Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Naujoji EMO grupių banga. Kaip vertinate?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 89101112131415161718 ... 21
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
eglermknt
2007 m. kovo 4 d. 20:13:52
Visi čia nori, kad už juos kas smegenėles apsuktų
Na, kad išaugama nežinau, bet bent jau tikiuosi. Žinau, kad šliaužtinukus visi vaikai kada nors išauga. Gimę nuogi, buki ir apsiseilioję 'ant' kokios mados pataiko, tokius apdarus ir dėvi. Taip kad emo vaikas gali po kelerių metelių labai lasivai nusimesti savo drapanas. Na, bet yra tokių, kurie jau gimė su marškiniais Tokie ir nesikeičia visą gyvenimą.
Čia maždaug

2007 m. kovo 4 d. 20:01:53
Na ta mintis apie tai kad kartais visi taip jaučiamės nėra gera. Nes iš tikro juk visi kartais elgiamės ir kaip pankai ir kaip pametę protą metalistai =]

Kita mintis. Nejaugi depresija ir klausymas dainų "oi tu manęs nemyli, aš vargšas" su silpnu vokalu yra būtina ir pakankama emo gyvenimo būdo sąlyga? Nesamonė ane?

Atsakyti
xdm
2007 m. kovo 4 d. 19:14:47
eglermknt rašė:
eglermknt rašė:
O koks gi yra emo gyvenimo būdas ? Bet tai čia jau pasalyk ne tą, trylikamečių su pusę veido dengiančia sruoga propaguojamą.

xdm > neiškrypk iš vagos. Aš to paties klausiau, taip kad nepyk, bet atsakymo nepasakysiu.

eglermknt, aš tikėjausi, kad tu rašydama man atsakymą pati atsakysi į savo klausimą. Nes ir tame yra esmė. Beveik visi esame kartais jautėsi atstumti, abėjingi, sužlugdyti, besivadovaujantys tik jausmais ar pan. Beveik visi jautėmės "pažiūrėkit visi į mane kaip man blogai". Vieni labai rėtai, kiti dažniau. Na aišku tų kurie dažnai taip jaučiasi yra mažuma, todėl gal ir galima būtų juos pavadinti kaip nors, pvz. emo. Tačiau yra taip pat besijaučiančių ir žliumbiančių per "gražias" rusiško popso dainas. Jie visiškai neklauso emo, tačiau jie elgiasi kaip minėti. Tai prie ko čia muzikos stilius emo, kuris iš tikro neturi nieko bendro su aprangos stiliumi. Galų gale juk iš to išaugama, ar iš tikro metalisto ar panko išaugama?

Atsakyti
LeTa_
2007 m. kovo 4 d. 18:11:04
nežinau tokių

2007 m. kovo 4 d. 17:16:39
Na, manes nenerwina emo grupes. Juokinga, tai, kad kas antra one.lt anketa - "emo". Ir gaila tu tikruju. Tad tiems naujiesiems - bbeee o geriesiems - .
Na, zhodzhiu, dzhiaugsiuos jei pawyks man tie du smailai, chia ne i tema, bet ai..
Nu wa, emo grupes - nieko priesh, bet "emo" one.lt (dauguma) - brudasss

Atsakyti
eglermknt
2007 m. kovo 4 d. 17:13:03
eglermknt rašė:
O koks gi yra emo gyvenimo būdas ? Bet tai čia jau pasalyk ne tą, trylikamečių su pusę veido dengiančia sruoga propaguojamą.

xdm > neiškrypk iš vagos. Aš to paties klausiau, taip kad nepyk, bet atsakymo nepasakysiu.

2007 m. kovo 4 d. 14:55:54
Pasakyk man koks yra emo gyvenimo būdas? Kada tu tampi emo ir kada ne?

Atsakyti
eglermknt
2007 m. kovo 4 d. 12:42:17
xdm rašė:
Visi mes kartais būnam emo. O visiškų emo nebūna. Na gal tik keli visoj žemėj ;] Taip, kad nemalkit .. su tuo gyvenimo būdu.

O taip kaip nemalt ? Kaip tada visos kitos subkultūros ir jų gyvenimo būdas ? Jeigu mes visi kartais būnam ir tokie ir anokie, tai nejau viskas šnipštas ir mes paliekama tik filosofais arba mados aukomis
Ale man zachrielas.

