Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Naujoji EMO grupių banga. Kaip vertinate?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1011121314151617181920 ...
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti

2007 m. sausio 14 d. 01:21:50
O diev, tas jų forumas juokingai graudus ;x

Atsakyti
xdm
2007 m. sausio 13 d. 23:02:51
xdm rašė:
vat man įdomesnė diskusija yra "kokią roko muziką mes turėtume dabar jei nebūtų Nirvanos?" žinant kiek ji įtakos padarė ... fantazuot ir fantazuot

būtų gerai jei kas ištrintumėt šituos komentarus neten pakliuvo

Atsakyti
xdm
2007 m. sausio 13 d. 22:49:41
emocional.eforum.lt

jei norit ten paprikolint:
JEMOboy
pass: emokid

DDD

Atsakyti
xdm
2007 m. sausio 13 d. 22:20:59
vat man įdomesnė diskusija yra "kokią roko muziką mes turėtume dabar jei nebūtų Nirvanos?" žinant kiek ji įtakos padarė ... fantazuot ir fantazuot

Atsakyti
xdm
2007 m. sausio 8 d. 23:52:11
Kartais labai faina tik stebėti tos masių mados pokyčius, tendencijas ir ironiškai juoktis

Atsakyti
Evil_in_a_closet
2007 m. sausio 8 d. 23:24:23
beja..i hardcore stiliu labai sunku butu prijungti tas visas dainas apie meile..nu neapsivercia liezuvis..fashioncore-cia grupiu-isejusiu i mainstreama terminas.jie pays ji ir sugalvojo..netycia,kai karta isejo su tokiu maikonu..kazkaip panasiai atsirado ir terminas - heartcore. o del Sunny Day Real Estate tai laikau juos emo..visdar laikau,nes paklausius kad ir Ian Mckaye kurybos taip neatrodo..nors man didziausia itaka padare MINOR THREAT. kol emo kaip zanras priskiriamas prie hardcore, fashioncoras negali buti emo dalimi. taigi viskas iki 1994 mano nuomone - troo emo,o toliau tik ejimas i mainstreama..nieko ipatingo..ateis laikas si banga nuslugs.arba ne

2007 m. sausio 8 d. 23:22:59
Na turiu nemažai draugių, kurios domisi ir ypač klausosi tą visą emo šlamštą - na man asmeniškai netrukdo - gal ir geriau negu koks hip hop`as ar kitas sh, bet tai dar nereiškia, kad jos primeta gyvenimo stilių - EMO ar kaip čia išsireikšti. O šiaip kad kuo mažiau tokių madų butų tuo geriau.... grrr... žlugdo jaunimą.

2007 m. sausio 8 d. 23:03:26
sutinku. Esmė, kad ne visiems įdomus tas emo, todėl reikia žmones šviesti ne su tiek daug informacijos nors visai gerai, kad čia besilankantys ją perskaito

Perskaičiau tokį psl. https://www.youdontknowemo.tk/ . Jie teigia, jog Sunny Day Real Estate ir visos po jų grupės nėra emo. Kadangi šis terminas atsirado underground'e jis nėra labai apibrėžtas. Įdomu kas sunny day real estate pavadino emo? Juk jie neskamba kaip embrace, rites of spring. Kita vertus jei jie negroja emo tai ką jie groja? Indie rock, alternative rock, pop/rock? Tuomet labai didelis skirtumas tarp SDRE ir tarkim sonic youth, o stiliai tie patys?
Bėda, kad tą dabartinį "emo" reikia kažkaip vadinti, nes muzika ganėtinai išskirtina ir dar svarbiau skiriasi nuo grupių grojančių trū emo. "fashioncore" puikiai tinka dabartinėm.
Bet kaip tada vadinti SDRE? wikipedijoje vadina midwest-emo

------
man labai patinka Lifetime daina Ostrichsized (reiškia pašieptas, išjuoktas)
jei kas norit paklausykit. Ji puikus tos community, kurią aš minėjau pavizdys.

https://liquido.freepgs.com/12 - Ostrichsized.mp3

[Wouldn't you try to help me if you thought you could?
Can you see the sunset from the southside very good?
Yeah real good]

We are all alone tonight.
Nothing is easier.
We are alone, just by ourselves.
We are not normal.
And screwed up and mixed up.
All of us don't know where to begin doing for... doing for ourselves.
Can you see the sunset from the southside?
You can see it from the eastside too.
I still don't know a single purpose for the breath I draw.
Not alone... you're not alone, but with me you are.
All screwed up and mixed up.
All of us don't know where to begin doing for... doing for ourselves.
We are alone.
All of us don't know where to begin... We are alone.
All of us don't know where to begin... We are alone (alone).
All of us don't know (just don't know)
where to begin (begin) doing for ourselves.
We are alone (alone).
All of us don't know (just don't know)
where to begin (begin) doing for ourselves.
Doing for ourselves.

