vidiniai dalykai?

Ir ką norėjai pasakyti tuo sakiniu apie gitarą?

neformaliu zmoniu ten kazkada buvo tokia viena. pamenu, ja durna vadindavo Būtent ;o

Atsakyti
The_Wicked_One
2006 m. gegužės 16 d. 22:12:58
huhuhu mano mocitues kaime tai mergos susede ant suoliuko sneka mazdaug taip "nu bet kaune zmones paprastai rengias, nesipuosia , kai eina i miesta, nieko." zodziu toks kaimas, kad vaziuojant i miesta jau ciut ne puostis reikia. neformaliu zmoniu ten kazkada buvo tokia viena. tada pries kokius tris keturis metus, kai visi dar vaiksciojo sus ijonais ant kelniu ir visas tas neformalizmas Lietuvoj buvo nelabai paplites. pamenu, ja durna vadindavo.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Gabux
2006 m. gegužės 16 d. 22:09:46
Nesikabinėdama prie reikšminio temos žodžio, tik noriu pasakyti, kad ne-formalai, apie kuriuos kalbi, dabar jau tapo super formalais. Isoriniai dalykai emės nekeičia. Per pigu.
O kaimas tikrai nėra 'riba' žmogui būti kitokiu.

p.s kaime gitara tikrai groja. Tik truputį [kalbu ne apie visus, tik gal pagrindinę paauglių dalį] kitais 'tikslais' [tenka sumaterialinti žodį], nei mieste.

2006 m. gegužės 16 d. 22:08:35
Ai tiksliai, tokių bobų buvo ir bus.Pora ir aš žinau, bet jau nekreipiu dėmesio į jas ( kaime pas senelius), nes jom bet kokie rūbai netinka:tai pilvas matosi, tai kelnės per plačios ir t.t.O su "Taip per televizprių rodo" kaip prajuokinai...Mano močiutės vos ne priežodis tai.Kai eina per kanalus, mtv įsijungia ir ten pamato kokią Britney tai puolka klasusinėt ar taip jau gražu skaitosi, o 'reperiais' išvis atsistebėt negali.O kai pvz vaikinus su makiažu pamato tai iš juoko nuimirt galima.Tai visom bobutėm taip, viskas jas stebian.Nereikia pykt, tai jom gyvenimą linksmina, veikla vis kažkokia, tema pokalbiui pro tvorą Nors neretai ir nervina...Toks jau tas gyvenimas.

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti

2006 m. gegužės 16 d. 22:02:27
Na matyt kad neturi. Patikėk kaip smagu sakyti visom bobutėm ir netik sakyti 'matei kaip Jono dukra atrodo?? - o taip, kas ten per tėvai nesugeba normaliai išauklėti mergelės, kaip ji ten vaikšto apskarsčius visokiom nesamonėm' ..... tad pribėga dar viena ir sako 'taigi čia mada, čia jaunimas, tokius per televizorių rodo'' ... kažkas tokio ;o ;> o tie laikai praėjo dar tikrai nevisur. Atvažiuotų čia kad ir į mano kaimą koks nors skiauterėtas žmogus tai dar bent pusę metų prisimintų.

Atsakyti
xdm
2006 m. gegužės 16 d. 22:00:13
mano kaime jaunimas užsiemės darbais, nes kaime paprastai žmonės $$$$$$ negyvena taip, kad jie neturi laiko visokiais šūd-... būt todėl ir nemačiau nei vieno neformato.

Atsakyti
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. gegužės 16 d. 21:52:51
Na gal.Bet manau, kad jau turėjo praeit tie laikai, kai žmonės 'neforamalus' vaikosi su kirviais, vadina satanistais ir pan.Aišku, pažodžiui suprast nereikia
Tiesą sakant man sunku suprasta kaip galima 'neformalus' tam kaime apkalbinėt ir pan. Negi žmonės daugiau neturi ką veikt?

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti

2006 m. gegužės 16 d. 21:49:00
Na kaimas prie Kauno ar Vilniaus ir kaimas prie Marijampolės manau šiek tiek skiriasi .. pirmasis bus 'miestiškesnis' ; D

Atsakyti
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. gegužės 16 d. 21:47:37
Na tų kaimų nežinau, neatrasti plotai ten man...Bet argi kaimai šiaip labai kuo skiriasi?

Atsakyti

2006 m. gegužės 16 d. 21:45:53
Na aš turiu galvoje čia kaimus aplink Marijampolę, ,kur gyevnu pats
tai čia nors ir yra už kokių 10 km miestas bet vistiek žmonės toki žaiuroki,, ;o

Atsakyti
ice_dream (Užblokuotas)
2006 m. gegužės 16 d. 21:43:38
Nu žiūrint kokio lygio tas kaimas.Tu minėjai, kad kai ryšys su miestu tolimas.Nu tokiam gal neteko būti...Bet va 'kaime' gana arti Kauno labai daug kas save laiko neforamalais: visi septintokai 'reperiai', kaimo 'gotai' siaubia kaipines.Na gitara grojančių ten matyt neteko, bet su riedlentėm mačiau.
Bet tokiom sąlygom kaip minėjai, žmonės gauna galimybę labiau jaustis neformalais Bet va dėl to teikiamo džiaugsmo abejoju...Gal.

Atsakyti
Puslapiai: 123456
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

The Lumineers The Lumineers
9,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3070
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 251982