2007 m. kovo 2 d. 12:06:44
ech, kai kurie emo kuriniai yra tikrai labia verti demesio ir mieliausiai kalusyciausi sitos muzikos, jei pries akis is karto neiskiltu durnu mano bendraamziu paveiktu EMO, snukeliu atvaizdas. Siurpu darosi, tikrai.

2007 m. vasario 28 d. 23:07:54
Visi mes kartais būnam emo. O visiškų emo nebūna. Na gal tik keli visoj žemėj ;] Taip, kad nemalkit .. su tuo gyvenimo būdu.

Atsakyti
kojote666
2007 m. vasario 27 d. 18:34:25
Š yra. O tos grupės - pseudoEmo/ popEmo, ar kažkas panašaus, ką per Mtv groja.

2007 m. vasario 24 d. 13:42:23
NeNi rašė:
aš tik vyliuosi kad ta banga greit nuslūgs atsibodo matyt apsimetėlius ir kaip trylikmetės mergailės alpsta dėl jų.
ir nemanau kad ant akies užkritusi juoda plaukų sruoga tai jau emo ne.tai ir gyvenimo būdas.

2007 m. vasario 10 d. 12:40:29
aš tik vyliuosi kad ta banga greit nuslūgs atsibodo matyt apsimetėlius ir kaip trylikmetės mergailės alpsta dėl jų.
ir nemanau kad ant akies užkritusi juoda plaukų sruoga tai jau emo ne.tai ir gyvenimo būdas.

Atsakyti
Evil_in_a_closet
2007 m. vasario 8 d. 13:23:49
Ilgai mąsčiau kaip pradėti šį straipsnį. Tiek daug diskutuota, jog atrodo jau nebėra ką ir bepridurti. Kiekvienas turim savo asmeninę nuomonę tiek apie muziką tiek aprangos stilių. Straipsnį rašiau norėdamas apibūdinti muzikinę emo raidą, tačiau tą patį galima pritaikyti ir drabužių stiliui,kuris kito kartu su žodžio reikšme. Galbūt kamnors šis straipsnis praplės akiratį ar sugundys pasiklausyti emo muzikos

Emo yra Hardcore punk stiliaus atšaka, atsiradusi 1985 metų viduryje JAV.Dar tiksliau, Vašingtono scenoje. Bėgant metams palito terminas "Emocore"- emocional hardcore sutrumpinimas. Terminas "emo" buvo naudojamas apibūdinant grupes, kurios būdavo įpatingai spontaniškos ir emocionalios per koncertus. Kitaip tariant, ardymasis grojant. Įsimintiniausios to meto grupės buvo - Rites of Spring, Embrace, One Last Wish, Beefeater, Gray Matter ir Fire Party. Pirma emo banga pradėjo slūgti 1990 metų pradžioje,išsiskyrus keletui pagrindinių to metų emo grupių. Bet atoslūgis truko neilgai. Į sceną pradėjo plūsti indie rock paveiktos emo grupės. Indie rock stiliaus emo muzika buvo mažiau chaotiška ir daug melodingesnė. Bet sulaukusi ypatingo populiarumo underground scenoje, dauguma grupių arba iširo arba pradėjo jungti emo kultūrą su pop kultūra.Be abejo toks išėjimas į plačiuosius vandenis smarkiai pakeitė ir patį emo terminą. Jis tapo daug laisvesnis, ir reiškia specifinį hardcore punk substilių.

Visą Emo istoriją galima skirstyti i tris bangas:

Pirmoji (1985-1994)
Antroji (1994-2000)
Trečioji (2000-dabar)

Tačiau tik nuo antrosios bangos pradėjo formuotis dabartinis emo suvokimas.

Bėgant metams iškilo emo indie stilius. Įpatingai jis paplito centrinėje JAV dalyje. Dėl panašaus skambėjimo netgi atsirado būtent tokio stiliaus pavadinimas - "Midwestern emo". Dar viena emo iškilimo vieta tapo Fyniksas Arizonos valstijoje. Įkvėpti tokių emo grupių kaip "Fugazi" ir "Sunny Day Real Estate" tuometiniai punk rokeriai "Jimmy Eat World" pradėjo maišyti emo su savo mėgstama muzika. Jų albumas "Static Prevails" (1996) buvo pirmasis emo albumas,išleistas didelės įrašų studijos ("Capitol Records")
Emo indie žanras įpatingai palito ir dėl daugybės vienų ar kitų grupių veiksmų- muzika pradėta vadinti tiesiog emo.
Persiritęs per Atlanto vandenyną emo stilius populiarumo susilaukė ir Europoje. 1998 metais žurnalas"Teen Poeple" emo stilių apibūdino kaip naujos kartos hipių muzika. Būtent dėl tokio vertinimo daugybė emo grupų pradėjo kratytis šio termino, taip atsirado naujas stilius - "happy pop-rock"