Atsakyti
Evil_in_a_closet
2007 m. sausio 8 d. 22:43:13
xdm - pateikei daug informacijos o svarbiausia jog teisingos. bet dauguma zmoniu per buki priimti tiesa.susidaryti stereotipai vistiek islieka pas konservatyvu muzikos myletoja. ir visu pirma manau reiktu pasidometi kas yra emo.tikrieji emo.kazkada sis zodis net nebuvo stiliaus ar subkulturos pavadinimas. as mcr ir pan mesla vadinu fashioncoru (make music,not hairs!) Kiek zinau tai ne as vienas.troo emo-uzkieteje hardkorovcai. Ir man patiko vienas posakis,nors as myliu hardcora - "hardcoras dar niekada nebuvo toks slykstus." turima omeny tas fashioncore stiliaus grupes,kurie save priskiria hardcore/emo zanrui,o is tikruju tai buna veikiau alternatyvus punk rokas ar rokas.

2007 m. sausio 8 d. 22:08:19
o jūs rezultatus žiūrėjote? geras

Kada atsirado Emo muzika?
60s 1
70s 1
80s viduryje 2
80s pabaigoje 4
1994 3
Po 2000 7

Kuris iš čia parašytų albumų padarė didžiausia įtaką Emo muzikai?
2004 - American Idiot (Green Day) 4
1994 - Jimmy Eat World 5

Ar Emo-vaikai rengiasi išskirtinai(1)? Pjaustosi(2)? Homoseksualūs(3)?
1, 2, 3 6
Tik 1 6

Vis dar manau, jog aš Emo 1

Atsakyti
xdm
2007 m. sausio 8 d. 21:59:57
tai, kad tas testas ir buvo tam, kad pripažintum: taip, my chemical romance ir tie visi "tipo emo" ištikro tik mados aukos
na ačiū, kad klaidas pastebėjote. reiks paderinti. Lievas ten psl. reiks ištrinti ir kurti naują(jeigu aš kursiu )

"Labai subjektyvus testas. Su potekste - "EMO" yra jega."

svarbiausia tame teste netiesos nėra kaip kitur
tik bug'as, kad būtinai reikia teisinga atsakymą parinkti. gaunasi, kad tu turi būti tam tikro amžiaus, kad atsakytum teisingai
šiaip parinkau teisingą "virš 20", nes dabar atsikūrė tokia grupė Lifetime ir ji koncertuoja su fall out boy ir kai į jų koncertus nueina 30 metų emo fanas(nes jaunystėj mėgo lifetime) ir 15 metų emo fanas, tai kažkuris iš jų nėra tikras emo tai kadangi šitas testas apie tikrus emo tai ir parinkau virš 20

aš nemanau, jog testas sako, kad emo yra jėga. aš tik norėjau priversti žmones pamastyti, kad emo nėra tai ką žmonės mano.

Ar Emo susiję su Straight-Edge(Negerk, nerūkyk, nesikr*šk)?
Ian MacKaye(Minor Threat, Embrace) susieja tai
pvz. šis klausimas buvo tam, kad žmonės pasidomėtų, jog Emo yra susiję su tam tikra pagalba vienas kitam, bendruomene(community). Tai buvo 80s, 90s hardkore: Ian MacKaye(jis po tų grupių grojo Fugazi) tai puikiai susieja. Lifetime New Jersey buvo tokios underground scenos dalis. Beje pastaruosius kaip didelius įkvepėjus įvardina MCR ir taking back sunday.

