Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Naujoji EMO grupių banga. Kaip vertinate?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 910111213141516171819 ... 21
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Evil_in_a_closet
2007 m. sausio 17 d. 16:11:59
jomajo buvau juk parashes

2007 m. sausio 17 d. 14:45:49
xdm >>> parašyk kokį nors teisingą straipsnį apie emo, LIETUVIŲ kalba, ir tada viskas bus geriau. Nes dabar žmonėms gali sisųsti nuorodas su angliškais ilgais tekstais, bet niekas jų nesupras ir net nesistengs suprasti ;x

Atsakyti
xdm
2007 m. sausio 17 d. 13:23:38
Viskas būtų ok ir nereiktų žinoti kaip prieš porą metų kai nebuvo emo kaip mada ir kaip joke. Dėja dabar kai daugelis apie emo žino klaidingai gal reiktų sužinoti ir teisingai vis dėlto?

Atsakyti
ShadowOfDeath
2007 m. sausio 17 d. 12:28:48
Tiesą pasakius apie emo nieko nežinau, bet ir žinoti, kažkodėl nieko nenoriu apie tą 'naują bangą'... vien tie MCR ar kaip ten..šūdas jų ta muzika, tikrai ne mano stiliaus. Bet va kas kelia juoką tai mūsų mokyklos šeštokai, kurie šią savaitę koridoriuose budi, ir ant kortelių, ant kurių turėtų būti jų vardai užrašyta ''EMO'', :> galvoju, kažin, jie suvokia, ką tai reiškia? ;/

2007 m. sausio 15 d. 13:38:23
dar sunny day real estate - grendel labai geras pavizdys apie tai kur rašiau. Nu esmė ne gitarose, o tame ritme visame
gal žinote panašiai grojančių? ir iš vis aš nieko tokio negirdėjau ne emo muzikoje.
beje gal skaitėte knyga grendel ar filmą žiūrėjote? Ar verta?
"I wanted to be them but instead I destroyed myself"

Atsakyti
Vibratorius (Užblokuotas)
2007 m. sausio 14 d. 21:32:25
nepatinka man tie emo karoce. kazkokie.. tikrai visi vienodi kaip vienas. neina atskirt. o one.lt privise kaip sudo. nervuoja

2007 m. sausio 14 d. 20:25:41
man tai šiaip patinka labai tas slow tempo, melodic, complex guitar, dynamic. Jei suprantat apie ką aš na tarkim sunny day real estate - in circles verse, jimmy eat world static prevails ir clarity daug šito yra, mineral(čia jau tos post-SDRE grupės).
tipo kažkas kaip https://liquido.freepgs.com/11 - ... Gate Ranch.mp3
tik jie ten turi vieną gitaristą kiek žinau tai nelabai tai atsiskleidžia. Tipo kai vienas be distortion'o groja vieną, o kitas visai(nu natų požiūriu ne visai) kitą ir vienas kitą taip papildo mane asmeniškai emo instrumentalai labai žavi.

Atsakyti
xdm
2007 m. sausio 14 d. 19:39:47
aš jau bijau ką nors sakyti apie emo nes matau kad irgi nelabai daug išmanau
tų emo grupių galima rasti virš 100, o dainų nesunkiai atsisiusti apie pusę iš jų. Seniau galvojau kad jų buvo tik 10-20
čia tas verkšlenimas nuo SDRE man atrodo ir atėjo Jei ne pataisykit.
Vat tas būtent SDRE skambėsys yra kitoks nei hardcore. Ten labiau Indie. O emo/screamo yra iš hardcore. Tai tik tiek norėjau pasakyti - t.y. kad hardcore grupės geriau atspindi tą dalyką.

Atsakyti
Evil_in_a_closet
2007 m. sausio 14 d. 15:27:35
screamo is gud bet dar geriau - emoviolence dabar jau ir is screamo popsiuka padare (atreyu,across five aprils ir pan) is emoviolence pasiulyciau inhumanity,madame germen,oktober skyline.

neseniai o tikslaiu uzvakar buvau konce,ten buvo viskokiu emokaliu ir emobernu - 14/15 metu vaikigaliai. o atejo i death/grind koncerta.Tokie "neformalai" nieko neismano.ir nezino savo vietos.kas madinga-tas burnoj

Hopeless - ka tu vadini verkianciais vokalais? screamo? emo vokalu tokiu pilna..pvz saosin..vemt vercia. bet chebras kurios klasiskai screamina verkianciais sunku butu pavadinti.