Trečioji emo banga:

Baigiantis 20 amžiui undergroundinė emo scena faktiškai išnyko. Dauguma grupų iš undergroundo perėjo į "mainstreamą". Ankstesni emo dainų tekstai būdavo tamsūs, pikti ir skausmingi. Jie buvo būdingi daugiau undergroundinei scenai. Tokie tekstai be abejo nepatiko masiniams klausytojams, todel projektas "Dashboard Confessional" įnešė naują dainų rašymo stilių. Atsirado dainos apie meilę, ir viską kas su ja susiję.
Tuo pačiu metu terminas emo pradėtas naudoti už muzikinės scenos. Žodis pradėtas asocijuoti su emocijų rodymu ir perdėtu atvirumu. Fanai,pradėję rengtis taip,kaip emo grupės,taip pat buvo ir praminti. Daugybė grupių imta vadiniti emo nors jos neturi jokio sąryšio su hardcore muzika. Todėl tokias grupes kaip:
AFI, Alexisonfire, Brand New, Bright Eyes, Coheed and Cambria, Death Cab For Cutie, Fall Out Boy, From First to Last, Funeral for a Friend, Hawthorne Heights, My Chemical Romance,Panic! at the Disco, Senses Fail, Something Corporate, The Starting Line, Story of the Year, Taking Back Sunday, Thursday, The Used yra sunku vadinti emo kultūros tesėjomis,tai veikiau alternative atšaka kurią aš pats pavadinčiau nu-emo.
Bėgant metams žodis "emo" tapo nemaža popkutūros dalimi,sukomercintas žanras labai nutolo nuo savo šaknų. Žodis Emo buvo išplėštas iš tikrųjų tėvų rankų, atsiskyręs nuo hardcore kultūros ir užaugintas kaip išlepintas,populiarumo besivaikantis pop muzikos sūnus.

Baigiant norėčiau pasakyti,jog po truputį atsigauna undergroundinis emo stilius,turintis didelį hardcore prieskonį ir priklausantis troo oldshool emo šeimai. Taigi vertindami šį stilių nepamirškim jog emo turi du veidus: undergroundinį-oldschoolinį ir komercinį.

Žymiausios emo grupės - Orchid,Saetia,Sunny Day Real Estate,Fire Party,Jimmy Eat World,At the drive-in,Fugazi ir t.t.

2007 m. vasario 8 d. 12:14:11
ai, man tai juokingi tie emo. stengiuos but tolerantiska
Neturi kazkokiu ideju ar siekiu, kaip kitos subkulturos. sausai taip.

Man sitas bajeris apie emo geras:
Tuoj bus EMO revoliucija, o tada visiems bus p**da. Jie numes bomba, kuri visiems perpjaus venas

Atsakyti
xdm
2007 m. sausio 22 d. 09:09:07
aha įdėk linką

parašiau apie emo
https://lt.wikipedia.org/wiki/Emo
tačiau jis dar turi būti suredaguotas. Jei kas norite galite pridėti apie screamo ar nuo savęs jei tikrai manote, jog reiketų - enciklopedija laisva.

Atsakyti

2007 m. sausio 17 d. 19:24:34
platink
:>

Atsakyti
Evil_in_a_closet
2007 m. sausio 17 d. 18:35:53
puslapis dirba,bet ten liko tik forumo skiltis.galeciau cionais paplatinti

2007 m. sausio 17 d. 17:50:03
tas psl. kur Evil_in_a_closet parašei nedirba

Atsakyti

2007 m. sausio 17 d. 17:31:21
Evil_in_a_closet >>>
kur?

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 89101112131415161718 ... 21
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Dienos daina

Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja Boney M Living Like A Moviestar
 Boney M

DjVaids Alekna Ugnis (ft. Keite Arai)
 Alekna

Konditerijus Alice In Chains Rooster
 Alice In Chains

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1528
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274500