Be to manau, jog sužinojimas tarkim apie albumą (Sunny Day Real Estate - Diary) ką nors privers jo bent kiek paklausyti. O iš to albumo išaugo velesni Mineral, Texas Is The Reason ir t.t. o paskui dabartiniai fall out boy, dashboard confesio.... verkšlenimai. Taip, kad jis svarbus

-------
grotuve dar apie 10 emo(arba ištikro jie nėra emo) grupių laukia kol jų perklausysiu
užsikabinau ant šios muzikos.

Atsakyti
lacunacoil
2007 m. sausio 8 d. 21:40:10
tai va pritariu paskutiniems trims komentams kad užknisa tie tipo ale EMO nu supratom vieni kitus

2007 m. sausio 8 d. 21:11:16
emo yra tik įvaizdis, ir nervuoja, kai kažkas ima tai kišt kaip filosofiją. kokia čia filosofija būt emociškai nestabiliam? crap

Atsakyti
cmon
2007 m. sausio 8 d. 21:09:14
netrukdo, nes neklausau, bet mane nervuoja tie 'im so punk' tipo pienburniai, klausantys the rusmus, mychemromance ir pan šlamšto, kurio aš nežinau.

Atsakyti
hole
2007 m. sausio 8 d. 20:47:37
situacija šitoj srity šiuo metu apverktina ir nesiruošia gerėt,to suvokimo,kaip nėr taip nėr pas daugumą,o apsimest visi gabūs.
nei ginu,nei užstoju,nei man pačiai tas emo įdomus kokstai reiškinys.galgi daugiau žvalgaus aplinkoj ir galvoju,kas privertė tuos keistus individus taip išsigimt. nekalbu apie tikrus žmones,apie anuos kitus kalbu..nu.supratot.. ;}

Atsakyti
lacunacoil
2007 m. sausio 8 d. 20:41:10
nu gal tas emo ir turi kažko gero et aš nesigilinu nes man bloga nuo tu pispankiu ale emo...nu zodz supratot mane neskaičiau aš čia nieko bet kol kas nebuvau sutikes emo paskutiniu metu mano horizonte jų daugėja ir jie mane erzina na bet gal aš ir kažkam nepatinku tiesiog savo nuomone pasakiau ;] beto tie kurie laiko save emo ir klause MCR panic at... ir etc zn nes jie patys man taip sakė...

2007 m. sausio 8 d. 20:30:20
blem nu,lacunacoil DD

kiek šitoj temoj buvo stengtasi daugelio aiškint,kad ne afi,mcr ar dar tas viešbutis yr realūs emo atstovai, o visai kiti muzikantai, kad minėtieji tėra popso šiukšlės.... ir jau kažkaip atrodė,kad daugelis įsisąmonino,viskas aišku,žingsnis pirmyn žengtas.ale ne,atėjai tu ir kaip lietuviai sakyt mėgsta 'trukt už vadžių-vėl nuo pradžių'

Atsakyti
lacunacoil
2007 m. sausio 8 d. 20:26:06
ok dbr galit važiuot ant manes bet aš nekenčiu emo muzikos apskritai tu visu MCR afi tokio hotel ir etc...nekenciu EMO snukiu bl nervina jie mane savo "filosofija" kad gyvenimas lievas va mano draugei vienai tipo sunkumai kažkokie sako busiu emo ... ba ka as zn nu visiškai nekenčiu sios "subkultūros "

2007 m. sausio 8 d. 20:14:54
Labai subjektyvus testas. Su potekste - "EMO" yra jega.
Kvaila gi, nu.
Ir, kaip jau Hole minejo, klaidu pilna. Greiciau humoristinis dalykas cia.

2007 m. sausio 8 d. 20:07:39
nuo pat pirmo klausimo testas glumina taip,kad net norėjau jungt lauk ir net nespręst...
žėk,ten tokia klaidukė yr-jei man 17 metų-net neturiu rinktis ką:vienas varintas iki 16,kitas jau nuo 18...
bet anyway,žiūriu čia tas visai nesvarbu,nes teisingas ats "virš 20". deja, virš 20 nėra teisingas ats, kad ir kokia ten filosofine/nefilosofine prasme bežvelgčiau,man tėra suknisti 17. nori,nenori-absurdas.
toliau daugumą klausimų nesunku atsakyt vien paskaičius tavo komentarus šitoj temoj ar bent jau nuspėjant autoriaus požiūrį...

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 1011121314151617181920 ...
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1528
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274500