2007 m. sausio 14 d. 15:18:52
mane tie emo vaikai nervuoja. kažin jie patys savęs nesumaišo su kitais? visi vienodi kaip kažinkas, jokio išskirtinumo. ir apsiseilėję vaikšto

2007 m. sausio 14 d. 14:20:51
xdm >>> ten aš rašiau. Ir ten mano asmeninė nuomonė. Kiek aš girdėjęs tos emo muzikos, tiek senesnių tiek naujesnių grupių man visur toks verkiantis vokalas.

Atsakyti
xdm
2007 m. sausio 14 d. 11:39:59
o čia orchid:
https://moses.last.fm/download/17...c+Dia lectic.mp3

jos nemokamos tai legalu

dar pridėkit SDRE ką girdėjote ir manau jau padoriai žinosite kas yra emo

Atsakyti
xdm
2007 m. sausio 14 d. 11:20:24
nu o čia dainelė tokia populiari jei kas norit
https://liquido.freepgs.com/Saeti...and Bacchus.mp3

Atsakyti
xdm
2007 m. sausio 14 d. 11:11:45
ten kažkas iš musiškių su jemoboy rašė, kad tipo emo labai daug verkšlenimų ir davė SDRE - in circles pvz.. šiaip cituoju Evil_in_a_closet "troo emo-uzkieteje hardkorovcai". Šiaip pats tikriausias emo būtent toks koks ir buvo pradžioj. O dabar pvz. Envy, Saetia, Orchid(screamo)
aš nenoriu įžeisti, kad per mažai žinot. Tiesiog čia makalynė tokia gavosi ir iš dalies pats čia smegenis visiems maišau nenuosekliai pateikdamas informaciją

krc man atrodo sukursiu psl. apie emo lietuviškai ir bus gerai...

Atsakyti
xdm
2007 m. sausio 14 d. 10:57:31
jo. bet ištikro gaila tokių vaikų bet ką padarysi - tokia ta šių dienų visuomenė.
šiaip aš ten nerašiau jokių komentarų tik papostinau lietuviškai išverstus vienos garsios 90s emo grupės lyrics. Jie aišku pagalvos kad ten pats parašiau, kadangi beveik nieko apie tą emo ištikro nežino žiūrėsim kokie komentarai...

Atsakyti
keturkampas_nulis
2007 m. sausio 14 d. 02:05:44
Tada belieka pakrizent į kumštį, prisimint visą www.hopeisemo.com [čia jei kas dar nematę] matytą/girdėtą auksą ir eit toliau užsiimt sava veikla.

2007 m. sausio 14 d. 01:53:17
patikėk, tikrai ne. Abejoju ar besip*zdavojantis žmogus būtų parašęs tame forume 1000 komentarų ir būtų jo administratorius.

Atsakyti
keturkampas_nulis
2007 m. sausio 14 d. 01:43:14
O man susidarė įspūdis, kad ten daugiau besip1zdavojančių, nei rimtai į visą tą mėšlelį žiūrinčių. Arba čia tiesiog Hope atvejis.

2007 m. sausio 14 d. 01:35:25
Paskuj kažkokio svečio (gal xdm?) parašytas vienintelis komentaras kuriame yra kažkas teisingo. Tada į jį atrašyta kad jis nieko nesupranta, kad Placebo emo nes jų dainų žodžiai toki ir galiausiai viskas užbaigiama mintimi forumas buvo sukurtas tikriems nefomalams ir juos suprantantiems zmonems o ne atvirksciai

viskas, baigiu šitą flood'a, einu paskaitinėsiu dar

Atsakyti

2007 m. sausio 14 d. 01:32:06
odievodievodiev ; DDDDD
čia geriausias:
cia emocional hardcore yra angliskai o isivercia pankrokas

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 910111213141516171819 ... 21
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1528
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274500