Pastaruoju metu galvoje sukasi viena eilutė iš Bliss n Eso - Addicted:
"Power to the people that have freedom in their focus"
kuo dažniau kartoju, tuo daugiau prasmės ji man įgauna
Man eilutė iš Scooter : "it's nice to be important, but it's more important to be nice",
Pet Shop Boys: "You don't have to be beautiful (but it helps) " {love Etc dainos}
Nieko smerkt nenoriu, paprasčiausiai žmogus paskubėjo. O noras pasireikšt - na juk irgi nėra jau taip blogai. Aš mąstau apie kitą blogybę - forumuose ji neišvengiama. Tai temų kartojimais. Tą patį galima nusakyti visai skirtingais žodžiais. Va jei jau kuriant temą suveiktų kažkas panašaus į Google intuityviąją paiešką.... Na aišku, čia svajuko dramblionės... ir dar. Kad taip pasikartojančias temas būtų galima sujungti, ypač jei naujai sukurtoje jau spėja pasireikšt ne vienas ir išsako tikrai įdomių minčių...
Rutone, kodėl kartais žmonės nori atrodyti protingesni už kitus??...
Naujokas nepamatęs sukūrė temą, kuri jau yra. Na, taip nesakau, kad tai nieko blogo, tačiau nereikėtų taip sakyti, mano nuomone.
Reikėtų gerai pagalvoti,kad atsakyti,bet yra daugybė dainų tekstų ,tiesiog neįvertinamų,tiesiog tobulų,na norėčiau tik paminėti ,-Mango - ''Žiemos pasaka'',dainos žodžius,nors ir paprasti ir neišskirtini,bet tiesiog tinka ,prie muzikos,ir šios grupės,dar ne viena daina,turi nuostabius tekstus ir muzika,kuri ,tik padeda jiems.....
2011 m. gegužės 17 d. 17:48:28
"Power to the people that have freedom in their focus"
kuo dažniau kartoju, tuo daugiau prasmės ji man įgauna
2011 m. gegužės 16 d. 03:26:30
''i hurt myself today, to see if i still feel'' johny cash, hurt atrodo
2011 m. kovo 27 d. 15:17:58
2011 m. kovo 26 d. 14:07:05
Kraftwerk
2011 m. kovo 4 d. 09:28:32
pati pirma ir svarbiausia Beatles baladės eilutė
2011 m. vasario 15 d. 22:41:12
2011 m. vasario 14 d. 23:58:09
Maniškė:
People fall quicker, than buildings do.[mančesteriečiai BEAUTIFUL SOUTH]
2011 m. vasario 14 d. 17:07:16
2011 m. vasario 14 d. 06:08:56
o kartais jau panasios temos nebuvo?
Tai aišku, kad buvo: https://www.music.lt/Originalus-d...ijos- 79085.html
Bet vaikas labai nori pasireikšt....
čia visgi skirtumas: eilutė vienos dainos viena eilutė - nebus kaip anoj temoj pilnų dainų tekstų bei betikslio "spaminimo".
Man eilutė iš Scooter : "it's nice to be important, but it's more important to be nice",
Pet Shop Boys: "You don't have to be beautiful (but it helps) " {love Etc dainos}
2011 m. vasario 13 d. 12:10:20
2011 m. vasario 13 d. 10:56:24
Naujokas nepamatęs sukūrė temą, kuri jau yra. Na, taip nesakau, kad tai nieko blogo, tačiau nereikėtų taip sakyti, mano nuomone.
2011 m. vasario 13 d. 09:45:05
2011 m. vasario 12 d. 23:54:18
o kartais jau panasios temos nebuvo?
Tai aišku, kad buvo: https://www.music.lt/Originalus-d...ijos- 79085.html
Bet vaikas labai nori pasireikšt....
2011 m. vasario 12 d. 22:32:25
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2011 m. vasario 12 d. 22:28:05
2011 m. vasario 12 d. 22:10:19